Dodaj do ulubionych

--- Reklama piwa ŻUBR ---

10.10.03, 12:15
"Żubr występuje w puszczy" - piękne hasło, uśmiałem się setnie oglądając tą
reklamę.
Może ten temat pojawił się już na forum - jeśli tak, proszę o skierowanie -
czy ktoś wie, gdzie można znaleźć tą reklamkę w sieci? Będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.10.03, 13:21
      reklama jest miodzio:)))zachowałam sie jak rasowy konsument i piwko zakupiłam;))
      wybacz ,Leszku:;))
    • Gość: dezerter Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.03, 13:52
      OK, Rzzeczywiście, wreszcie w zalewie wymiotnego syfu jest jakaś fajna reklama,
      przy której można się uśmiechnąć. I ponucić fajną melodyjkę. Jak to szło ?
      Mhhmmmmm, mmmhmmm, mhhhmmm.................. Super. Choć staram się nie być
      podatny na reklamy, to Żubr wskakuje do mojego codziennego menu. Żegnaj Dębowe.
      • Gość: linzy Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:55
        a ta melodyjka to z 'czterech pancernych':)))))))
        cztery zubry:)))
        rewelacja:)
        • Gość: KIRA Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 13:58
          nie ta melodyjka nie jest z czterech panernych, nigdy w zyciu. Te ballade
          spiewał tez Feting ale to było z filmu bodajze prawo piesci z Holoubkiem, dobry
          film i ballada jest bardzo piekna
          • Gość: s_l tak, jest! kompozycja Komedy zreszta /ntxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:37
      • Gość: AlexK Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:43
        Tak, tak!!!
        Zgadzam się w całej rozciągłości. To chyba najlepsza reklama jaką można
        obejrzeć ostatnio. Bo reszta poniżej krytyki.
        Jedyne nad czym można ubolewać, to późna pora nadawania ;).

P.S. No ewentualnie reklama Laysów też może być.
        • Gość: kiwi Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 10.10.03, 15:45
          A co, o 20 idziesz już spać? I to przed prognozą pogody ??!!
          • Gość: łezka Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.10.03, 15:54
            jak sie dużo Żubra przed wieczorkiem skonsumuje,to i można przed pogoda
            przysnąć;)))historia zna takie przypadki:))
        • Gość: miska a miś wyrzynający okienko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 11:29
          !!!
    • sewilka Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- 10.10.03, 16:24
      bardzo, bardzo, bardzo
      fajne!!
      • mag26nov Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- 10.10.03, 16:55
        haha!!!w tym tygodniu siedzielismy na auli i wykladowca zaczal mowić,ze w
        puszczy wystepuja różne zwierzęta,a my na to:Żubr występuje w puszczy!!! i
        zaczelismy te Mmmmmm,mmmmmm,mmmmm...;)))))
        • Gość: chanial Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: 195.245.217.* 10.10.03, 17:02
          dodam tylko, że melodia zaczerpnięta jest z filmu Prawo i pięść
          • kasha10 Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- 10.10.03, 19:26
            a slowa byly takie:
            deszcze niespokojne
            potargaly swiat,
            a my na tej wojnie
            ladnych pare lat.
            Do domu wrocimy,
            w piecu napalimy,
            nakarmimy psa,
            przed noca zdazymy...
            • Gość: s_l kasha wszystko ci sie miesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:34
              to nie melodia z czterech pancernych, popatrz na wczesniejsze posty - to
              melodia skomponowana przez krzysztofa komede do filmu prawo i piesc, piosenke
              wykonywal edmund fetting, zdaje sie pod napisy koncowe
              • Gość: s_l Re: kasha wszystko ci sie miesha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:38
                cytuje z pamieci, tekst do kawalka z reklamy (refren piosenki):
                za dzien za dwa
                za noc za trzy
                lecz nie dzis
                za noc za dzien
                przekonasz sie
                wstanie swit...
            • uriel1 Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- 20.10.03, 00:19
              kasha10 napisała:
              > a slowa byly takie:
              > deszcze niespokojne
              > potargaly swiat,

potargany był "sad"... Ale i tak fajnie Ci poszło.
    • Gość: kaela Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:00
      tak, fajna reklama :-)
    • Gość: g Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.net.autocom.pl 10.10.03, 20:49
      www.komeda.art.pl/osiecka-txt.php
      • Gość: s_l Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 23:14
        dzieki :)
    • Gość: anonim Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:40
      Ponowię prośbę o link do strony z reklamą (filmik, albo sama muzyka) na stroni browaru nic nie ma.
      Pozdrawiam żubry
    • Gość: dezerter Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 11:35
      te leśne krowy są maniackie. Zauważyliście jak jeden z tych żubrów fajowo
      basuje ?
      • Gość: annika i jeszcze kronopol IP: *.dial.pl 21.10.03, 07:56
        Tak Żubr jest rewelacyjny, a drugim moim faworytem jest rekama Kronopolu z
        Masajami, "pan już pódzie do domu panie inżynierze", też się można pośmiać
        • Gość: havermayer Re: i jeszcze kronopol IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:41
          przy okazji..."Prawo i pięść" Fetting śpiewał, lata 60-te, słowa Osiecka.
          Niedawno nagrał tę piosenkę Adam Nowak z "Raz, Dwa, Trzy"
          • Gość: dezerter Re: i jeszcze kronopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 00:20
            haveitd powiedz na której płycie 123 mogę znależć ten kawałek ?
            • Gość: s_l raz dwa trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 15:07
              jezeli jest na jakiejs plycie to 'Czy te oczy moga klamac?...' do slow
              agnieszki osieckiej, nie mam tej plyty, nie moge sprawdzic, posenke ('nim
              wstanie dzien') w wykonaniu 123 slyszalem tylko raz podczas koncertu z okazji
              rocznicy powstania warszawskiego - wypadlo super
              pozdrawiam
    • Gość: Achatka Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- IP: 217.153.143.* 22.10.03, 00:32
      Zgadzam sie. Reklama jest świetna < nonono wreszcie jakis pomysł im wpadł do
      głowy> Nic dodać nic ująć. CZasem sie trafaija takie perełki... szkoda ze tak
      rzadko../..
    • devojce Re: --- Reklama piwa ŻUBR --- 22.10.03, 07:50
      Ja wręcz wyczekuję kiedy pokażą tę reklamę. Moim zdaniem jest to mistrzostwo
      świata.
    • Gość: Supełek My tu gadu-gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:38
      ... a moze mi ktoś powie, gdzie to można w sieci znaleźć?
      • monikaaleksandra Re: My tu gadu-gadu 22.10.03, 13:58
        Żubr nie występuje w sieci. Żubr występuje w puszczy ;)
        • Gość: kubek Re: My tu gadu-gadu IP: *.ld.euro-net.pl 22.10.03, 15:18
          mały fragment piosenki tylko ((:
          osiecka.vip.interia.pl/mp3/nimwstaniedzien.mp3
      • Gość: Cleo Gdzie tego szukac - wskazowka IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 16:47
        Edmund Fetting - "Nim wstanie dzien" --> szukajcie na Kazaa.......

Piosenke mam w mojej plytotece od bardzo dawna. Plik nie jest duzy ma 2.8 Mb -
        ostatecznie moge przeslac (po spakowaniu winno byc jeszcze mniej). Piosenka
        oryginalna jest duzo spokojniejsza (tlo muzyczne: jedynie gitara i beben) od
        energicznego, zubrowego murmurando ;)

sunshine@poczta.fm
        pzdr.
      • Gość: lol W czterech pancernych IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 06:30
        W czterech pancernych to lecialo mi sie zdaje w ktoryms odcinku wrecz
        napewno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka