IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:03
Czy ten test rozwiązując na necie może zrobić kilka osób? Czy się nie zdązy?
Obserwuj wątek
    • Gość: zalogowana Re: Test IQ IP: 80.51.36.* 12.10.03, 22:12
      Jak byś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała,że jak ten test
      robiłoby kilka osób, to by było szybciej :)
      • Gość: gość Re: Test IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 03:32
        jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to zapytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test, tylko o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test samodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki

ja niestety nie znam odpowiedzi
      • Gość: gość Re: Test IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 03:32
        jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to zapytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test, tylko o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test samodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki

ja niestety nie znam odpowiedzi
        • Gość: dzidecka Re: Test IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 11:01
          Gość portalu: gość napisał(a):

> jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to
          za
          > pytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test,
          tylko
          > o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test
          s
          > amodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki
          >
          > ja niestety nie znam odpowiedzi

Właśnie o to mi chodziło a nie jak wcześniej ktoś napisał.
          • zalogowana Bez urazy:))) Albo z urazą:))) 13.10.03, 11:05
            Wam naprawdę nie potrzeba rozwiązywać tego testu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka