Dodaj do ulubionych

BAR - kto wylecial w niedziele?

27.10.03, 12:25
Czy ktos bylby tak mily i poinformowal mnie o tym, co dzialo sie w sobote na
goracych krzeslach? Kto wylecial? Pls o info

Z gory wielkie dzieki,Dodos
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 12:26
      Ting, pojechała do domku
      • dodos_dodos Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 12:28
        a byly jakies smieszne gagi? i pewnie, jak zostaly ogloszone wyniki, to wszyscy
        byli w szoku etc.... :-))

juz zaluje, ze nie moglam tego ogladac ...;-)
        • Gość: KIRA Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 12:34
          Wiesz co nie ogladałam Baru w sobotę, widziałam tylko końcówkę.
          nie wiem więc nic o tym co działao sie w czasie gorących krzeseł.
          Pozdrawiam
      • orzels Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 12:28
        www.barpolsat.interia.pl
        Na biezaco sa podawane takie informacje
    • sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:08
      zaraz coś zapodam na ten temat :)
    • sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:16
      Zaczęło się inaczej niż zwykle. Bez Crackers'ów, którzy akurat w ta sobote
      musieli wyjechać gdzieś za granicę (chyba do Rajchu) na jakiś festiwal czy cuś
      w tym stylu. Tak więc barowicze wychodzili przy dźwiękach muzy z głośników i
      magneta pewnie, a ten magnet to był pewnie jakiś INTERNATIONAL albo inny
      jamnik, albo spec od nagłośnienia się schlał, albo.. Było tragicznie po prostu.
      Na początek Kris Ibbish zapodał świeże mięsko z piątku, czyli jakby to napisał
      vincent vega - z napływajacym orgazmem i prawie wytryskiem na ustach (ma to
      sens?? hehe) zapowiedział Iwoooooonaaaaaaa Guuuuuuuzooooowska!! Guza zdała
      relację z piątkowej walki, takie tam pierdy sratytaty, dostała bukietem kwiatów
      od Krisa i zaczęło się: oczywiście kolejne zapowiedzi Krisa w stylu: jeżeli
      chcecie wiedzieć czy Damian zerwał celibat, czt Frytka dorwała Maćka, czy...
      stara gadka, podjara na maxa i reklamy, a przed nimi oczywiście podpucha z
      wynikami sms, która grupa została wybrana na hot krzesło. Po reklamach Kris
      oznajmił, że to Damian czyli grupa.. shit, zawsze mam problem z nimi i jak
      kamera robi najazd podczas słów Krisa - 'czerwoni' albo' żółci' to za cholerę
      nie wiem kto siada!! W każdym bądź razie swoją pupkę na goącym stołku posadził
      po raz kolejny Das Zen. Magda miała wskazać drugą osobę i wskazała Ting
      (fryzura Magdy podczas krzeseł jak dla mnie fatalna - dla niej chyba też, bo
      siedziała tak sztywno, że az strach!!)...
      CDN
      • dodos_dodos Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:20
        Sonny, wielkie dzieki !! zabieram sie za czytanie, no i moze wrzuce jakis maly
        comments :-)
        • sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:43
          ... no tak więc do Das Zena dosiadła się Ting i Kris zapowiedział glosowanie
          podczas ktorego każdy może wygrać bryczke terenową ufundowaną przez Zbyszka.
          Następnie jak to w starych odcinkach- spójrzmy jak w programie radził sobie
          Damian i Ting. no i stare materiały - Ting na poligonie, Ting płaczące w
          słuchawkę do ślimaczka - robaczka, rodzinka Ting w domku i jej stary spiewający
          w ichnim języku jakąś pieśń - wyglądał jak jeden z japońców przed atakiem na
          Pearl Harbour - patriotyzm maxxxx!! U Damiana te same filmy co w ostatnich jego
          kontaktach z gorącym krzesłem, czyli tyci wykładów z filozofii, babka od
          telenowel, której kamienie z nerek pospierdalały, bo jak słyszy Das Zena to
          uświadamia sobie, że jej drugie imię to łechtaczka ;), następnie ta od migren i
          inne motywy dobrze znane. A po tej prezentacji Kris zniżył się już do poziomu
          mniej niż zero, bo rozpoczął dyskurs na temat, a raczej w sprawie majtek
          tancerki, które to majtki Aldek tancerce ściągnął w basenie... na okoliczność
          majtek Tomali przesłuchani zostali chyba wszyscy, komisja śledcza normalnie!!
          Majtki w przeróżnej odmianie gramatycznej zatrząsały temat live'u przez dobre
          10 minut, do tego filmik z wymianą 'grzeczności' pomiędzy Tomalą a Modrą - miód
          dla yntelygenckich uszu :)) (...) Kolejnym super tematem Ibbisha była Frytka i
          jej uczucia, które dziewcze to skierowało do Maćka. Frytka wyglądała podczas
          live'u na zdrowo nabakaną, robiła non stopa zgryzy do kamery i w ogole
          zachowywała się jak po dużej ilości 'zajoba' (vincent, ukłony!! pulp fiction w
          wątku barowym, heh)...
          CDN
          • sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:53
            a później to już chyba nic ciekawego nie było. Igorek Nurczyński rozdał kilka
            płyt, show z playbacku dała ta ekipa Groove Coverage czy jak ona tam się zwie i
            na końcu okazało się, że wbrew temu co mówiły wyniki cząstkowe (przewaga Ting
            na plus o 2 punkty procentowe), to właśnie mała dziewczynka robaczka -
            ślimaczka opuszcza tą tanc-budę i przegrywa z Zenem coś chyba 14% głosów. Panie
            z migrenami i chętne na wydostanie DasZena z celibatu pewnie chwyciły w porę za
            komóry i DasZen znowu z uśmiechem na ustach wygrał gorące krzesła. Chinka była
            wyraźnie smutna i pewnie trudno jej było przełknąć gorycz porażki, co widać
            było w jej małych oczach.
            Ogólnie - jedne z najnudniejszych krzeseł w ostatnim czasie.
            pzdr!
            • Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:13
              no i orgastyczny igor nie zapomnial namietnie nadmienic, ze w okladke moglby
              patrzec sie godzinami
              przerodzilo mi sie na szok - jeszcze nigdy nie spotkalem TAKIEJ okladki...
          • Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:07
            sonny07 napisal:
            dyskurs na temat, a raczej w sprawie majtek
            tancerki, które to majtki Aldek tancerce ściągnął w basenie... na okoliczność
            majtek Tomali przesłuchani zostali chyba wszyscy, komisja śledcza normalnie!!
            Majtki w przeróżnej odmianie gramatycznej zatrząsały temat live'u przez dobre
            10 minut, do tego filmik z wymianą 'grzeczności' pomiędzy Tomalą a Modrą - miód
            dla yntelygenckich uszu :))

no wlasnie pamietacie co powiedziala tomala swym murzynskim-takimwysokim-glosem:
            ... od strony aldka to byl zart, teraz juz sie przerodzilo na okej...
            (cytowalem niestety z pamieci)
            przeradzam sie na pozdrowienia was, s_l
    • ziereal Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:44
      Przyznaje, ze nie wiem co sie kiedy dzialo, przez te ich cholerne norotyczne
      powtorki. Wiem , ze pokazywali nagi tylek Tomalowej , ktora pływala ze "smilem"
      niezazenowana sytuacją. Faktycznie majtki do plywania miala nieco skape
      (przeswitujace rozowe-bo jakby inaczej, stringi).Maciek -nie zdecydowal sie
      dalej, ktora z dziewczyn"chce", chociaz wyraznie widac, ze do Magdy lgnie
      strasznie. Moze cos wyjdzie z konfrontacji Aldka z Frytką ;).
      Skopiowalam -to co najbardziej mnie rozbawilo ze strony oficjalnej Baru
      (niekodowanego) dotyczace TOmalowej i wkleilam -na watek"czy fryta byla
      nachlana"ale poniewaz nie wszyscy tam chyba zajrzeli, to wklejam raz jeszcze,
      tym razem zredagowane przez mnie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za złe :)

------------------------------

Urywek z czatu z Aga Frykowska.

nr1796: CZESC.TU AREK Z LUBINA.MAM TAKIE PYTANIE.CZY AGNIESZKA T. BIERZE JAKIES
      PROCHY?JAK SLUCHAM JEJ GADANIA TO WYGLADA JAKBY BYLA NAWALONA.
      nr1759: badz nadal taka jak do tej pory - a wygrasz. buziaki
      AGNIESZKA FRYKOWSKA: Agnieszka - jest ładna, ale nie zawsze to musi iść w parze
      z
      inteligencją
      ---------------------------
      A to-z oficjalnego info baru z cyklu -"sami o sobie" ;)

Jestem...
      inteligentna, zaradna, oryginalna, szczera, naturalna i rozrywkowa. Kocham
      ludzi. Jedne z moich gorszych cech to upór i nerwowość. Znajomi mówią o mnie -
      dusza towarzystwa. Czasem jestem nieśmiała. Jestem też wrażliwa, jak to mówią
      twarda .... - miękkie serce.(....)Mam nadzieję...,
      że po programie BAR bez granic zacznę śpiewać, wezmę udział w teledyskach. Chcę
      aby ktoś docenił mój talent. Chciałabym też mieć sesję w Playboy`u.(...)Nie
      lubię mężczyzn - lalusiów, niedyskretnych, pewnych siebie,
      nieinteligentnych. Drażnią mnie kobiety, które myślą tylko o zakupach i
      operacjach plastycznych.(..)Lubię...
      tańczyć. Robię to dobrze. Żałuję jednak, że nie chodziłam do szkoły baletowej.

Dodam jeszcze, ze Tomala nosi rozmiar 37 :), ciekawe czy to pomylka na stronie,
      czy tez ona sama nie wie, ze rozmiary sa parzyste. Wazy podobno 50kg, ale to
      chyba nieaktualne info.
      pzd.
      • Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 14:17
        ciekawe, czy tomala zastanawiala sie choc przez moment, o co chodzi z tym
        zablockim?
        widzieliscie scene jak sie smiala na goracych z materialu? kompletnie nie
        rozumiala w czym jest problem
        teraz juz pewnie wie, ze nie zawadzki, ale nie wierze, zeby w ogole wiedziala o
        co chodzilo z tym mydlem

ale przyznam sie tez do czegos: jako mlodzieniec (mlody mlodzieniec tak ze 12
        lat mialem) myslalem, ze mam stope jak podolski z lodzi... i zawsze bylem
        ciekaw jak ogromnym gosciem musial byc imc podolski
        • sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 28.10.03, 14:21
          może ona w ogóle nie pomyslała, że mozna się śmiać z tego jej 'przejęzyczenia',
          tylko chichrała tak, bo chichrali wszyscy?? Myślę, że Tancerka w dalszym ciągu
          nie kuma o co chodzi..
          • Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 14:39
            wlasnie, naiwnym chyba...
            ale bar jest kaine grenzen - moze jej sie przerodzi na olsnienie...
          • saavage Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 28.10.03, 14:45
            Ale przeciez juz ktos jej to uswiadomil na czacie!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8681606
            nr2095: Czy naprawde nie
            wiesz kto sie przejechal na mydle? Zawadzki czy Zablocki. Czy
            masz (0) wyksztalcenia?
            AGNIESZKA TOMALA: Zawadzki.
            nr2097: trzymaj sie i wygraj!
            nr2094: AGNIESZKA JESTES ADNA. DLACZEGO JESTE$ TAKA ZAGUBIONA,TEN W BARZE,TO
            NIE
            DLA CIEBIE,NIE PASUJESZ TAM???
            AGNIESZKA TOMALA: Wiem wiem, Zabłocki. Przejęzyczyłam sie.
        • Gość: tośka BAR - Tomala Story IP: *.chello.pl 28.10.03, 16:32
          Wczoraj wieczorem miałam szczęście obserwować w kamerkach internetowych ciąg
          dalszy sporu pod tytułem: dobra, inteligentna i pękna Tomala kontra zła,
          zawistna i głupia reszta świata. :)))
          Magda i Iwona Guzowska próbowały (tym razem na spokojnie) uświadomić Tomali, że
          wszyscy się z niej śmieją nie dlatego, że się na nią uwzięli bo zazdroszczą jej
          urody, tylko to ona sama na każdym kroku robi z siebie idiotkę. Padały różne
          przykłady, między innymi ten nieszczęsny Zawadzki na mydle. W odpowiedzi Tomala
          wyjaśniła, że w jej stronach to tak właśnie się mówi :-O Ciekaaawe...;)
          Dziewczyny przywołały też sprawę majtek i komentarza Tomali, że w ogóle "nie
          zauważyła" iż Aldek je ściągnął, a także tekstu z jakiejś gazety, w którym
          ponoć przedstawiła się jako "piękna, inteligentna i skromna, której na razie
          wystarcza 10000 złotych miesięcznie".
          Magda mówiła tak jasno, że nawet wół by zrozumiał o co chodzi. Prosiła Agę, by
          ta trochę uważała na słowa, bo wychodzi przed kamerami na kompletnie głupią.
          Niestety, mam wrażenie, że do Tomali nie dotarło nic, po prostu NIC. :(((
          Siedziała z tą swoją miną zbitego psa, tępo gapiła się na Magdę i od czasu do
          czasu próbowała się tłumaczyć, ale to tylko pogarszało sprawę, bo widać było,
          że zupełnie nie rozumie zarzutów. Na koniec stwierdziła, że ludzie jej
          zazdroszczą pieniędzy, podróży i że ona "powiedzmy, że szanuje" publiczność,
          ale ci ludzie "jeść jej nie dawają" i dlatego ona nie będzie się tym wszystkim
          przejmować. Poza tym jest silna i dużo już w życiu przeszła. ;)))

Chyba najtrafniej podsumowała ją kiedys Edyta mówiąc, że Tomala rozumie połowę
          z tego, co sie do niej mówi. :(
          • Gość: M. Re: BAR - Tomala Story IP: *.prw.pl 28.10.03, 17:44
            Prawda jest taka, że Tomala owszem nie za mądra, ale i owa Madzia mądrością nie
            grzeszy, i na dodatek wredne to jakieś jest.
            • Gość: jutes Re: BAR - Tomala Story IP: *.rtk.net.pl 28.10.03, 20:15
              "M" dzięki za trzeźwe słowa. nie oglądam Baru regularnie, więc cała ta Tomala
              mnie nie kręci - jest tam więcej kompletnie głupich palanciarzy i palanciarek.
              w saobotę stwierdziłrm to, co ty: ta cała Magda jest wredna, po prostu
              obrzydzający pysk
              • Gość: Lolek Re: BAR - Tomala Story IP: *.acn.pl 28.10.03, 21:05
                Madzia mało,że wredna to jeszcze brzydka o wyjątkowo prostackiej gębie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka