Gość: max IP: *.chello.pl 23.10.03, 22:29 pobawimy się w bar? Komu tutaj należy się plus a komu minus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s_l Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:38 he, he otwieramy dzisiejsze plusy i minusy, strzaly sa tylko dwa! rozpoczyna max! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: plusy i minusy na forum IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 22:48 sonny'emu i kubu po plusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: plusy i minusy na forum IP: *.chello.pl 24.10.03, 00:03 ale dawajcie też minusy, no dobra oto moje typy: + dla sonnego za że ubarwia te forum - dla verte bo wydaje się być wiecznie niezadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 00:12 dla Sonny'ego duzy plus - zwlaszcza za zlota kule;) i powodzenia w pracy (bo nie wiem, czy on w ogole ma na nia czas;)) i dla Jadzi R. tez plus za madre gadki o inteligencji - pewnie sie wystawiam na posmiechowisko, ale coz;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: plusy i minusy na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 00:13 Gość portalu: max napisał(a): > - dla verte bo wydaje się być wiecznie niezadowolony Pewnie za chłopakow co nie płaczą mi się oberwało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Ja w kwestii formalnej 24.10.03, 00:15 a co zrobicie z posiadaczami największej liczby minusów? Przysmolicie im zadki w ramach gorących siedzisk? Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Ja w kwestii formalnej 24.10.03, 00:16 wystawimy ich na posmiechowisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 O matko..... 24.10.03, 00:19 myshen82 napisała: > wystawimy ich na posmiechowisko;) ===== no to ja spadam. Nie chcę się bawić :o((((( Znowu się będa ze mnie śmiać, jak z "zerówce".... buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: O matko..... 24.10.03, 00:33 myshen82 napisała: > zostan, dostaniesz plusa;) ===== Za odwagę? :o) Dobra - wypinam pierś - możesz mnie odznaczyć. Tylko się pospiesz, bo długo nie wytrzymam z wciągniętym brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: O matko..... 24.10.03, 00:35 za ... zaslugi oddane ojczyznie przyznaje ci order honorowego budowniczego postow na tym forum Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 To bedzie order Kiwaczka? 24.10.03, 00:36 myshen82 napisała: > za ... zaslugi oddane ojczyznie przyznaje ci order honorowego budowniczego > postow na tym forum ====== Budowaliśmy, budowaliśmy, aż wreszcie zbudowaliśmy... pamietasz - Kiwaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: To bedzie order Kiwaczka? 24.10.03, 00:43 Rozumiem te pytajniki. Lata temu /20?/ była taka bajka dla dzieci, rozyjska zresztą o Kiwaczku, który pojawił się w skrzynce pomarańczy. Zaprzyjażnił się z krokodylem Lenym idę szukać w internecie. Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: To bedzie order Kiwaczka? 24.10.03, 00:44 jak 20 lat temu to nie moglam ogladac, bo mialam roczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Co do krokodyla 24.10.03, 12:44 uriel1 napisała: > Rozumiem te pytajniki. Lata temu /20?/ była taka bajka dla dzieci, rozyjska > zresztą o Kiwaczku, który pojawił się w skrzynce pomarańczy. Zaprzyjażnił się z > > krokodylem Lenym idę szukać w internecie. Na razie... ... to miał na imię Giena :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Ja w kwestii formalnej 24.10.03, 00:20 myshen82 napisała: > wystawimy ich na posmiechowisko;) > daje plusa mahoney-owie i sonnemy za to ze radosc bije z ich oczu a minusa- verte za smutek w usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ja w kwestii formalnej IP: *.chello.pl 24.10.03, 00:34 na razie verte ma najwięcej minusów a plusów sonny, robi się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: Ja w kwestii formalnej 24.10.03, 00:40 plus dla sonnego za barowe perełki i mahoneya po starej znajomości, z minusem mam problem ale przecież nie muszę go przyznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:39 plus dla maxa za włączenie krzeseł do prądu minus dla sonnyego bo sobie na krzesłach poradzi (konceptualny dla Tomali niech nas dalej bawi minus dla Zena jego gra to ściema) Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 00:42 i jeszcze plusiki dla innego obserwatora i aguszak. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 00:42 zapomnialam o Mahoneyu;) +!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 12:46 eroll1985 napisał: > i jeszcze plusiki dla innego obserwatora i aguszak. Dzięki, ale... nie mogę Tobie uścisnąć dłoni, jak to zwykle w Barze robią ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: plusy i minusy na forum 25.10.03, 12:12 eroll1985 napisał: > i jeszcze plusiki dla innego obserwatora i aguszak. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 02:00 w tym tygodniu mam dwa plusy do rozdania moj pierwszy plus wedruje do sonnego za poczucie humoru, umiejetnosc nieulegania nedznym prowokacjom i za to, ze naraza sie w pracy zeby dostarczyc nam radochy moj drugi plus wedruje do vincenta, ktory zrobil wszystko, zeby nasi nie przegrali i chcial zenka w barze, poza tym pisze swietne felietony a moj minus w tym tygodniu wedruje do kolegi kiciuli (pewnie mi sie oberwie za kolege), za to, ze kazal mi sie pukac w czaszke, bo nie zachwycilem sie nalezycie chlopakami, ktorzy nie placza, i caly czas obsmiewa bogu ducha winne 'gospodynie domowe w przydeptanych pantoflach', ze wierza w kropka, albo, ze chcialyby miec skode a krokodyl to chyba byl lonia? (budowalismy, budowalismy, budowalismy....az....wybudowalismy...hura?) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 08:03 > a krokodyl to chyba byl lonia? Gena!! Krokodyl był Gena!!!! Plus dla Sonny'ego i s_l'a, minus dla tego ktosia który zabawia się w imię.lubicz@gazeta.pl Bardzo mało śmieszne, na szczęscie coraz rzadsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 09:51 dzieki za plusa i za krokodyla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: plusy i minusy na forum IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 25.10.03, 10:16 s_l dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam Cię prosto z porannego zebrania u Marcellusa Wallace'a. To m.in dlatego nie mam tyle czasu jak chociażby Ty i pozostali, by aktywniej udzielać sie na forum. Ale będę się starał. Żyj zdrowo i uśmiechem na twarzy. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 12:04 mój plus wędruje do s_I, za poczucie humoru i za to że jest osobom lubiącom tancerkę; z minusem problem miałem duży, bo trochę elementu tu się nazbierało i zasłużyło na krechę ;), ale ten minus to za ostatni tydzień, zresztą powinien go dostać Lubaszenko, ale oberwie go trans kiciula, za brak kultury, choleryzm, brak gustu i brak ABS w wygłaszaniu swoich opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
ew.ka Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 12:21 + oczywiście dla sonny'ego - - i jeszcze raz - dla kiciuli za jego chorobliwą nienawiść do gospodyń domowych w przydeptanych pantoflach i skodę czyli samochód dla debili pozdrawiam ewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: plusy i minusy na forum IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 12:37 plus dla vincenta a minus dla grażyny, bo nas tutaj nie chce:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: plusy i minusy na forum IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 25.10.03, 10:22 KIRA rozpieszczasz mnie. Dzięki za uznanie. Pisałem sekundę temu do s_l, że trochę brakuje mi czasu na regularne udzielanie się na forum, ale - fakt - zabawa jest przepyszna. Pozdrawiam Cię i życzę czadowego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: plusy i minusy na forum IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 11:27 ja zwyczajnie stwierdzam że masz talent!!!! I to plus!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 12:53 No to niech będzie, jak w Barze ;) "+" dla Jarka, do mam z nim dobry kontakt (domyślnie: podobają się Jemu moje komentarze idolowe;))) oraz dla Erolla za odwagę wzięcia udziału w castingu do Idola :))), a także dla Mahoneya za rozpoznawalny i niezmienny styl ;) "-" dla Sonny'ego, którego bardzo lubię, ale wiem, że on sobie dobrze z tym "-" poradzi i nie załamie go to, bo jest dobrom osobom ;), a także dlatego, żeby trochę podciągnął w górę styl swoich felietonów barowych :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: plusy i minusy na forum IP: *.chello.pl 24.10.03, 13:16 zdecydowanie prowadzi sonny ma 7 plusów a właściwie 8 ale odejmujemy jednego po tym jak dostał minusa.Co do minusów to verte wyprzedziła kiciula, ma 3 minusy. Typujcie dalej, sonny myśl kogo wyznaczyć na drugie gorące krzesło, tylko nie pisz że to ciężka decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: plusy i minusy na forum IP: *.uci.uni.torun.pl 24.10.03, 13:29 jedziecie do kraju kapitalistycznego który to tam ma może jakies swoje plusy ale idze o to by te plusy nie zasłoniły wam minusów... plus dla tego kto wie skąd ten text minus dla tego kto nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: plusy i minusy na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 10:40 ze jak rozmowy? moim zdaniem miś panie sony bono minus! pzdr ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: plusy i minusy na forum 24.10.03, 13:36 powiem jak Ibisz - to wątpliwa przyjemność :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 do aguszak 24.10.03, 22:30 dzięki, miło jest otrzymać plusa, jest jeden plus z tego że poszedłem do idola. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Eroll 27.10.03, 15:14 eroll1985 napisał: > dzięki, miło jest otrzymać plusa, jest jeden plus z tego że poszedłem do idola. > > Pozdrawiam. Tego plusa nie dostałeś tylko dlatego, że zmierzyłeś się z idolowym castingiem, ale także, że się tak wyrażę, za wrażenia ogólne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:34 Moj "+" wedruje do s_l bo sympatyczny z niego gosc, a co do "-" kiciula w tym tygodniu bezwzglednie bo mnie zirytowal text o gospodyniach i skodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:44 ojejusku (sie zarumienilem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: plusy i minusy na forum IP: 217.153.143.* 25.10.03, 00:56 dla mnie ta zabawa jest bez sensu bo bym wszytskim chcial dac plusa , moze najbardziej erollowi ( mam cie na zielono ) i myshen ( tez cie mam na zielono :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max mahoney IP: *.chello.pl 25.10.03, 10:33 nie wierzę że nikomu nie chcesz dać minusa, odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: plusy i minusy na forum 25.10.03, 10:41 a ja mam na zielono, ciebie, Mahoney i SOnny'ego;))))) i pozdrawiam. Mahoney, wszystko w zyciu ma sens;) tylko czasami taki ukryty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: plusy i minusy na forum IP: *.chello.pl 25.10.03, 10:51 co to znaczy mieć kogoś na zielono? Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: plusy i minusy na forum 25.10.03, 10:56 to znaczy ze swietujesz zielona noc;) A tak naprawde to nazwiska zaznaczone na zielono oznaczaja przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: plusy i minusy na forum 25.10.03, 17:50 myshen82 napisała: > to znaczy ze swietujesz zielona noc;) > A tak naprawde to nazwiska zaznaczone na zielono oznaczaja przyjaciol. no wlasnie , tylko ze sie tzreba zalogowac wczesniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney a teraz siebie tez mam na zielono :)))) jestem swo 25.10.03, 18:25 im przyjacielem :) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: a teraz siebie tez mam na zielono :)))) jeste 25.10.03, 18:42 narcyzie! uspokoj sie!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: a teraz siebie tez mam na zielono :)))) jeste 25.10.03, 20:14 myshen82 napisała: > narcyzie! > uspokoj sie!;)) chcialbym , You've got mail ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 21:34 Czy dzisiaj macie jakies gorace krzesla w zwiazku z tymi + i -? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: plusy i minusy na forum IP: *.chello.pl 25.10.03, 21:59 będą niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: plusy i minusy na forum 25.10.03, 23:47 dzięki za plusa mahoney,to zaszczyt być na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: plusy i minusy na forum 26.10.03, 11:05 o tak, Mahoney, bardzo mi milo:)) zaszczyt li to wielki...teraz bede celebrować... prace;)) Pozdro PS: a maila napisze wkkrotce - moze nawet dzis;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: plusy i minusy na forum IP: 217.153.143.* 26.10.03, 20:23 przestancie z tym zaszczytem , bo sie dziwnie czuje , milego celebrowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: plusy i minusy na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 01:05 jako, ze glosy jeszcze nie policzone, a i zasady chyba cokolwiek swobodne, zalamany obrazem polskich kobiet jaki wali do mnie z ekranu pragne wyroznic plusem forumowiczki, ktore w znakomitej wiekszosci sa mile, inteligentne i wyposazone hojnie w zadelka (żądełka) humoru, ze szczegolnym wskazaniem na: Dzidke, KIRE i YANE bardzo przyjemnie z Paniami werbalnie poobcowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Dzieki s_l :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 15:51 Podejrzewam, ze wymieniles mnie na zasadzie wzajemnosci. Niemniej jest mi milo, ze ma skromna osoba zostala przez kogos zauwazona i wyrozniona. Sciskam dlon i wysylam calusa w czolo ;)* Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Dzieki s_l :) 26.10.03, 16:14 plus dla verte-bo chodzi na uczelnie z Tomala i nie wstydzi sie do tego przyznawac (watek"czy frytka byla nachlana":) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dzieki s_l :) IP: *.chello.pl 26.10.03, 17:04 to kiedy robimy gorące krzesła???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Dzieki s_l :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 17:14 ziereal napisała: > plus dla verte-bo chodzi na uczelnie z Tomala i nie wstydzi sie do tego > przyznawac (watek"czy frytka byla nachlana":) > pzd Ha,powiem więcej chodziła tam jeszcze ta ania z BB2 co to raka miała i mówiła mało wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Dzieki s_l :) 26.10.03, 17:15 Gość portalu: verte napisał(a): > > plus dla verte-bo chodzi na uczelnie z Tomala i nie wstydzi sie do tego > > przyznawac (watek"czy frytka byla nachlana":) > > pzd > > > Ha,powiem więcej chodziła tam jeszcze ta ania z BB2 co to raka miała i mówiła > mało wyraźnie. znaczy sie co, mam Ci dac drugiego plusa czy jak?..A moze od razu na gorace krzeslo chcesz? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: plusy i minusy na forum IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 08:52 Bardzo dziękuje, jest mi niezmiernie miło,pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: plusy i minusy na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:29 plus dla kiwi z adresem IP kprm.gov.pl - bo trzeba mieć odwagę, żeby zabierać głos na forum z takim ajpikiem, wszak wielu z nas wypowiada się bez żenady w czasie pracy ze służbowych kompów, ale przykład kiwi jest, przyznacie , niebanalny minus - również dla kiwi, bo chociażby był samym Leszkiem Millerem bawiąc się w internetowe bla, bla w czasie służby ojczyźnie lekceważy nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Skad wiesz, ze byl w pracy IP: 62.233.183.* 26.10.03, 21:09 Moze przyszedl wczesniej, skonczyl wlasnie albo mial przerwe sniadaniowa, ktora kazdemu pracownikowi administracji nalezy sie jak psu buda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Skad wiesz, ze byl w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:46 może i tak, niech się kiwi odezwie i powie jak jest Odpowiedz Link Zgłoś