Dodaj do ulubionych

Swietny jasnowidz!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.03, 08:31
Swietnie zrealizowany program,trzymający w napieciu,sam jasnowidz ma dystans
do tego co robi,,,wietny program,swietny!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: Swietny jasnowidz!!!! 31.10.03, 08:32
      żartujesz czy serio to piszesz???
      • Gość: merc Re: Swietny jasnowidz!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.03, 08:39
        serio..wiesz takie programy to jak seriale o miłości....jak fajnie zrobione
        każdy pooglada.a wtym programie dramaturgia jest rozłożona swietnie,,jest tez
        lekko uszlachetnione poprzez efekty,a poza tym w nas jest taka ciekawośc "jak
        to było naprawde" policja może się domyślać,cos składać z fragmentow
        wypowiedzi z logiki chociazby a tu. facet zachowuje się jaby tam był..

To swietnie zrealizowany program,a facet jest skupiony i kamera to pokazuje to
        duza sztuka.a poza tym zwróc uwagę na czas emisji...od jakiegos czasu jestesmy
        pogrązeni w chociazby sklepowo( dekoracje), w Swięcie zmarłch..to wszytsko sie
        skłąda na taki a nie inny odbiór tego programu.Ten odcinek był swietny.I czas
        emisji genialny.
        • Gość: slonik Re: Swietny jasnowidz!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 10:58
          a mnie ciekawi czy koleś naprawdę kogoś znajdzie? wiem na 1000% będę oglądać
          kolejne odcinki... wciągneło mnie!
    • aguszak A co to za nowość? 31.10.03, 10:50
      O co chodzi w tym programie?
      • Gość: mag26nov Re: A co to za nowość? IP: *.duna.pl / *.duna.pl 31.10.03, 10:57
        aguszak napisała:

> O co chodzi w tym programie?
        >

i w ogóle jaką on ma formę?? to coś w rodzju telenoweli dokumentalnej??
        • sonny07 Re: A co to za nowość? 31.10.03, 10:59
          przesłaniem tego programu jest hasło PAPIEROSY SĄ DO DUPY :)
          Od rana spaliłem juz 4, shit, ten Jasnowidz ;)
          • Gość: mag26nov > Od rana spaliłem juz 4, shit, ten Jasnowidz ;) IP: *.duna.pl / *.duna.pl 31.10.03, 11:03
            sonny- jest dopiero jedenasta!!!!!!!
            • sonny07 Re: > Od rana spaliłem juz 4, shit, ten Jasnow 31.10.03, 11:06
              no wiem, ale dodatkowo biegam po biurze w poszukiwaniu jakiegoś buta, którego
              wnętrze mógłbym powąchać i wyczaić, co robi teraz jego właścicel. widzę jakiś
              akwen, tam jest brudna woda, to raczej głęboki akwen... co on tam jeszcze
              niuchał?? jakis szalik chyba ;)))
              • Gość: mag26nov Re: > Od rana spaliłem juz 4, shit, ten Jasnow IP: *.duna.pl / *.duna.pl 31.10.03, 11:13
                sonny07 napisał:

> no wiem, ale dodatkowo biegam po biurze w poszukiwaniu jakiegoś buta,
                którego
                > wnętrze mógłbym powąchać i wyczaić, co robi teraz jego właścicel. widzę
                jakiś
                > akwen, tam jest brudna woda, to raczej głęboki akwen... co on tam jeszcze
                > niuchał?? jakis szalik chyba ;)))

to mi przypomina taki jeden odcinek "Z Archiwum X" :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka