Gość: :| IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 18:16 Ja nie wszystkie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Żarty Lisa na koniec Faktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:42 I tak lepsze niż te z Teleexpresu bo tam to naprawdę można się załamać. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 25.09.03, 19:37 Tak... w stylu głupiego Orłosia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: Żarty Lisa na koniec Faktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:26 Orłoś nie jest głupi. To po pierwsze. Po drugie- co powiedział dziś ten głupi Lis bo nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
beger_chodzaca_z_pancerfaustem Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 25.09.03, 21:45 uczę w wolnych chwilach składania liter w słowa, słów - w zdania, zdań - w akapity, po czym nauczam rozumienia tego, co się przed chwilą przeczytało bądź usłyszało. Dysponuję odpowiednim sprzętem (nagrywarka i odtwarzacz plików mp3, dvd i tym podobne). Opłata - za godzinę, w skład której wchodzi wykład i ćwiczenia: 50 $, płatne gotówką. Z poważaniem: Renata Beger, posłanka na Sejm III RP, która nawiała z wiochy ******************************************' -podobno uczy się Pani angielskiego? -tak -how do you do? -ooo! na takim etapie jescze nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
beger_chodzaca_z_pancerfaustem Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 25.09.03, 21:41 za głupi jesteś... z poważaniem: Renata Beger, posłanka na Sejm III RP, z ramienia Samoobrony ****************************** czuwaj! wyrwałam się z wiochy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meś Re: Żarty Lisa na koniec Faktów IP: 217.153.35.* 30.12.03, 10:57 Żarty Lisa są super, ale nie dla kretynów takich jak neoplus. To wyrafinowane poczucie humoru, prostaczek tego nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 30.12.03, 13:07 Tos pojechal.. A wpadles na to ze ktos moze miec w swej inteligencji ine poczucie humoru? Oczywiscie nie komnetuje tego czy mnie te zarty bawia czy nie... P.S. To sa jakies zarty na koncu Faktow?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 30.12.03, 13:57 > P.S. To sa jakies zarty na koncu Faktow?? No właśnie? Bo lekkie felietony są, tak samo jak na koniec Teleexpressu i Wiadomości. Ale żarty czy lisie riposty? Nie kojarzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: Żarty Lisa na koniec Faktów 30.12.03, 15:09 nie ważne żarty, ważne,że Lis mówi do korespondentów Adamie, Józku, Zbigniewie czy Katarzyno! Cała reszta leci: "słuchaj Paweł" (patrz Rock w polzadzie, czy ktokolwiek inny gdziekolwiek indziej!) Dzięki Ci Lisie za to, że po polsku i po ludzku gadasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś