Dodaj do ulubionych

Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent!

26.10.08, 19:27
to wam mówie już dziś
Klaudia kulawik nie wygra .zresztą kuba już to powiedział:)
asia si ,klaudia walencik i mateusz ziólko mogą jej zagrozić tylko i snake ale
ona i tak z nimi wygra
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 19:27
      iiii.., to jeszcze miesiąc
    • mirella_kot Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 19:51
      A kiedy był nagrywany odcinek finałowy?
    • mario.szcz Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 21:59
      Mam takie dziwne wrażenie że ta Paulina to.. chłopak. Od kiedy
      dziewczyny mają tzw. jabłko adama ?
      • mimrek Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 22:02
        no własnie ona ma jabłko adama ale też nie wiem czy to normalne ,że
        dziewczyny je mają niektóre:)może ktoś wie?bo t o,że ona ma to
        jabłko to pewne!widać to od razu!
        • ekh-mm Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 22:20
          zapraszam na grono programu - grono.net/forum/2110243/0/
          • wioskowy_glupek Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 26.10.08, 23:08
            Mam nadzieję, że jednak nie wygra... przynajmniej do czasu aż nie nauczy się, że jak pożycza czyjąś piosenkę to powinna byc tak miła i jej nie spartolić...

Szkoda ze z tego programu robi się IDOL 2...
            • sher.khan Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 07:37
              Też mam wrażenie że jakaś ta Paulina chłopięca jest. Szyi się nie
              przyglądałem akurat, ale twarz, głos, sylwetka,ogólnie całość robi
              wrażenie bardzo trans.
              • lilith76 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 15:55
                Tak mi się jakoś film "XXY" skojarzył...
                • morgen_stern Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 16:22
                  O jezusiemaryjo, dajcie dziewczynie spokój, ileż można o tym pisać?
                  Co rusz się natykam na samych "znawców" płci, co to się zaklinają,
                  że Paulina to facet. Ładna dziewczyna o oryginalnej urodzie, ja tam
                  żadnego faceta nie widzę.
                  Już nie wspominając o tym, jak byłoby jej przykro, gdyby natknęła
                  się na takie wpisy.
                  I nie wspominając o tym, że chyba transa na oczy nie widzieliście :P
                  • idasierpniowa28 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 17:12
                    Mnie najbardziej frapuje kwestia jej wieku.. Już pomijam to czy jest
                    chlopakiem czy dziewczyną ale jak to możliwe żeby w szansie na
                    sukces z 2006 roku miala 15 lat i dwa lata poźniej dalej 15?? To nie
                    starzeje się?
                    Coś mi tu nie pasuje a ja nie lubię być okłamywana....

Ale głos ma naprawdę świetny.
                    • spacey1 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 19:19
                      Paulina jest całkiem jawnie na NK, są zdjęcia jej klasy, można sobie wszystko
                      sprawdzić i policzyć.
                      • spacey1 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 19:21
                        hmmm, raczej była, już jej nie ma :(
    • felicity Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 28.10.08, 19:43
      A co masz telewizję "n" i sobie przewinąłeś do przodu hehe..bosze...
      • hansolo25 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 11:12
        Nie wiem czy ktos juz moze wpadł na to czy nie i moze nie powiem nic
        odkrywczegoo ale sądze ze to że ten Paulin mial stac sie gwiazdą "Mam talent"
        było sprytnie zaplanowane miesiące temu, zanim wogóle "My", ciemne masy
        karmiące sie tą spreparowaną medialną papką, uslyszelismy o takim projekcie TVN'u.
        Wystarczy wejsc na jej (jego ) strone i zobaczyc jak jest idealnie przymyślana i
        spreparowana.Strona ta powstala jakis czas temu gdzie wówczas nikt wlasciwie o
        niej/nim nie slyszal pomimo tego styl pisanie o samej/samym sobie do fanow(
        szybko sie poczuła..) i ogólny charakter stronki lansuje ja/jego jakby była juz
        znana, rozpoznawana. Zwróćcie uwage na 'hiper spontaniczne' zdjęcia typowej
        15sto latki;p!! Z mamusią i tatusiem, wszytskie pozowane,
        wykadrowane,ugrzecznione, nie ma mowy o fotkach z imprezy (paulin musi przeciez
        świecic przykładem), wszystkie dotycza ostatnich paru lat, kręca sie wokól jej
        SUKCESU, a niby przeciez jej objawienie i wystep w mam talent był wielkim
        zaskoczeniem . Na jednym zdjęciu widac kompletnie ze jest
        męzczyzna,nieprzyjemny to widok..brr..
        Reasumując , sztab ludzi i fachowców zaplanowal przsebieg jego kariery .Ten cyrk
        z zapraszaniem na nasza klase to adresowany do małoletnich odbirców wabik i
        darmowy nośnik jej/jego reklamy i popularnosci.
        Dzieci te nie widza w tym nic żałosnego a wręcz rajcuje ich to ze "znana" osoba
        zaprasza ich do znajomosci, czy jakos tak(sama nie wiem dokladnie jak to
        działa). Machina która miała rozkręcac jego sławe trybi juz od dawna. To co nas
        poruszyło i urzekło w osobie Pauliny , czyli 15stoletni wspaniały głos nietypowy
        dla dziewczynki nie robi juz wrażenia kiedy staje sie głosem dojrzałego faceta,
        ktory faktycznie ma spokojnie z 7 więcej, co łatwo zauważyc po sposobie mówienia
        , doborze słow i ogólnym, niewerbalnym wrażeniu.
        Zanim mnie zlinczujecie za to co pisze proponuje zgłebic temat na ktory tu
        rozprawiamy i zastanowic sie chwile , bo na prawde coś tu nie gra.Moim zdaniem
        to jedno wielkie OSZUSTWO, granie na emocjach i wrażliwosci widzów.
        • morgen_stern Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 12:47
          A moim zdaniem powinienieś stanowczo zmienić dilera.
        • zalobanarodowa Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 13:32
          Trzeba tą (tego) Lende zajść z zaskoczenia, ściąc galotki i wszystko pokaże sie
          jak czarno na białym!
        • oliwka221 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 15:20
          hansolo25,mam nadzieję,że tak poza tym,to u ciebie wszystko w
          porządku..
          • pelasia32 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 15:28
            a jaki jest adres tej stronki pauliny?
            nie linczujcie hansolo, przeciez nikogo tu nie obraził. wg mnie paulina nie jest
            dziewczyną tylko nieszczęsliwym chłopcem. nie ma sie co czepiac. niestety,
            przebranie mało daje, wyraznie zdradzaja ją męskie rysy twarzy, postawa itd. ale
            to nie powód, zeby robic z tego sensację.
            • morgen_stern Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 15:31
              Umarłam, pelasia, ty też jestes dobra :D
              • pelasia32 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 16:02
                słuze uprzejmie.
                paulina (bo dla mnie to paulina, skoro chce byc kobietą) wyglada ładnie, ale
                nieprawdziwie. gdybym ja znała osobiscie traktowałabym ja jak kobietę, ale jesli
                ktos z mojego otoczenia zaczął zadawac pytania czy to przypadkiem nie facet to
                nie wysyłałabym go zaraz do psychiatry. wg mnie komentarz hansolo nie był jakis
                bulwersujacy.
                • hansolo25 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 17:04
                  Rany! Ludzie! Tu nie chodzi o dywagacje na temat tak modnej teraz tolerancji dla
                  orientacji homo. Na prawde nie obchodzi mnie czy ona jest facetą czy kobietem,
                  w zyciu prywatnym może sobie byc kim chce,ALE nie odpowiada mi to ze wciska mi
                  sie kit ,ze takich "autentycznych" osobowiści produkowanych seryjnie jest coraz
                  wiecej. Poziom waszych ripost( nie wszystkich oczywiście) sprawia ze uśmiecham
                  sie z politowaniem i zastanawiam czy przypadkiem nie powinniście zasiadac juz
                  przed tv w oczekiwanu na Dobranocke?
                  Z tego co widze to rzeczone dzieci o ktorych pisalam w poprzednim poście to nikt
                  inny jak wy,ale nie kłopoczcie sie zeby zrozumiec o czym w tej chwili mowie,
                  przeciez nie chcecie , wolicie zmieszac kogs z błotem i odesłac do lepszego
                  dilera.
                  • hansolo25 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 17:08
                    aha. Polesia, str o ktora pytasz to paulinal.webd.pl/ Tu tez jest kilka
                    fotek z tamtej strony paulinalenda.muzzo.pl/
                    • pogiello Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 17:56
                      Co tu dużo gadac! Ma talent i..... męskie genitalia heheheh. Widziales na
                      zdjeciu z jej stroy, bez kitu odrażające było to fota, jak sie jej jajka
                      odznaczały w spodenkach.Żyyyyyyyg
                      • mimrek będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 30.10.08, 18:04
                        bo przeciez moze to byc kobieta ale z zaburzeniami hormonów..czyż
                        nie?albo może być to obojniak?czyż nie>?
                        moze ona jest chora i dlatego wyglada jaj facet ?
                        pomyslcie ze są takie przypadki.
                        • anmanika Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 31.10.08, 11:57
                          Taki np:
                          biegajznami.pl/pokaz.php?id=45
                          • pelasia32 Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 31.10.08, 15:47
                            nie kumam. skoro autopsja po wypadku pokazał, ze to jednak facet, to jak
                            wczesniej ta osoba dostała certyfikat od niemieckich fachowców potwierdzajacy
                            płeć zenską? czy to test na czytanie ze zrozumieniem i własnie go oblałam?
                            • pavvka Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 01.11.08, 14:41
                              To raczej autor tekstu pisał bez zrozumienia ;-) Walasiewiczówna nie
                              była "100-procentowym mężczyzną", tylko ani do końca kobietą ani
                              mężczyzną.
                              en.wikipedia.org/wiki/Stella_Walsh
                              "Walasiewicz had ambiguous genitalia and could not easily be
                              identified as either biologically male or female"
                              • anmanika Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 01.11.08, 16:34
                                Z tego co czytalam Walasiewiczowna zawsze czula sie kobieta i niech
                                tak zostanie.
                            • siuil_a_run Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 01.11.08, 22:02
                              oblalas.

"Zwolennicy Stasi doprowadzili wówczas do przeprowadzenia
                              specjalnych badań lekarskich panny Stephens argumentując swe
                              podejrzenia, że to niemożliwe aby kobieta była tak szybka. Stephens
                              uzyskała od niemieckich lekarzy stosowny certyfikat potwierdzający
                              jej płeć." - wynika z tego niezbicie, ze certyfikat dostala ta druga
                              biegaczka, nie Walasiewiczowna. a autopsja dotyczyla Walasiewiczowny
                              wlasnie.
                              • pelasia32 Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 01.11.08, 22:49
                                masz rację :)
                        • sanzy Re: będzie wam przykro jak sie okaże ze to baba 09.11.08, 00:34
                          tak czytałam te wasze rozważania na temat tego czy Paulina to Chłopiec czy tez
                          dziewczynak
                          i powiem wam że to nie żadne zmiany hormonalne ani inne głupoty to jest po
                          prostu chłopiec... i rację miał tu jeden z użytkowników
                          Słuchajcie ja może do najmłodszych nie należę jestem tolerancyjną osobą nie mam
                          nic przeciwko gejom czy też lesbijkom i zawieraniu miedzy nimi jakiś związków
                          małżeńskich itd ale chłopa od baby potrafię rozróżnić aż okulary założyłam z
                          tego wszystkiego aby przyjrzeć się tym zdjęciom i ja nie mam wątpliwości to
                          chłopak jakby nie patrzeć ja wiem jak wygląda 15 latka bo mam córkę niewiele
                          starszą niż on/a i wiem jak wygląda chłopak bo mam rownież syna co prawda już
                          dorosłego ale jak tak popatrzyłam i porównałam sobie zdjęcia mojego syna z
                          jej/ego zdjęciem naprawdę jest to młody mężczyzna to jest fizycznie nie możliwe
                          aby kobieta miała jabłko adama bo to dla mężczyzn jest po to aby mieli niższy
                          głos a'la bass tenor i barwa głosu zależy od wielkości tego jabłka i nie jest
                          realne to aby kobieta miała takowe jabłko przykro mi bo rozmawiałam aż przez
                          telefon w profesorem z naszej uczelni który zajmuję się fachowo anatomią
                          człowieka nie ma przypadku na świecie aby kobieta miała jabłko adama a teraz już
                          z bardziej fizycznych spraw fakt odznaczają się genitalia typowo męska figura
                          rozbudowane barki co u kobiet zdarza się jedynie w momencie gdy porządnie
                          wciągną brzuch i cała reszta pójdzie do góry, oraz gdy mają poduszeczki przy
                          koszulkach na barkach jak to kiedyś była moda na to wy możecie tego nie pamiętać
                          chyba że wasze mamy mają coś takiego jeszcze w szafie... kompletny brak piersi
                          wiadomo 15 latka się rozwija ale już w tym wieku dziewczęta mają rozwinięte
                          piersi na tyle żeby mogły karmić dzieci gdyż 15 letnie dziewczyny już są gotowe
                          do ciąży i tych spraw a tu proszę brak tylko biustonosz push-up ale nie widać
                          aby coś pod tym biustonoszem było nawet niech któryś z panów poprosi od swojej
                          pani taki biustonosz i go przymierzy zaraz nabierze kobiecych kształtów...i
                          kolejna rzecz męskie rysy twarzy i powiększcie trochę to zdjęcie zauważycie
                          drobny zarost ogolony na twarzy.... prawda jest taka założyć facetowi
                          biustonosz, gorset , spódnice, ogolić mu zarost na nogach i twarzy przedłużyć
                          włosy umalować go ubrać w szpilki styliści dopracują i będzie ona ja jestem już
                          starsza ale nie ślepa i głupia TO JEST FACET
                          i jeszcze jedno wydaje mi się że chcą zrobić po prostu kolejną Miriam w
                          programie MAM TALENT aby przyciągnąć widzów i zobaczymy za jakiś czas wybuch
                          sensacji że Paulina Lenda zwyciężczyni programu mam talent jest panem i ma na
                          imię np PAWEŁ telewizje stać na wszystko aby przykuć widza
                    • pogiello Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 30.10.08, 20:49
                      tu mata niezlą fote.
                      paulinalenda.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album07&id=p1
    • marajka Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 31.10.08, 15:46
      Mam nadzieję, że nie. Nic specjalnego w niej nie widzę. Głos może i
      ma, ale nie mogę znieść tego jęczenia a`la Kukulska. Ja stawiam na
      rudą Klaudię. Ona naprawdę ma głos-depilator. Paulina mnie nudzi.
      Jest taka jak dziesiątki innych.
      Klaudia Kulawik wyróżnia się młodym wiekiem, naprawdę ma głos jak
      dzwon- dlaczego niektórzy uważają, że tylko się drze, nie wiem.
      Niech sami spróbują tak się drzeć! Zarzutów o zbyt powazny repertuar
      też nie rozumiem. Lepiej, żeby Dżagę zaśpiewała?
      Ruda Klaudia wyróznia się naprawdę świetnym głosem i wyglądem też.
      Paulina Lenda nie wyróznia się dla mnie niczym. Nie powala
      osobowością ani charyzmą.
      • testaruda Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 31.10.08, 22:12
        Mysle, ze mala Klaudia nie zdaje sobie sprawy z tego jaki ma talent.
        Nie wiem tylko, czy nie za wczesnie dla niej, zeby taki program
        wygrala. Najlepsze dla niej, co mogloby sie zdarzyc - niech ktos
        znajacy sie na fachu wezmie pod "skrzydla" te dziewczynke i
        oszlifuje ten diament, bo ze uslyszymy o niej jeszcze - tego jestem
        na 100% pewna. To dziecko ma w sobie sile - przynajmniej ja tak
        czuje - i nie obchodzi mnie jaki repertuar sobie dobiera - mysle ze
        rowniez piosenke o zielonym ogorku zaspiewalaby fenomenalnie!

Co do Pauliny, to juz to komentowalam wczesniej, ze wyglada jak
        facet i spiewa jak facet i spiewa super! Sama jestem ciekawa, jak
        sie jej dalsze losy w programie potocza, bo robi sie wokol tematu
        jej plci dosc szumnie i jak sadze przyjdzie taki moment (byc moze
        juz w kolejnym odcinku), ze publicznie zdejmie gatki i pokaze
        niedowiarkom co w nich ma :)))))) a tak serio - mysle naprawde, ze
        to w jakis sposob skomentuje jesli nie sama Paulina to ktos z
        otoczenia (jururow?).... jesliby sie okazalo prawda, co tu ktorzy
        insynuuja, ze to facet istotnie - byloby to bardzo nie fair w
        stosunku do telewidzow. Nikt nie lubi byc traktowanym jak idiota
        przeciez. Zgadzam sie z glosem powyzej - dla mnie rowniez malo
        istotne jest czy ktos jest hetero, homo, bi, trans etc - wazna jest
        ucziciwosc. Cala historia wydaje mi sie w sumie maloprawdopodobna,
        choc z drugiej strony kto wie? Moze sobie telewizja experyment
        socjologiczny robi z naszym udzialem i sprawdza spoleczna
        tolerancje? Albo raczej robi szopke, bo dobrze wie, ze ludzie tego w
        naszym spoleczenstwie nie dorosli do akceptacji "takich sytuacji",
        wiec zeby jej/jemu dac szanse zaistnienia w ogole (bardzo szczodre
        by to bylo ze strony polskiego showbizu, w co znowu nie wierze)
        odstawiaja cyrk na kolkach i w stosownym momencie poinformuja nas
        laskawie, ze Paulina to Paul z genialnym glosem, ktory od dziecka
        sie ukrywa po katach, stroi w damskie fatalaszki, bo marzy, zeby byc
        kobieta i dopiero murzynski glos daje mu szanse na bycie soba.....
        psuchologicznie takie zjawiska zawsze sie latwiej akceptuje jak
        spoleczenstwo jest o tym informowane w oparach skandalu i
        ekscytacji. Heh, ale sie rozpisalam..... byle do nastepnego odcinka
        Mam talent - mysle ze cos sie w koncu wyjasni! Pozdrowka.

-------
        Solo estoy, quando soy solo
        • lilith76 Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 01.11.08, 18:38
          jak sadze przyjdzie taki moment (byc moze
          > juz w kolejnym odcinku), ze publicznie zdejmie gatki i pokaze
          > niedowiarkom co w nich ma

Sesja w "Playboyu" :)
          Ciekawe w tym wszystkim jest jedno - czy to tak strasznie istotne jest czy ona jest XX, XY, XXY? Istotne, czy ma talent, dobrze śpiewa i jej koncert pozostawi emocje. Czy trzeba tak wszystko szufladkować i kategoryzować?
    • figa9 Czyli nie tylko mnie się wydała chłopcem 01.11.08, 17:28
      Niestety też odnoszę wrażenie, że to chłopak :/
      Chłopięce rysy twarzy jedynie rzuciły mi się w oczy, ale tak bardzo,
      że dziwnie mi się patrzyło na "jej" występ. Nie mogłam sie skupić na
      śpiewaniu.
    • sanzy Lenda nie wygra 08.11.08, 16:06
      Moim zdaniem nie wygra
      Po pierwsze nie ma ona porządnego głosu (jestem nauczycielką na wydziale
      wokalnym w Szkole Muzycznej gdyby ktoś chciał podważyć moje kompetencje uczę od
      25 lat wokalu) dziewczyna też nie odnajdzie się w świecie komercyjnego show gdyż
      widać po niej iż jest zbyt słaba i nie poradzi sobie w świecie paparazzich,
      tabloidów, brukowców i głupawych telewizyjnych sztuczek oraz ploteczek będzie
      tak samo jak z większością GWIAZDECZEK parę miesięcy i pójdzie w świat
      zapomnienia jak pani Alicja Janosz, którą Kuba Wojewódzki również bardzo chwalił
      w programie IDOL czy to dobra wróżba dla tej dziewczyny... nie sądzę żadna z
      gwiazd pod opieką Wojewódzkiego na pewno długo nie na cieszy się i nie
      nacieszyła się sławą .... Poza tym ona jest zbyt młoda robienie kariery wokalnej
      w tym kraju w tym wieku (15-16 lat) zazwyczaj wiąże się z tym że stylizują
      wszystkie takie dziewczyny jak Paulina na nowe DODY, MANDARYNY, NATALIE LESZ i
      inne kiczowate lalki barbie... Co czeka Paulinę- nie świetlana przyszłość wokalistki
      kiczowate i głupie piosenki ewentualnie covery piosenek które na pewno nie
      przyjmą się w jej wykonaniu chociaż by jak ta Jacksona którą po prostu
      zrujnowała, moim zdaniem było to najgorsze wykonanie tej piosenki jakie
      słyszałam...kiedykolwiek już amatorzy na imprezach karaoke przy kiepskim
      podkładzie bez słuchu muzycznego robią to lepiej
      kilka koncercików w centrach handlowych
      może jedna płyta która się nie będzie specjalnie sprzedawała bo prawda jest taka
      że do skocznych rytmicznych piosenek się nie nadaje jej głos do poważnych jest
      za młoda i to może po prostu tylko dodać lat tej młodej istocie i samo z siebie
      zniszczyć jej karierę jak to Wojewódzki ujął i nikt tu nawet nie dołoży ręki ani
      słowa żeby jej kariera legła w gruzach gdyż to będzie samo destrukcja w jej
      przypadku
      Nie jesteśmy w USA gdzie w wieku 17 lat gwiazdy np BRITNEY SPEARS zrobiła
      zawrotną karierę wokalistki- chociaż też mam wątpliwość co do tego czy ona umie
      śpiewać- kupują domy warte miliony ,latają prywatnymi odrzutowcami i jeżdżą po
      całym świecie dając koncerty gdzie przychodzi po kilkanaście lub kilkadziesiąt
      tysięcy ludzi
      W Polsce dominuje obecnie ta starsza część społeczeństwa Ci co uczyli się
      socjologii lub chociażby geografii wiedzą co mam na myśli i Lenda nie zaskarbi
      sobie tych młodych bo teraz jet moda na dyskotekowe, skoczne i rytmiczne
      piosenki, a tych starszych na pewno... znajdzie się garstka fanów jej MĘSKIEGO
      GŁOSU ale to będzie wszystko
      PAULINA NIE ZROBI W POLSCE KARIERY a za granicą nie będzie się w stanie przebić
      PRZYKRO MI ALE PAULINA NAWET JEŻELI WYGRA I TAK BĘDZIE WIELKĄ PRZEGRANĄ i nie
      piszę tego aby rozdrażnić tej garstki kibicujących jej fanów tylko jako ktoś kto
      uczy śpiewu naprawdę utalentowane osoby wydobywa z nich cały potencjał i wiem co
      mówię
      • siuil_a_run Re: Lenda nie wygra 09.11.08, 09:38
        jak na nauczycielke z 25-letnim stazem to Twoj styl - zarowno
        pisania, jak i wypowiedzi, jest dosc zaskakujacy :/

nie jestem jakas zapalona fanka Pauliny Lendy, ale Twoja wypowiedz
        napisana jest w formie i tresci w sposob dla Ciebie calkowicie
        kompromitujacy - i nawet jesli faktycznie jestes nauczycielka
        spiewu, w co smiem watpic po przeczytaniu tego posta (a sama tez w
        tym akurat siedze, choc troche mniej lat, to fakt), to raczej nie
        mialabym zaufania ze nauczysz mnie czy kogos innego czegokolwiek
        pozytecznego :/

Twoja proba dowartosciowania sie wypadla slabo. powodzenia w
        kolejnych.
        • bardu Re: Lenda nie wygra 09.11.08, 10:04
          siuil_a_run napisała:

> jak na nauczycielke z 25-letnim stazem to Twoj styl - zarowno
          > pisania, jak i wypowiedzi, jest dosc zaskakujacy :/
          Mam dokładnie takie same odczucia. Nie da się tego czytać - jeden bełkot.
          • sanzy Re: Lenda nie wygra 09.11.08, 18:28
            nie rozumiecie bo nie umiecie czytać tego co chciałam wam przekazać...
            łatwiej jest wam kogoś skrytykować niż stwierdzić że ma rację czy sądzicię że ja
            osoba która ma 53 lat zna się na tyle na pisaniu klawiaturą aby na pisać coś z
            ładem składem i porządkiem ........ja bym mogła być wasza babcią niestety także
            wczytajci się w to to wam chcę przekazac
            • bardu Re: Lenda nie wygra 09.11.08, 18:59
              > osoba która ma 53 lat zna się na tyle na pisaniu klawiaturą aby na pisać coś z
              > ładem składem i porządkiem ........
              A co do ma wiek do składnego pisania? Ja mam 58 lat i jakoś mi się udaje. Tyle,
              że ja na przykład wiem, co to interpunkcja.
              • siuil_a_run Re: Lenda nie wygra 09.11.08, 20:35
                dokladnie. samo pisanie na klawiaturze nie rozni sie niczym od
                pisania na maszynie, a to jak sie domyslam nie jest "pani
                nauczycielce" obce.

ponadto fakt ze podajesz sie, sanzy, za osobe 53-letnia i
                jednoczesnie utrzymujesz, ze jestes jakas staruszka, ktora w dodatku
                moglaby byc babcia forumowiczow, dowodzi jedynie ze sciemniasz - o,
                pardon, pani nauczycielko, fantazjujesz. osoba 53letnia jest stara
                tylko z perspektywy niedojrzalej nastolatki. wiec wracaj dziecko do
                ksiazek, moze jak wiecej poczytasz to i pisac zaczniesz skladniej.
                zaprzyjaznij sie tez z interpunkcja.

EOT
    • pogodynki Re: Paulina Lenda wygra cały program Mam Talent! 09.11.08, 11:33
      Mateusz Ziółko jest super.
      Znalazlam takie jego piosenki
      www.mp4.com.pl/index.php?str=wyk&wykonawcy=867 On chyba nagrywal juz
      profesjonalnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka