Dodaj do ulubionych

Maleńczuk w Idolu

IP: *.pil.citynet.pl 16.11.03, 21:17
Dosyć już, dosyć!!! Dłużej tego pana nie zniEse. Tyle mu płacą, dałby se
siana i spróbował nie upalać przynajmniej na lajfy... Żałosne.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.chello.pl 16.11.03, 22:21
      maleńczuk jest the best
    • andrzej26 Re: Maleńczuk w Idolu 16.11.03, 22:22
      Gość portalu: panna napisał(a):

> spróbował nie upalać przynajmniej na lajfy...

On faktycznie dziwnie się zachowuje. Dzisiaj było to widać szczególnie jak
      zdjął okulary. Myślałem że odpłynie na wizji.
    • Gość: Autor Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.torun.mm.pl 16.11.03, 22:22
      Dla mnie to jest juz zenujace - ogladalem to z nastoletnia siostra. Patrzy i
      pyta dlaczego on tak wyglada. I co mam odpowiedziec? Ze ma kaca, czy ze
      przypalil pare ziolek? Po cholere te pstrokate okulary zdejmuje... Zenada.
    • eroll1985 Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 00:01
      ja tam Maleńczuka lubię
      • sonny07 Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 08:35
        dla mnie to był czad!!! po raz pierwszy obejrzałem IDOLA w całości, tzn
        prawie, bo chyba ze dwie piosenki przepuściłem, ale recenzję każdą widziałem -
        Maleńczuk był upalony totalnie, dał czadu i tyle!!
        • agata_edziecko Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 10:46
          Rozumiem, że podobało Ci się, jak namawiał ludzi chcących byc prawdziwymi
          artystami, aby ćpali heroinę, bo inaczej nigdy nie dorównają Cobainowi, tak?
          Lubię Maleńczuka i moim zdaniem lepiej wypadł w roki jurora, niż można było się
          po nim spodziewać, ale z występowaniem w takim stanie w programie to
          przesadził. Co przystoi artyście na scenie to jedno (zreszta jego sprawa), ale
          tutaj ma kontakt z bardzo młodymi ludźmi i ma na nich spory wpływ, niech uważa,
          co robi i mówi.
          Pozdrawiam
          agaat
          • Gość: ewa Re: Maleńczuk w Idolu IP: 212.87.3.* 17.11.03, 11:00
            On byl albo nacpany albo pijany.
          • devojce Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 11:16
            No mnie zatkało. Lubię Maleńczuka ale byłam zniesmaczona. Jeśli nie był naćpany
            to zachowywał się conamniej dziwnie. A jeśli był naćpany to jak mógł się w
            takim stanie pokazać w telewizji. Przegiął. Polsat powinien jakoś zareagować. I
            jurorzy powinni hamować się trochę ze słownictwem. To idzie na żywo.

Pozdrawiam
            • Gość: łezka Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.11.03, 11:26
              to On nie ma zapalenia spojówek;)))????bo jachciałam mu zaseugerowac wizyte u
              lekarza,od oczu;)))
              • devojce Re: Maleńczuk w Idolu 18.11.03, 10:12
                Gość portalu: łezka napisał(a):

> to On nie ma zapalenia spojówek;)))????bo jachciałam mu zaseugerowac wizyte u
                > lekarza,od oczu;)))

Diabli go wiedzą co ona ma ale wizyta u lekarza by nie zaszkodziła. Nie
                koniecznie od oczu.
          • Gość: Jarek Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:30
            wczoraj to był dramat !
            do drugiej przerwy reklamowej pier...ił takie farmazony , że az żałość brała
            vide tekst o ćpaniu , "zajebiste wykonanie " - przecież przed ekranami
            i w studio siedzi mnóstwo młodzieży ,dla wielu jury to jakieś autorytety -
            - a tu taki przypał !!!!!!
            chyba w drugiej przerwie wylali mu wiadro zimnej wody na ten pusty łeb , bo sie
            troche opamiętał (ziółka coś za słabe były ??)
            reżyser programu powinien go każdorazowo badać przed dopuszczeniem na wizję
            zwłaszcza , że odcinki teraz "lecą na żywca" , a MM wyglądał po 10 "żywcach"
            conajmniej :-((
            • issis Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 11:37
              Miejmy nadzieję, że to przeczyta (jesli nie on to ktoś z jego otoczenia) - może
              da mu to do myślenia.
              • aniel Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 16:41
                issis napisała:

> Miejmy nadzieję, że to przeczyta (jesli nie on to ktoś z jego otoczenia) -
                może
                >
                > da mu to do myślenia.

Isis- nie sądzę, patrz: wywiad w listopadowym ELLE
                • issis Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 18:32
                  aniel napisała:

> Isis- nie sądzę, patrz: wywiad w listopadowym ELLE

Nie czytam Elle, a co mówił...?
            • aguszak Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 13:04
              Gość portalu: Jarek napisał(a):

> wczoraj to był dramat !
              > do drugiej przerwy reklamowej pier...ił takie farmazony , że az żałość brała
              > vide tekst o ćpaniu , "zajebiste wykonanie " - przecież przed ekranami
              > i w studio siedzi mnóstwo młodzieży ,dla wielu jury to jakieś autorytety -
              > - a tu taki przypał !!!!!!
              > chyba w drugiej przerwie wylali mu wiadro zimnej wody na ten pusty łeb , bo
              sie
              >
              > troche opamiętał (ziółka coś za słabe były ??)
              > reżyser programu powinien go każdorazowo badać przed dopuszczeniem na wizję
              > zwłaszcza , że odcinki teraz "lecą na żywca" , a MM wyglądał po 10 "żywcach"
              > conajmniej :-((

Wiśniewskiemu też zarzucano (i to chyba któryś z jurorów Idola - Leszczu,
              jeżeli się nie mylę), że owo "zajebiście" rzuca tak bez refleksji na koncertach
              do młodych ludzi. Widać pierwszemu "artyście" Rzeczypospolitej wolno wszystko...
              :(
            • Gość: paul Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.dialup.medianet.pl 17.11.03, 16:37
              jakie ziólka?
              on był naprany w trzy dupy, tak sie nie wygląda po ziółkach.
              to bylo straszne, mialem wrazenie ze on tam wykituje za sekunde
          • aguszak Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 13:01
            agata_edziecko napisała:

> Rozumiem, że podobało Ci się, jak namawiał ludzi chcących byc prawdziwymi
            > artystami, aby ćpali heroinę, bo inaczej nigdy nie dorównają Cobainowi, tak?
            > Lubię Maleńczuka i moim zdaniem lepiej wypadł w roki jurora, niż można było
            się
            >
            > po nim spodziewać, ale z występowaniem w takim stanie w programie to
            > przesadził. Co przystoi artyście na scenie to jedno (zreszta jego sprawa),
            ale
            > tutaj ma kontakt z bardzo młodymi ludźmi i ma na nich spory wpływ, niech
            uważa,
            >
            > co robi i mówi.
            > Pozdrawiam
            > agaat

Mam wrażenie, że on jest już uzależniony, więc nie bez znaczenia dla niego
            jest, czy weźmie "działkę", czy też nie. Dlatego ten apel powinien być
            odczytany przez realizatorów programu, bo do niego (przez jego uzależnnienie i
            ego) nic już nie dotrze...
            • kaa3 Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 13:12
              Zgadzam sie z przedmówcami. To co nam wczoraj "zaserwował" Malenczuk, to żenada
              i brak szacunku dla widzów. Nacpany był ostro, a jeszcze ten makijaż oczu,
              TRAGEDIA!!! Kto go wypuścił na wizje.
              • bigstrand narkomanom w Idolu -NIE 17.11.03, 16:56
                Pan Malenczuk jest "artysta" lub inna swojska gwiazda i moze jemu wypada pokazywac sie publicznie pod wplywem narkotykow ale realizatorzy chyba zapmnieli o formule programu skierowanego raczej do mlodej publicznosci.
                Poza tym jak juz mu placa to chyba moga go zmusic by przychodzil do pracy trzezwym (nie mowie o alkoholu)
                Wydaje sie ze Malenczuk wczoraj przesadzil, jesli to sie powtorzy rada etyki mediow bedzie miala co robic
                • maniaczytania Re: narkomanom w Idolu -NIE 17.11.03, 17:38
                  przylaczam sie do apelu, przypomne tylko, ze tydzien temu wygladal jeszcze
                  gorzej, zwlaszcza na poczatku zanim wlozyl ciemne okulary
    • Gość: dezerter Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:52
      zero szacunku dla ćpuna. Niech tak jak Cobain odstrzeli sobie łeb, tylko niech
      na oczach moich dzieci nie gada w TV, że tylko artysta na heroinie to artysta
      wzniosły.
      • devojce Re: Maleńczuk w Idolu 18.11.03, 10:24
        Gość portalu: dezerter napisał(a):

> tylko niech
        > na oczach moich dzieci nie gada w TV, że tylko artysta na heroinie to artysta
        > wzniosły.

Dokładnie! Dla mnie taki artysta, który tworzy pod wpływem używek nie zasługuje
        na szacunek. Godny podziwu jest ten, który bez żadnych "dopalaczy" potrafi
        stworzyć coś wartościowego.

Pozdrawiam
    • Gość: YANE Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 22:37
      Od wczoraj Malenczuk jest dla mnie szmata. Pieprze to, ze jest artysta i jako
      taki ma hmm... wieksza wolnosc wyrazania swoich pogladow na temat uzywek. Nikt
      nie ma takiego prawa. Gadanie mlodym dzieciakom takich gownianych prawd powinno
      byc karane. I dziwie sie, ze nikt z tych wspanialych, super i hiper pozostalych
      jurorow nie zareagowal na to. Im tez sie nalezy niezly opierdziel. Ale oni
      chyba naprawde uwazaja go za Pana Malenczuka i boja sie mu podpasc. A to juz
      jest chore...
      • andrzej26 Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 23:22
        Gość portalu: YANE napisał(a):

> Od wczoraj Malenczuk jest dla mnie szmata. Pieprze to, ze jest artysta i jako
        > taki ma hmm... wieksza wolnosc wyrazania swoich pogladow na temat uzywek.
        Nikt
        > nie ma takiego prawa. Gadanie mlodym dzieciakom takich gownianych prawd
        powinno
        >
        > byc karane. I dziwie sie, ze nikt z tych wspanialych, super i hiper
        pozostalych
        >
        > jurorow nie zareagowal na to. Im tez sie nalezy niezly opierdziel. Ale oni
        > chyba naprawde uwazaja go za Pana Malenczuka i boja sie mu podpasc. A to juz
        > jest chore...

Myślę, że raczej wykazali się brakiem refleksu. Szczególnie Cygan, bo to on
        prowadził część jurorską.
        Ta sprawa będzie dla mnie testem, czy u nas działa monitoring mediów i różne
        komitety czy komisje, na które płacimy ciężkie pieniądze. I ile są warci
        członkowie KRRiT. Tudzież wolna prasa. Obawiam się, że będą się bali zadzierać
        z Solorzem. Jest podnoszone wielkie larum, jak przed 10-tą pokazują na ekranie
        gołą pierś, albo pośladki, ale zachwalać narkotyki i alkohol i używać
        słowa "zajebisty" w programie rozrywkowym dla młodzieży wolno.
        • Gość: YANE Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:29
          Hmm sadzisz, ze nie wykazali sie refleksem? No to 4 osoby maja cholernie
          kiepski refleks, a kilkaset tysiecy mogloby sie uchylac przed latajacymi
          nozami ;)
          Mnie wlasnie bardzo ciekawi, czy ktokolwiek jakos na to zareaguje. Bo nie
          wierze, zeby Malenczuk sie pokajal, a jesli nawet, to ja sie na to nie
          nabiore...
          • andrzej26 Re: Maleńczuk w Idolu 17.11.03, 23:54

> Mnie wlasnie bardzo ciekawi, czy ktokolwiek jakos na to zareaguje. Bo nie
            > wierze, zeby Malenczuk sie pokajal, a jesli nawet, to ja sie na to nie
            > nabiore...

Mnie także to bardzo interesuje. Poza organami państwa, również reakcja mediów.
            Szczególnie tych opiniotwórczych, na czele z Gazetą Wyborczą. Tam wiele osób
            ogląda programy i je komentuje. I pisze felietony na bieżąco (np. Ogórek,
            Łobodziński, Fedorowicz, Kazik, Maria Kiri/prof. Karpediem) lub raz na kilka
            miesięcy (panie Bikont i Milewicz). Piętnują w nich wiele głupstw mniejszego
            lub większego kalibru. Byłoby bardzo dziwne, jakby nikt nie oglądał "Idola" i
            nie zareagował na to czego się dopuścił w ostatnim programie Maleńczuk. Dla
            mnie byłoby to znamienne i bardzo, bardzo smutne...
            • Gość: YANE Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 00:11
              A czy nie uwazasz, ze gdyby ktos chcial zareagowac to zrobilby to dzisiaj? Nie
              czytalam dzisiejszej GW (tzn. juz wczorajszej), ale moze ktos taki tu jest lub
              bedzie i mi powie, czy skalal sie ktos wspominkiem na ten temat. Jest przeciez
              taka rubryka "Wczoraj pokazli". A swoja droga, dziwie sie bardzo ze juz wczoraj
              w trakcie wynikow Idola nikt nie pokusil sie, zeby w jakikolwiek sposob
              skomentowac slowa Malenczuka.
              Jakies mam niejasne przeczucie, ze sprawa umrze smiercia naturalna. I obym sie
              mylila.
              • andrzej26 Re: Maleńczuk w Idolu 18.11.03, 00:51

> A czy nie uwazasz, ze gdyby ktos chcial zareagowac to zrobilby to dzisiaj?
                Nie
                > czytalam dzisiejszej GW (tzn. juz wczorajszej), ale moze ktos taki tu jest
                lub
                > bedzie i mi powie, czy skalal sie ktos wspominkiem na ten temat.
                > Jest przeciez taka rubryka "Wczoraj pokazli".

Nic takiego nie było w poniedziałkowej GW. Ale o to nie miałbym pretensji. We
                wspomnianej przez Ciebie rubryce na ogół opisywane są programy na które ktoś
                się nastawiał że obejrzy, np. jakieś filmy dokumentalne, czy przedstawienia
                teatralne. A tutaj Maleńczuk wyskoczył jak Filip z konopii.

> A swoja droga, dziwie sie bardzo ze juz wczoraj
                >
                > w trakcie wynikow Idola nikt nie pokusil sie, zeby w jakikolwiek sposob
                > skomentowac slowa Malenczuka.

Jakaś nieuwaga albo bezmyślność. Bo chyba nie cynizm czy oportunizm.

> Jakies mam niejasne przeczucie, ze sprawa umrze smiercia naturalna. I obym
                sie
                > mylila.

W KRRiT jest jeszcze pan Jacek Sellin, który zawsze bardzo ostro reagował jak
                TVP lub TVN złamały zasady przyzwoitości lub zaatakowały wartości
                chrześcijańskie. Ciekawe, jak się zachowa teraz, gdy zgorszenia maluczkich
                dopuściła się jego była stacja. Podobnie pan Markiewicz i jego koledzy w
                Bumerangu.
            • Gość: galina Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.03, 19:32
              tej sprawy juz nie ma a szczerze mowiac nigdy jej nie bylo.
              • Gość: P-77 Re: Maleńczuk w Idolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 21:39
                Jeśli w GW gdzieś o MAleńćzuku napiszą to pewnie w takim cyklu "Kosz Mar TV"
                w "Gazecie Telewizyjnej". Wydaje mi się, że w niedzielę był naćpany po raz
                pierwszy wcześniej albo nie brał ajbo się umiał kontrolować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka