Dodaj do ulubionych

W obronie Frytki

IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 00:30
Od dłuższego czasu czytam wasze wypowiedzi na temat Frytki i dochodzę do
wniosku,że mam do czynienia z ideałami moralnymi. Sonny07 i spółka wyżywają
się na dziewczynie- bo tak lubią. Bo miło jest myśleć, że jest ktoś gorszy
od nas. Jestem ciekawy, co ci ludzie robią, zrobili lub zrobią w
przyszłości. Może popełnią błąd i będą żałować. Ale według ich sposobu
myślenia nie powinno to mieć żadnego znaczenia. Grzesznik jest grzesznikiem
i tyle. To jak z ludźmi, którzy wychodzą z więzienia- nie mają w Polsce
szans- bo byli skazani. Frytka jest sobą i tego nie ukrywa. Zastanawiam się
dlaczego nie bulwersuje was panna ziemińska- matka- która puszcza się z
facetem, którego zna tydzień, dwa?
A drugie pytanie- dlaczego nie potępiacie Kena jeśli chodzi o Frytkę?
Co męski punkt widzenia? Jemu wolno zaliczać kolejne panienki- to go
nobilituje????
A ona to................

Obserwuj wątek
    • eroll1985 Re: W obronie Frytki 06.12.03, 00:58
      ja nigdy nie potępiałem ją za zachowanie w big brotherze, szczerze kibicowałem
      jej jak wchodziła do baru, niestety jej zachowanie w stosunku do Aldka trudno
      czymkolwiek usprawiedliwić, poza tym wydaje mi się że żeruje na swojej
      przeszłości po to by wzbudzić litość naiwnych widzów.
    • Gość: Riki Re: W obronie Frytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 01:07
      Zosiu Zosiu, twoją logiką można usprawiedliwić nawet wielokrotnego mordercę.
      Też miał do szkoły pod górkę, rodzina pewnie patologiczna, dziewczyna go nie
      kochała... Tak to jest na tym świecie że istnieje coś takiego jak
      ODPOWIEDZIALNOŚĆ za to co się zrobiło. Sorry, ale jak puknę sobie panienkę bez
      gumy ze spustem do środka, a ona oświadczy mi potem w 4 miesiącu że będę
      tatusiem, to żaden sąd nie będzie słuchał wyjaśnień że właściwie to tamto czy
      owamto , tylko przywali mi alimenty. To tylko taki przykład pierwszy z brzegu
      odnośnie istnienia ODPOWIEDZIALNOŚCI. Nie rozumiem czemu Pani Frytka miałaby
      być z tych prawideł wyłączona. Zrobiła parę rzeczy przed wielomilionową
      widownią i musi teraz ponosić tego konsekwencje.
      • Gość: baba Re: W obronie Frytki IP: *.acn.waw.pl 06.12.03, 12:42

Riki, z ust mi to wyjales!
        A ja myslalam, ze mamy odmienny sposob myslenia...
    • Gość: bb Re: W obronie Frytki IP: *.rene.com.pl 06.12.03, 02:01
      Droga Zosiu, obrończynio Frytki. Pokaż choć jedną pozytywną cechę tej pani.
      Dokonania Fryty w BB poszły już częściowo w zapomnienie, teraz zarabia ona na
      negatywne opinie właśnie tym, że, jak twierdzisz, "jest sobą i tego nie
      ukrywa". Prezentuje nam same negatywne cechy, potem tłumaczy swoje wybuchy
      chwilą zapomnienia, uniesieniem, emocjami.Czy uważasz, Zosiu, że należy to
      tolerować i zachwycać się jej sponatnicznością pamiętając, że pochodzi z
      rozbitej rodziny? Fryta jest zachwycona sobą i nie zamierza się zmieniać.
      Żąda, by świat kochał ją taką , jaka jest, gdyż jest, według siebie,
      wspaniała.

> Grzesznik jest grzesznikiem
      > i tyle. To jak z ludźmi, którzy wychodzą z więzienia- nie mają w Polsce
      > szans- bo byli skazani.

Frytka dostała szansę- był nią udział w Barze. Ale pozostając przy Twoim
      porównaniu do byłego więźnia: nie skorzystała z danej jej szansy pokazania się
      w nowym świetle, podobnie jak wielu więźniów ponownie popełnia czyn karalny i
      wraca za kratki. Dzieje się tak dlatego, że nie wyciągają właściwych wniosków
      i pozostają sobą.

> A drugie pytanie- dlaczego nie potępiacie Kena jeśli chodzi o Frytkę?
      > Co męski punkt widzenia? Jemu wolno zaliczać kolejne panienki- to go
      > nobilituje????
      > A ona to................

Big Brother dawno się skończył, dlatego nikt nie wspomina o Kenie. Komentowany
      jest program Bar i udział Frytki właśnie tutaj.
      • Gość: telewidzka Re: W obronie Frytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 06:17
        Zosiu czyli ty jestes ta szlachetna a my ci podli? Bicie czlowieka, opluwanie,
        wrzaski zabije cie, ciagle przeklinanie okraszone tekstami : jestem
        soba", "nawet wtedy nie myslala", "bylam pijana", " co mnie nie zabije to mnie
        wzmocni", "gania mnie za to co robia wszyscy".
        Otoz nie wszyscy pieprza sie przed kamerami, nie ze wszystkich ulewa sie
        podlosc i zlosc, nie kazdy idzie do celu po trupach i nie kazdy robi z siebie
        publicznie dziwke. Jesli mowisz, ze nie dajemy jej szansy tym samym informujesz
        nas, ze tez nie akceptujesz jej zachowania a tylko chcesz sie wykazac
        tolerancja. Wchodzac do programu sama wystawila sie na nasza ocene.
        A co do Magdy S. Czy fakt, ze ma dzieci odbiera jej juz wszystkie prawa?
        Stereotyp matki polki, ktora teraz powinna uschnac w samotnosci oddajac sie
        wychowaniu dzieci? Dla mnie jest oczywiste ze Magda jest osoba wolna, nie
        zwiazana z zadnym mezczyzna i to co dzialo sie w jej zyciu jest jej prywatna
        sprawa. Ma prawo do uczuc. A wszystko zalezy od tego jak sie te uczucia
        demonstruje i czy szasta sie nimi na prawo i na lewo. Wierze, ze mozna sie
        zakochac po tygodniu. Magda jest osoba zamknieta w swoim swiecie, swiecie dosc
        romantyczmym za co jak przewiduje zaplaci wysoka cene. Jest inteligentna i
        delikatna. I mimo wszystko obawiam sie, ze z tego zwiazku po programie nic nie
        bedzie, jednak nie z jej winy. Jakos trudno mi ja postawic w jednym szeregu z
        frytka. Zycze jej jak najlepiej.
      • Gość: seba podpisuje sie pod eroll-em 1985 IP: *.udn.pl 06.12.03, 07:38
        • Gość: merc Re: podpisuje sie pod eroll-em 1985 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.03, 08:43
          magda s inteligenta??????ona jest głupia jak but..nawet jesli zakochałaby
          się,to powinna pamiętac ,ze jest w tv,a nie robic z siebie posmiewisko,zreszta
          jak cała reszta...
          • Gość: Czarek Re: podpisuje sie pod eroll-em 1985 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 10:35
            Wydaje mi sie ze czesc krytykantow Frytki zapedzila sie juz za daleko. W wielu
            postach leca coraz bardziej smiale epitety pod jej adresem i wydaje mi sie ze
            juz dawno przekroczyli granice dobrego smaku na tym forum.

Jesli chodzi o Frytke to zgadzam sie z Zosia.

Dla mnie to nie jest zla dziewczyna (Frytka). Lubie ja w tym programie. A
            najbardziej w niej lubie to ze potrafi przyznawac sie do swoich bledow. Malo
            jest osob ktore potrafia popatrzec na siebie z innej strony. Ona wielokrotnie
            mowila ze wie ze jest taka czy owaka, nawet ostatnio stwierdzila ze w jej
            zajadlosci do Aldka chyba za bardzo sie nakrecila i ze wina lezy pewnie po
            srodku. U Aldka nie lubie wlasnie tego, ze w kazdej sytuacji wydaje mu sie ze
            jest bialy, nie slyszalem jeszcze z jego ust ze w czyms jest niedoskonaly.
            Nawet na glupie uwagi ze za duzo mowi i ze cechuje go slowotok reaguje
            obrazaniem.

A jesli chodzi o sytuacje rodzinna Frytki to tez nie przeszkadza mi ze
            opowiedziala o tym na wizji bo trzeba pamietac ze od BB nigdy o tym nie mowila
            i tego nie wyklorzystywala, a teraz zrobila to dopiero po ntych naciskach
            Ibisza. Nie wybielam jej jesli chodzi o stek wyzwisk i "zabijanie" ale rozumiem
            i wierze w reakcje na slowo rodzina. Jest duzo takich tragedii, w wielu
            rodzinach i kazdy reaguje inaczej.

Konkludujac, Frytka jest dla mnie OK. Moze nawet wygrac (co byloby cudem), ale
            zycze jej finalu. Obiektywnie sprawe rozpatrujac chcialbym zeby wygrala osoba
            ze starego skladu. Z dwoch pozostalych chlopakow bardziej zycze wygranej
            Damianowi, ktory juz swoje w zyciu przeszedl. Macka moglyby te pieniadze
            zepsuc, bo jest osoba bardzo wplywowa i mam takie wrazenie (moze sie myle) ze
            nie jest dobrze ukształtowany emocjonalnie.

Pozdrawiam wszystkich !!! Delektujcie sie sobota! :)
    • spatologizowana_sempiterna :-))))))))))))))) brzuch mnie rozbolał ze śmiechu! 06.12.03, 10:15
      Hohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohoho!!!

Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi!!

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Oj się tak dawno nie ubawiłem!!! Naprawdę szlifierka do mózgów z Polsatu i
      tefaaał - EEEN działa w niktórych przypadkach rewelacyjnie! Gładko aż się
      błyszczy!

Proponuję zaalarmować Rzecznika Praw Obywatelskich !!!!

Albo Strasburg!

Ewentualnie sprawę dyskryminacji frytek w Polsce postawić w ONZ-cie!!!!!
      • Gość: telewidzka Re: :-))))))))))))))) brzuch mnie rozbolał ze śmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 12:13
        Tylko Strasburg;)))))))))))))
        Szpakowski? Ten wytrzeszcz?:)))))))))
    • kicior99 Re: W obronie Frytki 06.12.03, 12:16
      nie zabieralem glosu ale teraz zabiore. Frytka swym poziomem wystawia sobie
      odpowiednie swiadectwo, jakoz i ci, ktorzy te superprodukcje ogladaja. Dixi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka