dodos_dodos 27.10.03, 12:25 Czy ktos bylby tak mily i poinformowal mnie o tym, co dzialo sie w sobote na goracych krzeslach? Kto wylecial? Pls o info Z gory wielkie dzieki,Dodos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIRA Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 12:26 Ting, pojechała do domku Odpowiedz Link Zgłoś
dodos_dodos Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 12:28 a byly jakies smieszne gagi? i pewnie, jak zostaly ogloszone wyniki, to wszyscy byli w szoku etc.... :-)) juz zaluje, ze nie moglam tego ogladac ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 12:34 Wiesz co nie ogladałam Baru w sobotę, widziałam tylko końcówkę. nie wiem więc nic o tym co działao sie w czasie gorących krzeseł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 12:28 www.barpolsat.interia.pl Na biezaco sa podawane takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:08 zaraz coś zapodam na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:16 Zaczęło się inaczej niż zwykle. Bez Crackers'ów, którzy akurat w ta sobote musieli wyjechać gdzieś za granicę (chyba do Rajchu) na jakiś festiwal czy cuś w tym stylu. Tak więc barowicze wychodzili przy dźwiękach muzy z głośników i magneta pewnie, a ten magnet to był pewnie jakiś INTERNATIONAL albo inny jamnik, albo spec od nagłośnienia się schlał, albo.. Było tragicznie po prostu. Na początek Kris Ibbish zapodał świeże mięsko z piątku, czyli jakby to napisał vincent vega - z napływajacym orgazmem i prawie wytryskiem na ustach (ma to sens?? hehe) zapowiedział Iwoooooonaaaaaaa Guuuuuuuzooooowska!! Guza zdała relację z piątkowej walki, takie tam pierdy sratytaty, dostała bukietem kwiatów od Krisa i zaczęło się: oczywiście kolejne zapowiedzi Krisa w stylu: jeżeli chcecie wiedzieć czy Damian zerwał celibat, czt Frytka dorwała Maćka, czy... stara gadka, podjara na maxa i reklamy, a przed nimi oczywiście podpucha z wynikami sms, która grupa została wybrana na hot krzesło. Po reklamach Kris oznajmił, że to Damian czyli grupa.. shit, zawsze mam problem z nimi i jak kamera robi najazd podczas słów Krisa - 'czerwoni' albo' żółci' to za cholerę nie wiem kto siada!! W każdym bądź razie swoją pupkę na goącym stołku posadził po raz kolejny Das Zen. Magda miała wskazać drugą osobę i wskazała Ting (fryzura Magdy podczas krzeseł jak dla mnie fatalna - dla niej chyba też, bo siedziała tak sztywno, że az strach!!)... CDN Odpowiedz Link Zgłoś
dodos_dodos Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:20 Sonny, wielkie dzieki !! zabieram sie za czytanie, no i moze wrzuce jakis maly comments :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:43 ... no tak więc do Das Zena dosiadła się Ting i Kris zapowiedział glosowanie podczas ktorego każdy może wygrać bryczke terenową ufundowaną przez Zbyszka. Następnie jak to w starych odcinkach- spójrzmy jak w programie radził sobie Damian i Ting. no i stare materiały - Ting na poligonie, Ting płaczące w słuchawkę do ślimaczka - robaczka, rodzinka Ting w domku i jej stary spiewający w ichnim języku jakąś pieśń - wyglądał jak jeden z japońców przed atakiem na Pearl Harbour - patriotyzm maxxxx!! U Damiana te same filmy co w ostatnich jego kontaktach z gorącym krzesłem, czyli tyci wykładów z filozofii, babka od telenowel, której kamienie z nerek pospierdalały, bo jak słyszy Das Zena to uświadamia sobie, że jej drugie imię to łechtaczka ;), następnie ta od migren i inne motywy dobrze znane. A po tej prezentacji Kris zniżył się już do poziomu mniej niż zero, bo rozpoczął dyskurs na temat, a raczej w sprawie majtek tancerki, które to majtki Aldek tancerce ściągnął w basenie... na okoliczność majtek Tomali przesłuchani zostali chyba wszyscy, komisja śledcza normalnie!! Majtki w przeróżnej odmianie gramatycznej zatrząsały temat live'u przez dobre 10 minut, do tego filmik z wymianą 'grzeczności' pomiędzy Tomalą a Modrą - miód dla yntelygenckich uszu :)) (...) Kolejnym super tematem Ibbisha była Frytka i jej uczucia, które dziewcze to skierowało do Maćka. Frytka wyglądała podczas live'u na zdrowo nabakaną, robiła non stopa zgryzy do kamery i w ogole zachowywała się jak po dużej ilości 'zajoba' (vincent, ukłony!! pulp fiction w wątku barowym, heh)... CDN Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:53 a później to już chyba nic ciekawego nie było. Igorek Nurczyński rozdał kilka płyt, show z playbacku dała ta ekipa Groove Coverage czy jak ona tam się zwie i na końcu okazało się, że wbrew temu co mówiły wyniki cząstkowe (przewaga Ting na plus o 2 punkty procentowe), to właśnie mała dziewczynka robaczka - ślimaczka opuszcza tą tanc-budę i przegrywa z Zenem coś chyba 14% głosów. Panie z migrenami i chętne na wydostanie DasZena z celibatu pewnie chwyciły w porę za komóry i DasZen znowu z uśmiechem na ustach wygrał gorące krzesła. Chinka była wyraźnie smutna i pewnie trudno jej było przełknąć gorycz porażki, co widać było w jej małych oczach. Ogólnie - jedne z najnudniejszych krzeseł w ostatnim czasie. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:13 no i orgastyczny igor nie zapomnial namietnie nadmienic, ze w okladke moglby patrzec sie godzinami przerodzilo mi sie na szok - jeszcze nigdy nie spotkalem TAKIEJ okladki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:07 sonny07 napisal: dyskurs na temat, a raczej w sprawie majtek tancerki, które to majtki Aldek tancerce ściągnął w basenie... na okoliczność majtek Tomali przesłuchani zostali chyba wszyscy, komisja śledcza normalnie!! Majtki w przeróżnej odmianie gramatycznej zatrząsały temat live'u przez dobre 10 minut, do tego filmik z wymianą 'grzeczności' pomiędzy Tomalą a Modrą - miód dla yntelygenckich uszu :)) no wlasnie pamietacie co powiedziala tomala swym murzynskim-takimwysokim-glosem: ... od strony aldka to byl zart, teraz juz sie przerodzilo na okej... (cytowalem niestety z pamieci) przeradzam sie na pozdrowienia was, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 27.10.03, 13:44 Przyznaje, ze nie wiem co sie kiedy dzialo, przez te ich cholerne norotyczne powtorki. Wiem , ze pokazywali nagi tylek Tomalowej , ktora pływala ze "smilem" niezazenowana sytuacją. Faktycznie majtki do plywania miala nieco skape (przeswitujace rozowe-bo jakby inaczej, stringi).Maciek -nie zdecydowal sie dalej, ktora z dziewczyn"chce", chociaz wyraznie widac, ze do Magdy lgnie strasznie. Moze cos wyjdzie z konfrontacji Aldka z Frytką ;). Skopiowalam -to co najbardziej mnie rozbawilo ze strony oficjalnej Baru (niekodowanego) dotyczace TOmalowej i wkleilam -na watek"czy fryta byla nachlana"ale poniewaz nie wszyscy tam chyba zajrzeli, to wklejam raz jeszcze, tym razem zredagowane przez mnie. Mam nadzieje, ze nie macie mi tego za złe :) ------------------------------ Urywek z czatu z Aga Frykowska. nr1796: CZESC.TU AREK Z LUBINA.MAM TAKIE PYTANIE.CZY AGNIESZKA T. BIERZE JAKIES PROCHY?JAK SLUCHAM JEJ GADANIA TO WYGLADA JAKBY BYLA NAWALONA. nr1759: badz nadal taka jak do tej pory - a wygrasz. buziaki AGNIESZKA FRYKOWSKA: Agnieszka - jest ładna, ale nie zawsze to musi iść w parze z inteligencją --------------------------- A to-z oficjalnego info baru z cyklu -"sami o sobie" ;) Jestem... inteligentna, zaradna, oryginalna, szczera, naturalna i rozrywkowa. Kocham ludzi. Jedne z moich gorszych cech to upór i nerwowość. Znajomi mówią o mnie - dusza towarzystwa. Czasem jestem nieśmiała. Jestem też wrażliwa, jak to mówią twarda .... - miękkie serce.(....)Mam nadzieję..., że po programie BAR bez granic zacznę śpiewać, wezmę udział w teledyskach. Chcę aby ktoś docenił mój talent. Chciałabym też mieć sesję w Playboy`u.(...)Nie lubię mężczyzn - lalusiów, niedyskretnych, pewnych siebie, nieinteligentnych. Drażnią mnie kobiety, które myślą tylko o zakupach i operacjach plastycznych.(..)Lubię... tańczyć. Robię to dobrze. Żałuję jednak, że nie chodziłam do szkoły baletowej. Dodam jeszcze, ze Tomala nosi rozmiar 37 :), ciekawe czy to pomylka na stronie, czy tez ona sama nie wie, ze rozmiary sa parzyste. Wazy podobno 50kg, ale to chyba nieaktualne info. pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 14:17 ciekawe, czy tomala zastanawiala sie choc przez moment, o co chodzi z tym zablockim? widzieliscie scene jak sie smiala na goracych z materialu? kompletnie nie rozumiala w czym jest problem teraz juz pewnie wie, ze nie zawadzki, ale nie wierze, zeby w ogole wiedziala o co chodzilo z tym mydlem ale przyznam sie tez do czegos: jako mlodzieniec (mlody mlodzieniec tak ze 12 lat mialem) myslalem, ze mam stope jak podolski z lodzi... i zawsze bylem ciekaw jak ogromnym gosciem musial byc imc podolski Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 28.10.03, 14:21 może ona w ogóle nie pomyslała, że mozna się śmiać z tego jej 'przejęzyczenia', tylko chichrała tak, bo chichrali wszyscy?? Myślę, że Tancerka w dalszym ciągu nie kuma o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: BAR - kto wylecial w niedziele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 14:39 wlasnie, naiwnym chyba... ale bar jest kaine grenzen - moze jej sie przerodzi na olsnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: BAR - kto wylecial w niedziele? 28.10.03, 14:45 Ale przeciez juz ktos jej to uswiadomil na czacie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8681606 nr2095: Czy naprawde nie wiesz kto sie przejechal na mydle? Zawadzki czy Zablocki. Czy masz (0) wyksztalcenia? AGNIESZKA TOMALA: Zawadzki. nr2097: trzymaj sie i wygraj! nr2094: AGNIESZKA JESTES ADNA. DLACZEGO JESTE$ TAKA ZAGUBIONA,TEN W BARZE,TO NIE DLA CIEBIE,NIE PASUJESZ TAM??? AGNIESZKA TOMALA: Wiem wiem, Zabłocki. Przejęzyczyłam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka BAR - Tomala Story IP: *.chello.pl 28.10.03, 16:32 Wczoraj wieczorem miałam szczęście obserwować w kamerkach internetowych ciąg dalszy sporu pod tytułem: dobra, inteligentna i pękna Tomala kontra zła, zawistna i głupia reszta świata. :))) Magda i Iwona Guzowska próbowały (tym razem na spokojnie) uświadomić Tomali, że wszyscy się z niej śmieją nie dlatego, że się na nią uwzięli bo zazdroszczą jej urody, tylko to ona sama na każdym kroku robi z siebie idiotkę. Padały różne przykłady, między innymi ten nieszczęsny Zawadzki na mydle. W odpowiedzi Tomala wyjaśniła, że w jej stronach to tak właśnie się mówi :-O Ciekaaawe...;) Dziewczyny przywołały też sprawę majtek i komentarza Tomali, że w ogóle "nie zauważyła" iż Aldek je ściągnął, a także tekstu z jakiejś gazety, w którym ponoć przedstawiła się jako "piękna, inteligentna i skromna, której na razie wystarcza 10000 złotych miesięcznie". Magda mówiła tak jasno, że nawet wół by zrozumiał o co chodzi. Prosiła Agę, by ta trochę uważała na słowa, bo wychodzi przed kamerami na kompletnie głupią. Niestety, mam wrażenie, że do Tomali nie dotarło nic, po prostu NIC. :((( Siedziała z tą swoją miną zbitego psa, tępo gapiła się na Magdę i od czasu do czasu próbowała się tłumaczyć, ale to tylko pogarszało sprawę, bo widać było, że zupełnie nie rozumie zarzutów. Na koniec stwierdziła, że ludzie jej zazdroszczą pieniędzy, podróży i że ona "powiedzmy, że szanuje" publiczność, ale ci ludzie "jeść jej nie dawają" i dlatego ona nie będzie się tym wszystkim przejmować. Poza tym jest silna i dużo już w życiu przeszła. ;))) Chyba najtrafniej podsumowała ją kiedys Edyta mówiąc, że Tomala rozumie połowę z tego, co sie do niej mówi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: BAR - Tomala Story IP: *.prw.pl 28.10.03, 17:44 Prawda jest taka, że Tomala owszem nie za mądra, ale i owa Madzia mądrością nie grzeszy, i na dodatek wredne to jakieś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutes Re: BAR - Tomala Story IP: *.rtk.net.pl 28.10.03, 20:15 "M" dzięki za trzeźwe słowa. nie oglądam Baru regularnie, więc cała ta Tomala mnie nie kręci - jest tam więcej kompletnie głupich palanciarzy i palanciarek. w saobotę stwierdziłrm to, co ty: ta cała Magda jest wredna, po prostu obrzydzający pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: BAR - Tomala Story IP: *.acn.pl 28.10.03, 21:05 Madzia mało,że wredna to jeszcze brzydka o wyjątkowo prostackiej gębie. Odpowiedz Link Zgłoś