pszepaniom 13.08.08, 19:01 Opowiedział stary dowcip, co bracia K. robą na korcie tenisowym? grają w siatkówkę. I tka wprawił redaktorka w zakłopotanie. <Mało nie ppuścił w pory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zitta Re: trener Niemczyk w studio. 13.08.08, 20:40 Dowcip może i nienajwyższych lotów, ale mina redaktorka była bezcenna ;-) Najfajniejsze jest to, że on słabiutko usiłował zapobiec dowcipowi, ale Niemczyk olał jego wysiłki i powiedział co powiedział. W TVPiS fajnie to zabrzmiało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: trener Niemczyk w studio. 13.08.08, 21:15 Niemczyk zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał. Z całym szacunkiem dla tego pana i tego, co zrobił z naszymi Złotkami swego czasu... Nie da się go oglądać ani słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: trener Niemczyk w studio. 13.08.08, 21:41 > Niemczyk zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał. jeśli chodzi o siatkówkę, to zdaje się, że faktycznie pozjadał. po prostu jest FACHOWCEM i tyle. ale oglądać go oczywiście nie trzeba, choć ja akurat wolę FACHOWCÓW niż ulizanych gogusiów/lalunie z TVP tudzież żałosne dinozaury szpakowski & szaranowicz, którzy nawet po polsku zdania nie potrafią sklecić po tylu latach pracy na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
pszepaniom Re: trener Niemczyk w studio. 13.08.08, 22:05 Niemczyk jest świetnym trenerem i znawca siatkówki a do tego potrafi o niej mówić, co nie jest takie oczywiste / vide Janas i jego opowisci o piłce/. Niemczyk jest też bardzo kulturalnym gościem, pare razy chciał dowalić Bonicie ale sie powstrzymaywał. Rozluźnił się opowiadając kawał o kaczkach i widać było mu to potrzebne bo mecze złotek kosztują go bardzo dużo. Ulizany redaktorek od tańca na lodzie był przerazony. Chyba bał się, że straci pracę jak nie zabroni opowiedzieć żartu. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: trener Niemczyk w studio. 13.08.08, 22:29 Ulizany redaktorek od tańca na > lodzie był przerazony. Chyba bał się, że straci pracę jak nie > zabroni opowiedzieć żartu. aaaa, to on od tańca na lodzie? to wiele tłumaczy. jakby miał biedaczek tracić pracę to ja mogę ostatecznie poświadczyć, że próbował powstrzymać gościa, ale gość był szybszy (wiadomo: fachowiec ;-)). opinię o trenerze Niemczyku podzielam w całości. Jak mówi o siatkówce to mu po prostu wierzę i wiem, że nie plecie trzy po trzy. Taka jest właśnie rola eksperta w studiu. A o Bonice coś tam mu się dziś wyrwało, ale tylko merytorycznie. Niemczykowi krytykować "urzędującego" trenera - moim zdaniem - WOLNO, w przeciwieństwie do ulizanych gogusiów i panów na Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 11:14 Nie oglądałem, bo mecz, w którym komentator Szyszko wykazał się iście polskim obiektywizmem dostatecznie mnie zniesmaczył; niemniej,Kaczory i Urbański powinni wysłać kwiaty Niemczykowi - takie dowcipy pokazywac ich jako poczciwiny i łatwo zapomnieć o ich głupawych pomysłach. A Kurzajewskiemu chyba spłynął lakier z tej fryzury króla dyskoteki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 11:53 Ciekawe co mial redaktorek w gaciach po programie. A Niemczyk jest Gość. Odpowiedz Link Zgłoś
0gr Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 12:14 Gość, bo opowiedział stary, kiepski dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 13:53 Dla jednych kiepski dla innych nie. Kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 13:04 Mnie akurat żarty z wyglądu, czy nazwiska nie śmieszą, a żenują, ale jak widać po wpisach niektórych forumowiczów sprawia im to radość (znowu można przywalić). Pana Niemczyka posądzałam o większą klasę. Szkoda, bo jest moim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
pszepaniom Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 17:00 Wyluzuj! Swojego czasu był to świetny dowcip. Z wyglądu ludzie śmieją się na całym świecie, tylko z kaczek nie wolno? Niemczyk nie stracił przez to żadnej klasy, co najwyżej paru wątpliwych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: trener Niemczyk w studio. 19.08.08, 09:37 Znam lepsze dowcipy, ale jak widać nie bywam w świecie. Trener Niemczyk mnie nie stracił, co zresztą wynika z mojego wpisu, gdyż użyłam czasu teraźniejzeg. Po prostu stwierdziłam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 18:53 Nie przepadam specjalnie za Niemczykiem, ale wczorajszy "incydent" był pierwszorzędny! Świeżość dowcipu akurat nie była najważniejsza - pasował jak ulał, bo Kurzajewski zapytał akurat o analogię tenisa i siatkówki, stwierdził, że trenerzy siatkówki grywają w tenisa, chcąc zgrabnie połączyć dwa wydarzenia dnia. Liczył pewnie na jakąś obyczajową historyjkę, a gdy usłyszał, że będzie dowcip o Kaczyńskich, zdążył tylko wypalić "Nie wiem, czy powinniśmy" i zerknął na zegarek (może sprawdzał, czy pani Kotecka stawiła się już w pracy?). Chwila znaczącej ciszy i szybkie przejście do reklam. Niby mała rzecz, a cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: trener Niemczyk w studio. 14.08.08, 21:23 o jak żałuje, ze tego nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: trener Niemczyk w studio. 16.08.08, 12:10 Nie mogę patrzeć na ten żal : pl.youtube.com/watch?v=ZPHzxBqIUy4 Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: trener Niemczyk w studio. 16.08.08, 12:15 Bunt linka, w takiej chwili. Więc, madame - proszę wpisać "Niemczyk + Kurzajewski" i znajdzie się na bank :) Odpowiedz Link Zgłoś