tralala29 01.09.08, 16:55 Tomek Majewski wydaje sie byc fajnym facetem. Ciekawe jak wypadnie u szymona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 18:20 tralala29 napisała: > Tomek Majewski wydaje sie byc fajnym facetem Też odniosłam takie wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 19:09 i ja też :) dobrze, że już wrzesień, wreszcie jest coś w tv ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 19:02 U Majewskiego większość wypada dobrze, odwrotnie niż u Wojewódzkiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 19:09 Dobrze, że napisałaś "większość" ;) pamiętam koszmarne występy Mroczków, MaxaKolanko, Cichopek... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 19:09 a dziś kto oprócz majewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 19:19 to zapowiada sie fajny odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 21:21 o kurczę, a kiedy powtórka? bo już niestety przegrałam walkę o pilota :( Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 21:43 Do pierwszych reklam - nudno, bardzo nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Majewski u Majewskiego 01.09.08, 22:58 ale widok Ąckiego - uczestnika miejskiej olimpiady, podnoszacego ciezary w postaci szlabanu - bezcenny..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: Majewski u Majewskiego 02.09.08, 09:22 masz racje bezcenny , przynajmniej wiadomo ze poziom SMS tak upadł ze ludzie tacy jak Ty podniecaja sie takimi durnotami . wczorajszy odcinek byl tak nudny ze sekielski z morozowskim to był show na poziomie . ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Majewski u Majewskiego 02.09.08, 11:06 Nie oglądałem, ale kulomiot Majewski istotnie ciekawą postacią jest. Jakby zaprosił go Lis, czy nawet tych dwóch błaznów z Teraz My, to chętnie bym posłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlaty.z.bielska Re: Majewski u Majewskiego 02.09.08, 11:54 grek.grek napisał: > Jakby zaprosił go Lis, czy nawet tych > dwóch błaznów z Teraz My, to chętnie bym posłuchał. > pod warunkiem, ze byłoby czego posłuchać, wczoraj akurat nie mówił wiele, a to co powiedział nie było porywające Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Majewski u Majewskiego 02.09.08, 12:12 Nie dziwię się, konwencja SMS mogła nie służyć lepszej jego autoprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Mala chinska dziewczynka 02.09.08, 18:33 Czy nikogo z ogladajacych nie zniesmaczyly zarty z handlowania i zatrudniania w obozach pracy chinskich dzieci? Bo ja myslalam, ze rzygne. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Mala chinska dziewczynka 02.09.08, 22:49 a gdzies Ty sie tam dopatrzyla zartow z zatrudniania chinskich dzieci w obozach pracy?????????? Ja tylko widzalam zarty z chinskich dzialaczy partyjnych, ktorzy na imprezie otwarcia igrzysk "schowali" spiewajaca dziewczynke bo byla brzydka i pokazali w tv inna, bo ladniejsza byla. Odpowiedz Link Zgłoś