radoslaw38 15.09.08, 20:07 juz jutro w tv liga mistrzow- czyli najbardziej prezstizowe rozgrywki klubowe w europie. czy ktos tez czekal na to wydarzenie tak samo jak ja, czyli z zapartym tchem? a do tego komentatorami beda boniek i kozminski:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Liga Mistrzow juz jutro! 15.09.08, 20:11 boniek jako komentator mnie skutecznie zniechęca do obejrzenia jakiegokolwiek meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Liga Mistrzow juz jutro! 15.09.08, 20:14 no ale przeciez to i tak nie dla komentatorow oglada sie mecz, przynajmniej tak mi sie wydaje:P a liga mistrzow to wilekie wydarzenie wiec zawsze glos w tv mozesz wylaczyc i po sprawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Liga Mistrzow juz jutro! 15.09.08, 20:18 racja, nie dla komentatorów się ogląda ale komentowanie może mecz (i nie tylko mecz, każde sportowe widowisko) bardzo popsuć, i boniek psuje-podczas euro zdążyłam znienawidzić bońka-komentatora Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Liga Mistrzow juz jutro! 15.09.08, 20:34 ja tam w sumie do niego nic nie mam, ale jestem w stanie cie zrozumiec. u mnie to zazwyczaj zbieramy sie na mecz w kilka osob i komentatora nawet nie slychac;) a czy w tv publicznej tez bedzie relacja, bo ja mam to szczescie ze mam n-sport, ale zona chce mnie wyciagnac na jakies imieniny i wolalbym sie upewnic..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-szadko Re: Liga Mistrzow juz jutro! 17.09.08, 19:46 Boniek jako komentator jest świetny. Finały Mistrzostw Europy relacjonował fantastycznie. Mecz zyskuje z jego komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Liga Mistrzow juz jutro! 17.09.08, 19:49 mam nadzieje, że to nie było na powaznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Liga Mistrzow juz jutro! 17.09.08, 20:34 pewno jeden z tych 16x "inteligentniejszych" Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-szadko Re: Liga Mistrzow juz jutro! 21.09.08, 18:06 Poważnie, gdzieś był już wątek o Bońku jako super sprawozdawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: Liga Mistrzow juz jutro! 17.09.08, 13:16 To cale n pozbawilo emocji wielu milionow ludzi.Czemu nie moglo to pozostac na Polsacie:( Znow tylko jeden mecz i skroty w publicznej.No nic dzis Juve-Zenit trzeba bedze na sopcascie ogladac.Tez czekalem na LM od dawna.O i przygotujcie sie na Manchesterek w tym sezonie puszczany w tv.Mowie do tych co nie maja n.Dziadzius Szpakowski jest wielkim kibicem ten druzyny wiec tak jak w tamtym sezonie Manchesterek bedzie puszczany na okraglo.I dzis spodziewajcie sie "obiektywnego" komentarza bo oczywiscie dziadzius bedzie komentowal. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Liga Mistrzow juz jutro! 17.09.08, 21:18 hehe, dokładnie. nacechowanie emocjonalne komentarza Szpaka godne meczu Polska-Niemcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Liga Mistrzow juz jutro! 21.09.08, 15:39 adi0075 napisał: > To cale n pozbawilo emocji wielu milionow ludzi.Czemu nie moglo to pozostac na > Polsacie:( Znow tylko jeden mecz i skroty w publicznej.No nic dzis Juve-Zenit > trzeba bedze na sopcascie ogladac.Tez czekalem na LM od dawna.O i przygotujcie > sie na Manchesterek w tym sezonie puszczany w tv.Mowie do tych co nie maja > n.Dziadzius Szpakowski jest wielkim kibicem ten druzyny wiec tak jak w tamtym > sezonie Manchesterek bedzie puszczany na okraglo.I dzis spodziewajcie sie > "obiektywnego" komentarza bo oczywiscie dziadzius bedzie komentowal. ej ale nki sie nie czepiaj, jakby tvp miala kase i chciala wykupic transmisje to pewnie by i tak zrobili, nka wykorzystala szanse i przyznam zsczerze ze uwazam to za swietna decyzje, ale fakt, ja mam mozliwosc obejrzenia wszystkich meczy i nie mam zamiaru czuc sie winny z tego powodu a jak na razie wam sie podoba tegoroczna LM? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Liga Mistrzow juz jutro! 04.04.09, 21:25 no i po raz kolejny juz nastala ta pora kiedy zaklady bukmacherskie roja sie od zdenerwowanych facetow :P jak wam sie podoba ta kolejka, bo przyznam ze osobiscie to nie moge sie doczekac wtorkowego meczu z arsenalem.. no ale zobaczymy jak to bedzie:) a wy jak , ogladacie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Wolę polską ligę 06.04.09, 03:57 to są dla mnie tysiąc razy bardziej prestiżowe rozgrywki niż lm. Tu drużyny walczą o mistrza Polski. lm to dla mnie... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Wolę polską ligę 06.04.09, 11:15 adam81w napisał: > to są dla mnie tysiąc razy bardziej prestiżowe rozgrywki niż lm. Tu drużyny > walczą o mistrza Polski. lm to dla mnie... szkoda gadać. a po co im mistrz Polski? żeby walczyć o awans do Ligi Mistrzów i kółko sie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Wolę polską ligę 06.04.09, 12:39 no wlasnie, ja tam lubie popatrzec jak graja zawodnicy nie tylko nasi- juz chcialem powiedziec rodacy, ale dobrze wszyscy wiemy ze teraz to juz roznie bywa, w kazdym razie jutro w pelni zadowolony zasiade przed tv z zimnym piwem w reku i bede mam nadzieje usatysfakcjonowany ogladal mecz a poza tym przeciez jutro jest mecz rewanzowy o puchar Polski o 17:30, wiec nie ma co narzekac:) szkoda tylko ze arsenal i porto graja w tym samym czasie:/ Odpowiedz Link Zgłoś