Dodaj do ulubionych

"BAR" - wjazd nowych fagasów

IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 20.10.03, 22:28
Tak ... Wiedziałem, że tak będzie. No wreszcie chłopaki weszli ! Wprawdzie
ja niemal na bank obstawiałem Darka Szpakowskiego, dalej tego gościa co gra
Zenka Pereszczakę w "Złotopolskich" i posła Zbyszka Ziobro z PiS-u, ale
niech stracę, ci też mogą być. Jeszcze się pocieszam, że Szpakowski wejdzie
trochę później na podmianę za Zena, gdy ten zamknięty w sraczu po kolejnej
imprezie zjara na popiół całą chałupę, nieumiejętnie przypalając se
czterdziestego ósmego blanta. Ale wracając do rzeczy. Mr Orgazm chyba w
ogóle nie czyta tego, co my tu piszemy. Dzisiaj anonsując wejście trzech
Batmanów ryknął jak trafiony w dupę bawół : Proszę Państwa !!! - Ja wprost
uwielbiam specjalne wydania "Baru". One są jak ekstremalna jazda bez
zabezpieczeń !!! A propos tych zabezpieczeń ... Realizator "Baru"
zapunktował u mnie, bo nie schlał się i był łaskaw pokazywać na zbliżeniach
twarz Tomali, gdy wchodzili kolejni Batmani. Tak ! Kto tego nie widział
niech żałuje. To co rysowało się na twarzy Tomali jest właściwie nie do
opisania. Radość i podniecenie trzyletniego dziecka, które za chwilę
dostanie wybłaganą u rodziców zabawkę jest gównem w porównaniu z tym co
pojawiło się na promiennym obliczu Księżnej Maroka. Tia ... Będzie się
działo ! Aha, żebym nie zapomniał - pomocna i życzliwa uwaga dla
realizatorów. Rozumiem, że z uwagi na objawy, które ja i 5 milionów widzów
stwierdziło u pacjentki Tomalowej, ludzie z produkcji "Baru" rozdadzą bojkom
kłódki stalowe rozmiar maxi, żeby się pozapinali na noc, bo od 23.30 Tomala
na bank będzie grasować po domu w poszukiwaniu ofiary. W ogóle, jak sądzę
wszystkie chłopy (włącznie z kamerzystami, ochroną i panem Gienkiem z bramy
głównej) będą mieli tej nocy głęboko przejebane, w związku z tym, że z
Tomalowej będzie się seks wyzwalał. No może nie wszyscy. Sycylijczyk raczej
se krzywdy nie da zrobić. Ale to tylko dlatego, że oni przecież śpią z
otwartymi oczami, tak są od dziecka szkoleni na wypadek, gdyby carabinieri
gdzieś się w nocy zaplątali i próbowali wjazdu na kwaterę. A tak przy okazji
kolega Batman w wersji sycylijskiej zapodał, że "jest przedstawicielem
handlowym". Tylko ciekawe czego ? Wytwórni tłumików do broni krótkiej ? A
może spółdzielni inwalidów produkującej najwyższej jakości żyłkę na
wieloryby ? Albo kombinatu produkującego trumny z płyty paździerzowej ?
Jeszcze taką na koniec uwagę miałbym do mojego mentora, mgr Chrisa Ibbisha.
Kierowniku !!! Błagam nie staraj się wprowadzać do tego programu zbyt wielu
elementów, które wymagają intensywniejszej pracy szarych komórek. Pamiętaj,
Przywódco Nieposkromiony, że tę audycję ogląda 5 milionów tumanów. I gdy Ty,
Sułtanie Gwiaździsty zadałeś dziś jedno ze swoich genialnych pytań, do
odpowiedzenia na które potrzeba mieć IQ w okolicy 419, to nie dziw się, że
biedna zdebilała Ting nie miała szans, by chociażby zbliżyć sie do Twojej
maestrii i odpowiedzieć. Dlatego po prostu walnęła popularnego karpia. Ale
nic to. Ty,Imperatorze Wszechwładny wybrnąłeś natychmiast z sytuacji i
porwałeś tłumy do dalszej radosnej zabawy. I dlatego wiedząc, że nie dasz mi
nigdy zabrnąć w ślepą uliczkę, będę mógł teraz pójść na wyro i spróbować
spokojnie zasnąć. Ale i tak nie zasnę i już pod kołdrą opierdolę sobie z
emocji wszystkie paznokcie do krwi, snując do 4.30 nad ranem wizje tego co
Ty, Czarnoksiężniku Rozryki przyszykujesz nam prostaczkom na jutro. Rzygam
na myśl, że będę musiał katować się przez tyle godzin w pracy. Tak ! Każda
minuta do spotkania z Tobą, Jastrzębiu Bystrooki, będzie bolała gorzej niż
przegrana Darka Michalczewskiego z jakimś zdezorientowanym Meksykiem.
I dlatego wiedz, że na mnie możesz liczyć. Jutro o wyznaczonej porze będę
czekał. Wiem, że Ty, Kreatorze Nieodgadniony na pewno coś wymyślisz. Ja
tylko cichutko coś podpowiem. Może by tak jakieś zabójstewko w programie. I
żeby krwi dużo było. Bardzo bym prosił - w imieniu swoim i sąsiadów z mojej
klatki. Dobranoc

Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.chello.pl 20.10.03, 22:48
      nie dało się krócej chłopcze?
    • Gość: Marg Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 20.10.03, 22:50
      och..czemuz ja nie mam checi do tworzenia takich tekstow jak Ty, VInni ;).
      Mnie sie wydaje, ze Tomalowej to tam nie lubia strasznie :)), dzisiaj pokazali
      te jej nocne pijane rozmowe o "ksieciu Maroko" ;)ktory wybrał "ja bo jest
      wyjatkowa"..
      cudo.
      a inni mieli niezla polewke. Ibish..gosciu wyglada jakby mial awantury o kase w
      domu co noc, te podkrazone oczeta..a moze to Tomala na niego poluje i nauczyl
      sie spac z otwartymi slepiami jak Sycylyjczyk? ;)
      ps.czekam z niepokojem na to az sie wszyscy pozabijaja o MAgde.
    • Gość: s_l Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 23:17
      lacze sie z toba w modlitwie vinc,
      male zabojstewko w programie zeslij nam panie, amen
      ps
      albo jescze lepiej niech ktos cos komus ukradnie
      niech tomala puder frytce podprowadzi
      jeszcze raz amen
    • mallina Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów 20.10.03, 23:46
      ani kawalka Baru nigdy nie widzialam, ale czytajac Twoj tekst czulam sie jakbym
      siedziala przed tv:-)
    • Gość: pessa Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.03, 00:52
      :-DDDDD
    • Gość: pessa Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.10.03, 00:59
      Ibisz jako Przywódca Nieposkromiony, Sułtan Gwiaździsty, Czarnoksiężnik
      Rozrywki, Jastrząb bystrooki, Kreator nieodgadniony - perełki metafor,
      mistrzostwo :-)
      • Gość: taniej Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.bv.pl 21.10.03, 08:34
        super, nie? mnie najbardziej podoba się ibisz- mr.orgazm.
        bardzo trafne
      • lamancza Re: 'BAR' - wjazd nowych fagasów 21.10.03, 09:45
        Gość portalu: pessa napisał(a):

> Ibisz jako Przywódca Nieposkromiony, Sułtan Gwiaździsty, Czarnoksiężnik
        > Rozrywki, Jastrząb bystrooki, Kreator nieodgadniony - perełki metafor,
        > mistrzostwo :-)

Raczej epitetów.
        • Gość: KIRA Re: 'BAR' - wjazd nowych fagasów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 21.10.03, 10:32
          Chyba raczej NIE epitetów
    • Gość: dżastina Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 11:22
      Pisz dalej Vincent :-))))))
    • Gość: jaxx Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.10.03, 12:02
      Vincent to było niezłe, respect

*************Royale witch cheese**************

A tak przy okazji wydaje mi się że sułtan sycylijski nie zaqbawi długo w
      programie, tak samo jak ten z puoskiem na brodzie. Zresztą wszycy są do niczego
      co jednak nie zmienia faktu że laski na ich widok niemal się posikały a Leszek
      zaczął wirować swoimi dwoma neuronami.
    • Gość: kryha Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 18:42
      Jak zwykle gienialne. Mam nadzieję że pomimo poopierdalanych paznokci bedziesz
      mogl pisac dalej. :*******
      • Gość: nerka Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.03, 09:21
        o jesu, mało co się nie posikałam czytając Wasze wpisy:) prosze o jeszcze :)
        • Gość: Łódź Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.Astral.Lodz.PL 22.10.03, 10:28
          jakbym slyszała Cruisa w "Magnolii" hehe, albo szkolenie Amwaya ;)
          • Gość: kicia Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 10:33
            po obejrzeniu wczorajszego odcinka stwierdzam ze chloptasie to miernoty, no i
            te spiewy sycylijczyka:)
            • Gość: Łódź Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.Astral.Lodz.PL 22.10.03, 10:35
              ..miernoty? na jakiej podstawie?
              • Gość: kicia Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 15:33
                na podstawie wygladu (wszycy), oraz zachowania (tyczy sie tylko mafioso)
                • dodos_dodos Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów 22.10.03, 15:50
                  dla mnie, do BARu powinna zrobic wjazd:-) Doda z poprzedniej edycji i wtedy
                  porozstawialaby to towarzystwo po katach, a nie jakis macho z Italy
    • Gość: tokyo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 15:50
      Ten pierwszy jak na razie bezbarwny, Sycylijczyk mnie załamuje:P Coś mi się
      wydaje, że wpadnie w sidła Tomali. Ale intryguje mnie "pianista", jak na razie
      jestem na TAK:) Inteligentny, sympatyczny, wrazliwy, no zobaczymy, jak to dalej
      bedzie...
      • maniaczytania Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów 22.10.03, 16:01
        taak, Sycylijczyk juz znalazl nic porozumienia z "inteligentnom blondynkom",
        powiedzial nawet, ze jakby nie mial takiej wrazliwosci jak ona to by tu z nia
        nie rozmawial
        • Gość: Cleo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 16:03
          Z pewnoscia maja wspolne IQ......... na poziomie kaktusa :))))))))
      • Gość: Cleo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 16:10
        Mam identyczne spostrzezenia! Najlepiej odbieram Tadusza (pianista), Aldek dla
        mnie nie tyle jest bezbarwny, co irytujacy, podobnie jak Marco (chyba tak mu na
        imie), ktory jak na razie jest bardzo irytujacy :) No ale z Tomala Marco
        znalazl wspolny jezykt czyli jest niezle! Jak mu jeszcze spuchnie "paluch",
        niczym temu Maroka to Tomala zbzikuje do reszty ze szczescia, ze w jej zyciu
        sie az dwoch z takim paluchem trafilo :))))))) Trzeba by sie tylko zastanowic o
        ktory paluch tak naprawde jej chodzilo - nie ten czasem ponizej pepka? ;)
      • Gość: s_l Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:12
        wlasnie, wpadnie w sidla, skupia sie na sobie (psiecies sicilijcik jest wolni)
        i nuda, wtedy tomala wyleci z programu jak na skrzydlach (szkoda, ze nie ma
        kusika, przyspieszylby ten proces)
        jedyne co ja ratowalo (w sensie pozostania w barze), to to, ze ludzie mieli z
        czego lac, dostarczala bezwzglednie najwiecej atrakcji - wystarczy spojrzec na
        to forum
        a ona mowi sicilijcikowi, ze nie wyjdzie z programu, bo byla u niej mama i
        teraz pokaze jaka potrafi byc silnom osobom i zostanie, tydzien, dwa, trzy, do
        konca! (sic!)
        mam nadzieje, ze mamusia wszystko swojej stokrotce skrzetnie nagrywa i corunia
        w domku sobie kasetke w telewizorku zobaczy i (moze) ja oswieci i zrozumie,
        jakom jest fauszywom osobom i dlaczego tak ludzie sie od niej otsuwajom, ze w
        rzeczywistosci nikt nie zazdrosci jej dobrego serca ani wydobywajacego sie
        seksu jak tanczy
        ciekawe, kiedy zatańczy przed sicilijcikiem...
        ps. nie uwazacie, ze olek klepacz celowo ja wkrecil z tym tancem (rozumiesz,
        chodzi o to, zeby dziewczyna zatanczyla erotycznie, bez seksualnych gestow,
        ruchow, bez wyuzdania, zeby to bylo subtelne ale wymowne, jasne, rozumiem,
        zatanczyla tradycjnie a la rura, kreacje subtelna jak zobaczylem to sie lewa
        reka przezegnalem, potem olek ok, zobaczymy, ty nie dzwon, my zadzwonimy, ale
        jakby co to sie nie martw, i tak juz wiele osiagnelas wystepujac w TYM
        programie)
        teraz bankowo kaseta jest hitem imprezowym fns
        • Gość: tokyo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:27
          Masz rację, też mi się tak wydaje z Olkiem Klepaczem :P Gościu ma git poczucie
          humoru i udało Mu się nabrać naszom błyskotliwom piękność :P
          A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać, jak Frytce puszczą materiał, jak
          Tomala ją obgaduje :DDD Ojoj wtedy to będzie jazda, echhh ta płaczliwa minka
          Agniesi " to nie było tak naprawdę tak, jak to tu zostało pokazane..." i znowu
          wyjdzie na tym wszystkim bidulka jak Zawadzki na mydle bueheheh :>
          • Gość: Cleo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 17:12
            > A tak swoją drogą to nie mogę się doczekać, jak Frytce puszczą materiał, jak
            > Tomala ją obgaduje :DDD Ojoj wtedy to będzie jazda, echhh ta płaczliwa minka
            > Agniesi " to nie było tak naprawdę tak, jak to tu zostało pokazane..."

a potem Tomala doda: "plusa daje osobie, ktora uwielbiam, z ktora lubie
            przebywac i rozmawiac i tom osobom jest FRYTKA"! :))) No i dziwic sie pozniej,
            ze ona wychodzi na wszystkim jak "zawadzki na mydle" (minusa od Fryty dostanie
            na bank) - chyba zdechne - to jej sie naprawde udalo! :)
        • Gość: kaela Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:57
          na 100% Klepacz wkręcił naszą piękność :-)
          aż się zdziwiłam, że ona tak się zgadzała, że zatańczy subtelnie i bez
          wyuzdania, bo przecież ona nie rozumie tych słów, no i rzeczywiście, nie
          zrozumiała
          albo może dla niej taki właśnie taniec jest subtelny? to ciekawa jestem jak by
          zatańczyła, gdyby ktoś poprosił o odważny, erotyczny taniec hehe
          • Gość: tokyo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:03
            Jutro 18.35 czat z Tomalą, bueheh będzie extra, już myślę nad pytaniami, które
            ujawnią Jej ukryte zalety :P
    • Gość: pysia Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.dialup.medianet.pl 22.10.03, 17:27
      Od pewnego czasu czytam brednie tego koleżki Vincenta i jestem przekonana, że
      jad który sączy się z jego kwiecistych, grafomańskich wypocin jest wynikiem
      głębokiej frustracji. Wydaje się, że Vincent boleje nad faktem
      braku "angagement" w showbizie dlatego przypierdala każdej produkcji TV. Nie
      trzeba być dyplomowanym psychologiem, żeby wyczuć w tych pomyjach zapach
      zazdrości sfrustrowanego lamera.
      • Gość: tokyo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:28
        dobre!!!!!!! buahhahahahahahahahaha
      • Gość: tokyo Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 17:38
        Ibisz Pysiaczku, nie denerwuj się tak. Spokojnie :P
        • Gość: s_l Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 19:00
          ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          G E N I A L N E !!!!!
          fuckt, trzeba byc ibbishem, zeby wpasc na takiego nika!!!
          P Y S I A :-PP
          teraz jak zobacze orgastycznego krzysia za barem to od razu ROTFL!
          pysiunia....
      • Gość: kicia Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:25
        co to jest "angagement"? czy to jest jakies super madre slowo? w jakim jezyku?
        prosze o odpowiedz.
        kicia
    • Gość: s_l Re: "BAR" - wjazd nowych fagasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:03
      jak ten makaron jeszcze raz wyskoczy ze swoim san remo to sie chyba poddam, a
      nie ukrywam, ze ciekawi mnie jak to sie w tym tygodniu potoczy, kto zostanie
      poza tym - zastanawiam sie dlaczego sa dylematy do ktorej grupy wlaczyc nowa
      osobe (magda), przeciez pierwsi nowi (a i m) weszli za rafala, czyli ten kto z
      nich zostaje wchodzi do zoltych, to oczywiste
      z tamtej dwojki miala zostac jedna osoba - i zostala
      po co teraz wchodza jacys goscie? przeciez na final pracuje sie chyba caly
      program, nie powinni wlaczac do gry coraz to nowych zawodnikow wg swojego
      polszmatowego widzimisie
      jeszcze jedno - za malo jest o tym jak pracuja w samym barze, w poprzednich
      edycjach bylo tego wiecej i byl przede wszystkim jacek koch
      to bylo ciekawe, np ewelina (straszna laska) byla jedna z najlepszych za barem,
      z marta (ckm) byly jakies niejasnosci, manko w kasie czy cus... za malo na ten
      temat w barze3
      pokazali tylko jak magda rozkreca impre, ktos czyta na zmywaku, no i
      damian 'czy wszystko w porzadku? czy trzeba cos? no dobrze to...' albo rece
      ktore lecza
      a, i kozetka terapeutyczna tomali, ale to raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka