Dodaj do ulubionych

Idol 3 - pierwsze wrażenia

• Gość: baba Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 14:05
    • Gość: baba Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 14:13

Leszczu, usmiechnij sie, jutro bedzie jeszcze gorzej;-]]]- (usmiech z
      zacisnietymi szczekami).
      Zobaczymy, co tez za dwie godzinki nam pokaza. Zainteresowaly mnie w zajawce
      wdzieczne plasy (Ryczy Martin?)dwoch panow, jeden zdaje sie w zoltej
      koszulce byl. Zapendowska byla mocno zniesmaczona, ale dlaczego chlopakow nie
      obejrzec?
    • Gość: Paxon Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 13.09.03, 18:13
      Idol jak idol, pierwsze odcinki to jak zwykle zlewanie z co mniej uzdolnionych
      kandydatow a co do jury:

Prokop - koles jest naprawdę słaby, juz nawet nie chodzi o to że stara sie
      strzelać tekstami w stylu Wojewody. Sęk w tym, że te teksty sprawiaja
      nieodparte wrazenie przygotowanych wczesniej - coś w stylu: "to powiem dziś a
      to powiem jutro". Po za tym zwykle ocenia kandydatów jako ostatni - zazwyczaj
      wtedy gdy ocena nie jest jednoznaczna. Widać, że obawia się gafy i czeka na
      komentarz Cygana czy "pani od spiewu".

Maleńczuk - na moj gust stara sie być orginalny a jest tylko pretensjonalny.
      Taki zblazowany koleś - zupełnie jak gdyby siedział tam za karę. Czasami ma
      przebłyski, może będzie lepiej...

Leszczu - ten koleś myśli, że swiat bylby lepszym miejscem gdyby wszyscy mieli
      taki gust jak on. No cóż, na pewno wiele osob tak o sobie myśli ale on sie z
      tym naprawdę cholernie obnosi. Po za tym, zakrawa na hipokryzję krytykowania
      gustów innych samemu będąć DJ`em i grają na imprezach radiową chałturę.

Cygan - to jest gość z klasa, nie niszczy ludzi - stara sie byc taktowny, choc
      przy niektorych wykonawacach jest to naprawde trudne.

"Pani od spiewu" - nie rozumiem niektorych jest decyzji ale to pewnie dlatego,
      że nie znam sie na całej tej technicznej stronie spiewania. Ogólnie -
      zawodowiec, który wykonuje swoją robote.

Poziom kandydatów - słabizna póki co...
    • fionka Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia 13.09.03, 22:44
      a moim zdaniem ela i jacek poziom trzymaja ladnie i staraja sie konstruktywnie
      podejsc do rzeczy,malenczuka lubie,jego czarny humor rowniez,lepiej powiedziec
      ze przyszedl dla kasy niz byc tam tylko z misja zbawienia jak leszczu:))
      szukajacy tylko potwierdzenia swoich gustow muzycznych a nie osoby z potencjalem
      :)
      • Gość: mrówka Re: Idol 3 w Katowicach IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 20:14
    • Gość: kozmaty Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.03, 21:23
      Prokop jest beznadziejny. Jego irytujacy, pretensjonalny styl bycia i
      wypowiadania sie drazni coraz bardziej z odcinka na odcinek. W wywiadzie z
      Prokopem w Gali, Wojewodzki wrecz namascil go na swojego nastepce. Niestety jak
      dla mnie Prokop coraz badziej tworzy z siebie tandetny substytut lub wrecz
      czasami karykature Wojewodzkiego. Swoje pseudofilozoficzne wypociny niech
      lepiej zamieszcza na łamach jakies Machiny 2, a role wojewódzkiego 2 zostawi
      Malenczukowi.
      • Gość: Zyta Parodia Idola w Idolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 21:27
        Najlepszym numerem w dzisiejszym programie była parodia Idola w wykonaniu
        Maćka ROcka. Zawył koncertowo :-D A i jury w jego wykonaniu było super.
        Rock na Idola!!! hi, hi, hi
        • Gość: eroll Re: Parodia Idola w Idolu IP: *.chello.pl 14.09.03, 21:49
          świetna parodia, rock nawet fajnie śpiewa
          • ivek1 Re: Parodia Idola w Idolu 15.09.03, 08:33
            ubawilem sie setnie przy tym wystepie Rocka. Zwlaszcza to Cyganowskie "nie" ale
            cos w Tobie jest fajnego, mina zblazowanego Malenczuka no i moze chamskie ale
            smieszne skanowanie przez Zapendowska karkti z 5 cm, leszczu mu nie wyszedl
            powinien czepiac sie repertuaru moim zdaniem

Rownie chamskie, ale niestety nieodparcie smieszne bylo puszczenie na wizji
            babki z swiecaca sie gruba twarza spiewajaca ich troje (nie posmarowali jej
            pewnie elewacji pudrem).

Ciekaw jestem jakie wrazenie na innych zrobila ta ladniutka szesnastolatka.
            Pozdrawiam,
            ivek
            • Gość: kubu Re: Parodia Idola w Idolu IP: *.chello.pl 15.09.03, 10:15
              chyba jednak bardziej mi się podobala parodia IDOLa w reklamie jakichs chipsow
              chociaz maciek mial tu pare ladnych zagran :)

z ta dziewczynka to ja troche nie wiem
              czy to sie staje norma, ze w programie bedzie cudowna 16-latka :///
              i czy znowu Leszczynski bedzie sie nia zachwycal, potem powie, ze to juz kiedys
              bylo i ze to klon Alicji Janosz, potem sie znowu bedzie nia nadmiernie
              ekscytowal i jak dziewczynka wyleci z programu to on ostentacyjnie wyjdzie ze
              studia?
              :///
              poza tym ona jakos dziwnie mowi po polsku
              jakby byla cudzoziemka :)

* * *
              do tego byla taka dziewczynka zawodzaca piskliwym glosem jakas piosnke ICH
              TROJE i wszystko niby ok, ale ona juz raz piszczala w zeszlym roku, wiec troche
              nie rozumiem
              czy ona tak sie cieszy, ze ja pokazuja w telewizji, ze nie czuje, ze jest
              wysmiewana?
              boszzz
              w kazdym razie chcialbym miec taki tupet ;)

* * *

a generalnie ten odcinek byl nudny
              :/
              • Gość: ANKA 16 IP: 213.77.9.* 15.09.03, 10:38
                fajna była ta dziewczyna, chyba z Zywca.super dziewczyna. jetsem zachwycona.
                moj facet tez. i z janoszowa nie ma nic wspolnego, tamta od poczatku
                zachowywala sie jak pieprznieta.
                • ivek1 Re: 16 15.09.03, 11:15
                  Gość portalu: ANKA napisał(a):

> fajna była ta dziewczyna, chyba z Zywca.super dziewczyna. jetsem zachwycona.
                  > moj facet tez.

jak miala zwiazane wlosy to byla troche podobna do Anny Muchy - sadze, ze Buba
                  Wojewodzki promowal by ja bardzo mocno.
                  Ivek

• anka.j Re: Idol 3 - chamy w TV 15.09.03, 15:33
      z przykrością musze stwierdzić, ze Idol pobił wszystkie kabarety... nikt nie
      jest w stanie pobić "ekipy z idola"....
      kogo oni szukają??? czy mają już jakiś wizerunek Idola??? pewnie tak!!! Idol na
      pewno musi pochodzić ze Stargardu Szecińskiego i najlepiej gdyby był stałym
      bywalcem więzienia, w którym miał okazje być Maleńczuk... bo w sumie to on
      szuka idola, to on wyimaginował sobie jakąś postać... jurry powinno składać się
      tylko z MAleńczuka, przecież wszyscy zgadzają sie z nim. nikt nie probuje z nim
      dyskutować, a może są zastraszeni??? Ela, która wydawała się odpowiednią osobą
      na odpowiednim miejscu, pomijając fakt że pierwszą edycję Idola wygrała jej
      podopieczna JANOSZ, nagle zaczyna sie robić "zabawna", próbowała dorównać Kubie
      Wojewódzkiemu, a teraz goni za Maleńczukiem. Ala dała przykład że nadaje się do
      śpiewania piosenek w stylu " JUPI JEEE, PRZYJACIEL DOBRA RZECZ...." :-)

LUDZIE!!!!!!!!!!! nie myslcie że to tak łatwo dojść do kariery!!! sama mam swój
      zespół, i niestety ale wiem, że w Poslce nie zrobi nikt zawrotnej kariery jak
      SPICE GIRLS, czy BRITNEY SPEARS!!!!! sama pisze teksty, kolega tworzy
      muzykę... nie uważam że jesteśmy najlepsi w tym co robimy, ale nie mówię że
      jesteśmy totalnymi beztaleńciami!!! wiem jedno!!! w czasie, w którym trwają
      przygotowania do Idola, nikt nie jest w stanie zrobić z siebie gwiazdy!!!
      zamiast do IDola solałabym spróbować swoich szans w DRODZE DO GWIAZD, tam
      chociaz nikt by mnie nie obraził!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego takich chamów
      wpuszcza się do TV!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????
      • Gość: max Re: Idol 3 - chamy w TV IP: *.chello.pl 15.09.03, 16:02
        z tego co widziałem w następnym odcinku będzie kolo który w 1 edycji śpiewał
        stachurskego miał wtedy wąsy
        • aguszak Re: Idol 3 - chamy w TV 17.09.03, 13:43
          Gość portalu: max napisał(a):

> z tego co widziałem w następnym odcinku będzie kolo który w 1 edycji śpiewał
          > stachurskego miał wtedy wąsy

"Dary losu" też mi gdzieś mignął - ma zmieniony image ;)))
          • Gość: max Re: Idol 3 - chamy w TV IP: *.chello.pl 17.09.03, 14:13
            a co teraz ten pan śpiewał może "jedzie pociąg z daleka"?
            • aguszak Re: Idol 3 - chamy w TV 17.09.03, 14:16
              Wydaje mi się, że dopiero będzie śpiewał w ten czwartek, bo widziałam go
              dopiero w zajawkach ;)
      • nataly19 Re: Idol 3 - chamy w TV 16.09.03, 19:18
        "dlaczego takich chamów
        wpuszcza się do TV!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????"

odpowiedź jest(niestety) prosta:ponieważ nasze jakże inteligente społeczeństwo
        świetnie się bawi ogladając jak ktoś jest mieszany z błotem.chociaż myslę,że
        jest wiele osób,które uważa,że komentarze obecnego jury są przesadą,i nie są
        śmieszne tylko żałosne..

• Gość: Kaśka Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 20:08
      jeżeli człowiek odrzuca kogoś ,a na uzasadnienie mówi, że nienawidzi U2 (a
      dlaczego?bo nienawidzi Bona)to coś tu jest nie tak... a poza tym to zaczynając
      pokazywac błaznów i cyrk, mzamiast prawdziwej muzyki i dobrych wykonawców.
      takie jest moje zdanie...
      • Gość: mrówka Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 22:42
        oj ludzie przecież to dopiero przedbiegi. Do konkretnego śpiewania jeszcze
        daleko. A póki co większość uczestników castingów to beztalencia, którym nikt
        nie wpoił odrobiny skromności i samokrytyki.
    • Gość: bn Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 16.09.03, 11:08
      nowa edycja? no cóż zawsze wszystko się powtarza w kolejnych edycjach.
      to prawda kabaret niezły , można się pośmiać. Razi mnie bezradność jurorów ,
      każdy chce być oryginalny w ocenie , niestety trochę ich za dużo , kczyczą
      jeden przez drugiego, próbują się pzreścignąć , maleńczuk czasami ma rację
      gnojąc pewne rzeczy , lecz nie zawsze robi to z klasą ,tak naprawdę to oni chcą
      byc gwiazdami tego programu , .
      Muszę przyznać żebyły może dwie osoby które zaśpiewały aż dreszc przeszedł ,
      ale jak na tyle ludzi co się tam przewja to mało
    • herbata.cytrynowa Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia 16.09.03, 13:26
      a czaicie te kolesiankę która się poryczała bo dostała 5 głosów na tak?
      • Gość: baba Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 16:13

Dziewcze bedzie dopiero jutro, bo w zajawce te emocje pokazali.
        Te wszystkie szalone radosci (ze pozwole sobie na osobista refleksje)
        nieco mnie konsternuja- gdzie te czasy, kiedy sie czlowiek cieszyl jak wariat
        z byle czego...No bo co to za szczescie niebianskie przejsc wstepny etap ?
        Z tego, co pamietam, to sporo naprawde fajnych gosci w idolu 2 zostalo
        wykopanych po spiewaniu solo, do 10-tki przeszlo dziewcze, ktore zarznelo tak
        prosta piosnke jak I love you baby, a nie przeszla niejaka Bula z rewelacyjnym
        glosem.
        Tym bardziej rozumiem szok Rocka, kiedy zobaczyl goscia od zegara starego
        wykazujacego sie jakze rzadkim dzis spokojem ducha (czlowiek mnie przekonal, bo
        lubie zegary).
        PZDR
    • Gość: maciek stachura Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.archidiecezja.katowice.pl 17.09.03, 17:52
      Poziom niski, Maleńczuk tragiczny - pozuje na gwiazdę, którą nie jest. Ela,
      Jacek I Leszcz - stali się tłem ...buuuuuuu
    • Gość: Koza Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 18.09.03, 11:08
      Ci dwaj nowi goście sa beznadziejni, zupełnie tam nie pasują.
      Jednak z Wojewódzkim było zupełnie inaczej on poprostu tam pasował.
      A wracając do nowych o ten Malajczak jest tak obleśny że jak na niego patrze to
      mi się niedobrze robi i dlatego przestałam oglądac idola zresztą większość
      moich znajowych też.
      • ahonia Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia 22.09.03, 10:13
        Oj racja! Ten gość sprawia, że "odechciewa" mi się jeść! (wygląda jakby sie nie
        mył!- te tłuste włoski!). Jego komentarze są żenujące: "nic mi nie stanęło..." -
        to niech idzie do lekarza!
        Przyznam, że wolałam już Wojewódzkiego z jego: "ktoś kiedyś powiedział..."
        Schludniej wyglądał, robił zabawne miny (jasne że pod publiczkę) a ten M.!?
        odstrasza wyglądem i swoją elokwencją od polsatu!
        • Gość: virtual Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 03:37
          przepraszam, ale muszę poinformować, że trochę tracicie czas
          dyskutujecie o tworach wirtualnych
          to nie są charaktery tych ludzi, to są role, jakie zostały im napisane, zresztą
          nawet nie dla polskiej edycji
          to tak, jakbyście w tysiącu postów roztrząsali czemu ten Leoncio taki podły dla
          Isaury
    • Gość: Tunia - 27 Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: 80.48.65.* 23.09.03, 23:50
      Czasami współczuje jury, bo gdybym musiała przez kilka godzin słuchać osób
      które nie tylko fałszują ale w dodatku są bezczelne to chyba też nie
      wytrzymałabym. Denerwuje mnie Leszczyński ze swoim stwierdzeniem,że repertuar
      był archaiczny. Uważam, że jeśli piosenka jest "dobra" nie ważne kiedy została
      napisana rok czy 40 lat temu. Nie rozumiem też decyzji jury: masz dobry głos
      ale... . Albo ktoś potrafi śpiewać albo nie.
      • Gość: Vera Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 24.09.03, 15:04
        Gość portalu: Tunia - 27 napisał(a):

Nie rozumiem też decyzji jury: masz dobry głos
        > ale... . Albo ktoś potrafi śpiewać albo nie.

bo trzeba mieć nie tylko głos, ale i słuch. można mieć mocny głos i ładną
        barwę, ale zero słuchu i fałszować niemiłosiernie. a wtedy - nie ma zmiłuj. na
        wokalistę się nie taki nie nada.
        • Gość: baba Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 24.09.03, 15:26

Moze byc i odwrotnie- ja n.p. mam dobry sluch, nie falszuje prawie nigdy, ale
          glos przecietny, do idola sie nie pcham.
          Ale to lepiej niz odwrotnie, bo moglabym na instrumencie grac.
          Pamietacie taka kobitke przy kosci,ubrana na czarno, co miala piekny, mocny
          alt? Gdybym miala takie organy, to kto wie, jaka kariere bym zrobila :-)),A tak
          to tylko koledy...
          • kasiapil Wulgarny "poeta". 24.09.03, 16:54
            Maleńczuk sam siebie nazywa krakowskim poetą, pieśniarzem... Nie rozumiem jak
            15-letniej dziewczynie, ładnej i w sumie sympatycznej, mógł powiedzieć: "nie
            szukamy dupy, tylko wokalistki..." OK. miał prawo tak powiedzieć do
            rozwydrzonej lafityndy, vide - bo we mnie jest seks. Współczuję tamtej
            dziewczynie nie tylko tych wulgarnych słów, ale i tego że musiała to jeszcze
            wysłuchać w TV. Maleńczuk to taki poeta wielki jak z koziej dupy trąbka.
            • Gość: baba Re: Wulgarny "poeta". IP: *.acn.waw.pl 24.09.03, 17:17

Moze on z tych poetow- turpistow jest...
              Takie same byly moje odczucia pare dni temu.
    • jasmin33 Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia 14.11.03, 11:11
      Zdecydowanie brakuje Wojewódzkiego, ale on ma własny program i hwała mu za to ,
      bo jest dobry!
      Maleńczuk to pomyłka!!
      Pozdrawiam
      • Gość: agenda Re: Idol 3 - pierwsze wrażenia IP: *.swic.dialup.inetia.pl 14.11.03, 22:18
        Chwała chyba. Jezu Chryste jeszcze sie podpisala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka