scarlette 19.10.08, 16:03 czy ona nie opuści żadnego programu i ta jej nieznośna maniera! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Julita Woś 19.10.08, 16:48 Nie wiem co ale ma w sobie cos co mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Julita Woś 19.10.08, 17:12 ten "naciągany" głos, bo nie wierzę, że mówi tak naprawdę to co powiedział o niej gość z juru Fabryki gwiazd , nieudolne połączenie Chylińskiej i Dody Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Julita Woś 19.10.08, 17:56 A co jest złego w tym, że chce się pokazać, wybić? Piszecie tak jakby wyskakiwała z każdej lodówki, a ona wzieła udział w reality show 6 lat temu, jest w Fabryce gwiazd i tak się złozyło, że puścili w tym samym czasie "Szanse na sukces" z jej udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Julita Woś 19.10.08, 17:59 po prostu jej nie lubię i tyle, mam chyba do tego prawo, prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Julita Woś 19.10.08, 18:13 W takim razie powinnaś założyć wątek "nie lubię Julity Woś", a nie wymyślać i pisać głupoty, że Julita występuje we wszytskich programach. Wtedy bardziej by Ci ulżyło... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Julita Woś 19.10.08, 18:00 Nic zlego. Niech robi to co moze, zeby osiagnac sukces. Ale mnie osobiscie ta dziewczyna irytuje. Swoim sposobem bycia i tyle. I nie piszecie, ze jest wszedzie. Tu sie troszeczke zagalopowales. Ja pisze o czyms zupelnie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Julita Woś 19.10.08, 18:10 sadosia75 napisała: > I nie piszecie, ze jest wszedzie. Tu sie troszeczke zagalopowales. Ja pisze o > czyms zupelnie innym. Ty nie, ale Scarlette napisała o tym, że Julita nie odpuści żadnego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Julita Woś 19.10.08, 18:24 Wiec Twojego poprzedniego posta, ze "piszecie" uznam za lekkie zagalopowanie sie :) a jesli nie odpusci i zyska tym to na co liczy no to brawa dla dziewczyny. w koncu nikt nie wzial sie z niczego. gdzies cos musial zrobic, zeby zaistniec. ma swoje 5 minut. zobaczymy jak je wykorzysta. oby jak najlepiej. zycze milej niedzieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Julita Woś 19.10.08, 18:25 skoro była już w Barze, w Fabryce, a teraz jest w Szansie to chyba mogę tak napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Julita Woś 19.10.08, 18:56 Poczekaj aż za 10 lat wystąpi w "Jaka to melodia?". Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Julita Woś 19.10.08, 19:24 hihihi, a potem w "jak to leciało" buźka Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Julita Woś 20.10.08, 14:36 A ja z każdym odcinkiem coraz bardziej przekonuje się do Julity. statni występ miała świetny. Choć przyznaje że sposób mowienia ma irytujacy Odpowiedz Link Zgłoś
mirella_kot Re: Julita Woś 26.10.08, 19:49 Przeszkadza Ci udział Julity w Szansie na sukces, a nie chcesz zauważyć, że Nina Kodorska dwa razy brała udział w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Julita Woś 26.10.08, 19:52 nie zwrócfiłam uwagi na Ninę, nie zapamiętałam jej poprostu, być może dlatego, że nie jest wulgarna i wkurzająca jak Julita ot co Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Julita Woś 29.10.08, 13:57 no właśnie - jest zapamiętana :) doczekała się nawet osobnego postu Odpowiedz Link Zgłoś