Gość: max IP: *.chello.pl 27.09.03, 18:14 tak tak, wasz ulubiony uczestnik drugiego idola zagra w klanie kochanka czesi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag26nov Re: damian aleksander w klanie 27.09.03, 18:17 o boze,znowu on...ciekawe czy przywdzieje na swą główkę tą siateczkę na ziemniaki 'a la Enrique,w ktorej go widzialam(czapeczce) na ktoryms koncercie w Idolu;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_rywinek Re: damian aleksander w klanie 27.09.03, 22:10 mag26nov napisała: > o boze,znowu on...ciekawe czy przywdzieje na swą główkę tą siateczkę na > ziemniaki 'a la Enrique,w ktorej go widzialam(czapeczce) na ktoryms koncercie w Idolu;) I to nawet nie na jednym chyba. Niedługo strach będzie otworzyć lodówkę bo tam... Damian Aleksander. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: damian aleksander w klanie 29.09.03, 14:29 he he, też ten gościu mnie denerwuje :)) takiego milusiego zagrał w ZOSTAŃ MISS, pamiętacie? A swoja drogą to ciekawie brzmi - kochanek Czesi, he he!! A co z tym kabrioletem?? Dariusz i Czesława już go zakupili?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: damian aleksander w klanie IP: *.chello.pl 29.09.03, 15:16 co chcesz w "zostać miss" fajnie zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov Re: damian aleksander w klanie IP: *.duna.pl / *.duna.pl 29.09.03, 18:28 HA!!!a ja myslałam,że on grał w reklamie Danio i to był początek i koniec jednocześnie jego *kariery,ekhm...aktorskiej* Odpowiedz Link Zgłoś