Dodaj do ulubionych

"24" - gorąco polecam !!!!!!!

12.09.03, 12:43
W najbliższą niedzielę w Polsacie ok 21 rozpocznie się nowy serial "24"
(sensacyjny).

Polecam - jest NAPRAWDĘ dobry.
Obserwuj wątek
    • luckystrike Re: '24' - gorąco polecam !!!!!!! 12.09.03, 12:46
      wiesz co, ale chyba się zaczął w poprzednią.
      i być moze będzie dobry...
      • Gość: babeczka Re: '24' - gorąco polecam !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 13:46
        to prawda, rozpoczłał sie w poprzednia niedzielę, ale podawali w posacie ze w
        tę niedziele dopoludnia bedzie powtórka pierwszego numeru na zyczenie klientów-
        widzów,pozdro...
        • arkasza3 JAAAAAAAAAASne 12.09.03, 15:32
          Gość portalu: babeczka napisał(a):

> to prawda, rozpoczłał sie w poprzednia niedzielę, ale podawali w posacie ze w
          > tę niedziele dopoludnia bedzie powtórka pierwszego numeru na zyczenie
          klientów-
          > widzów,pozdro...
          NO Jasne... wszystkich tych którzy zdążyli zobaczyć... Tak sie składa, ze ten
          ich "hit" miał fatalną oglądalność pierwszego dnia ( można poczytac o tym np na
          wirtualnychmediach) a P.... wywalił na to kupe kasy i próbują teraz ratowac
          sytuację
          • Gość: babeczka Re: JAAAAAAAAAASne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:42
            byc może, zacytowałam tylko to co pojawiło sie na moim ekranie, bardzo, bardzo
            możliwe, ja sama nie oglądałam bo jak właczyłam to wcale ale to wcale mnie nie
            zainterował ten film...pozdro
        • veritas Re: '24' - gorąco polecam !!!!!!! 12.09.03, 16:32
          Gość portalu: babeczka napisał(a):

> to prawda, rozpoczłał sie w poprzednia niedzielę, ale podawali w posacie ze w
          > tę niedziele dopoludnia bedzie powtórka pierwszego numeru na zyczenie
          klientów-> widzów,pozdro...
          Możliwe, że już się zaczął, nie śledzę programów telewizyjnych zbyt uważnie,a
          tylko rzuciła mi się w oczy reklama serialu i stąd wiem, że jest w Polsacie w
          tym dniu i o tej godzinie. Wcześniej nigdzie nadwaniu go w Poslce nie
          słyszałam, stąd myślałam, ze to 1. odcinek...
          Nie ma oczywiście programu, który podobałby się wszystkim, ale według mnie jest
          to najlepszy serial sensacyjny od co najmniej kilku lat.

Pozdrawiam
          • Gość: nowa Re: '24' - gorąco polecam !!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 16:41
            Grrrrrrrr, ten film zaprezentował się fatalnie tylko dlatego,że głupi Polsat
            puszczał reklamy w środku dialogów, a nie w czasie do tego przeznaczonym (gdy
            na ekranie pojawia się zegar, który przeskakuje o jakieś 4 minuty). Na chamstwo
            nie ma, jak widac, lekarstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka