Gość: dzidecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:03 Czy ten test rozwiązując na necie może zrobić kilka osób? Czy się nie zdązy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalogowana Re: Test IQ IP: 80.51.36.* 12.10.03, 22:12 Jak byś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała,że jak ten test robiłoby kilka osób, to by było szybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 03:32 jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to zapytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test, tylko o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test samodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki ja niestety nie znam odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 03:32 jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to zapytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test, tylko o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test samodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki ja niestety nie znam odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidecka Re: Test IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 11:01 Gość portalu: gość napisał(a): > jakbyś była choć trochę inteligentna, to byś wiedziała, że ta osoba nie o to za > pytała :) nie pytała o to, czy kilka osób może rozwiązywać wspólnie test, tylko > o to, czy kilka osób może sprawdzić swoją inteligencję rozwiązując cały test s > amodzielnie, jedno po drugim :) i czy zdążą, zanim zostaną podane wyniki > > ja niestety nie znam odpowiedzi Właśnie o to mi chodziło a nie jak wcześniej ktoś napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Bez urazy:))) Albo z urazą:))) 13.10.03, 11:05 Wam naprawdę nie potrzeba rozwiązywać tego testu... Odpowiedz Link Zgłoś