baby_with_a_big_one 22.08.05, 16:51 Wlasnie mi przysadzili w zeszlym tygodniu sumke, ktorej nie mam zamiaru placic bo za duzo, hehe. Co sie dzieje jak spadne do Polski, bo ja nielegalny tu jestem i tak jusz czas sie zerwac stad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imcool Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 17:50 Dla ciulasy kazda sumka jest za duza. Masz racje, spadaj z tad, bo takiego bialego smiecia tu nie potrzeba. Polska i tak jest powiazana prawami miedzynarodowymi w tym zakresie, to moze lepiej spie..j na Kube cwaniaczku. Zal mi tego dziecka i znowu ja, czyli podatnik bede placil za sku..ela. Odpowiedz Link Zgłoś
baby_with_a_big_one Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 17:57 Change your nick, motherfucker. You are not "cool", you are an ASSHOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
imcool Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 18:20 baby_with_a_big_one napisał: > Change your nick, motherfucker. > You are not "cool", you are an ASSHOLE. Asshole to moze ty powinienes jebac zanim wzioles sie do reszty, ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś
a4171 Tak, od razu 22.08.05, 18:02 imcool napisał: Polska i tak jest powiazana prawami > miedzynarodowymi w tym zakresie, to moze lepiej spie..j na Kube cwaniaczku. No przeciez Polska to "kraj bezprawia", bandytyzmu, zlodziejstwa i nieudolnych sadow i administracji. Sami, debile, od lat probujecie innym udowadniac na tym forum ze tak wlasnie jest . A tu zaraz :umowy miedzynarodowe". Gowno mu zrobia jak wyjedzie, chyba ze zruchal corke gubernatora ! Odpowiedz Link Zgłoś
imcool Re: Tak, od razu 22.08.05, 18:17 Typowe polaczki. Jak narozrabiac i ujsc bez placenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a4171 Re: Tak, od razu 22.08.05, 18:21 imcool napisał: > Typowe polaczki. Jak narozrabiac i ujsc bez placenia. Ru..ie to rozrabianie ??? A ty, grzeczny chlopczyk, gruche walisz cale zycie, co ??? Nic dziwnego )) Odpowiedz Link Zgłoś
imcool Re: Tak, od razu 22.08.05, 18:25 Ja place za swoje i jestem wystarczajaco odpowiedzialny, a nie zachowuje sie jak kazdy czarnuch. Odpowiedz Link Zgłoś
baby_with_a_big_one Re: Tak, od razu 22.08.05, 18:29 imcool napisał: > Ja place za swoje i jestem wystarczajaco odpowiedzialny, a nie zachowuje sie > jak kazdy czarnuch. Nie czarnuch tylko frajer Wogule to jkim cudem czarne dziecko twoja malzonka urodzila? Odpowiedz Link Zgłoś
baby_with_a_big_one To ty bedziesz za mnie placil? 22.08.05, 18:24 No to sie ciesze z tego bardzo. Tym bardziej spirrdalam ! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 19:21 Pytanie tylko, jak "nielegalnemu" cokolwiek mogli zasadzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
baby_with_a_big_one Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 19:25 Dokladnie tak samo jak nielegalnego moga na przyklat skazac na kare smierci i spalic na krzesle elektrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
maly32 Re: Child support USA spadam do PL-u 22.08.05, 22:17 Tylko ze "child support" sie zabiera z "pay check" tak jak podatki, a jak ktos jest nielegalny i jest placony w gotowce to Ci moga wskoczyc. M Odpowiedz Link Zgłoś
filipzkonopii Re: Child support USA spadam do PL-u 23.08.05, 05:23 Uciekaj sobie gdzie chcesz gnojku. Jak to twoje dziecko dorosnie to cie znajdzie na koncu swiata i obije ci morde. Bo ci sie nalezy. A jak to dziewczyna, to znajdzie takiego, co ci ta morde obije w jej imieniu. Ale moze i tak niedozyjesz i umrzesz na marskosc watroby z przepicia. Przecietny polski pijak nie przekracza 57 lat. Odpowiedz Link Zgłoś