Gość: jakub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:43 warto wspomnieć że wspomniana szkoła sióstr felicjanek truszkowskich to dom wariatów, nie polecam nikomu posyłania tam swojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Marysin wawerski IP: *.centertel.pl 11.08.07, 12:45 Racja, najlepiej iść do szkoły podstawowej nr. 195! Polecam bardzo tą szkołe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Marysin wawerski IP: 217.153.134.* 19.11.07, 04:45 tak to prawda szkoła sióstr felicjanek to niegdyś dom dla debili a obecnie zakonnice prowadzące tą szkołę to nic innego jak djabły chowające się za sutanną uważam terz żę przynajmniej większa część parafi feliksa to złodzieje geje pedofile i nężne lesby kturym brak kutasa pozdrawiam siostry wydymane przez proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Someone. :) Marysin wawerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 11:17 Osobiście uważam, że artykuł jest bardzo dobry, jest dużo interesujących rzeczy, tylko szkoda ponieważ wspomiano tam ,aż o 6 stronach a mi wyświetlają się tylko 2. :( A co do szkoły SF. Do niedawna tez nie lubiłam tej szkoły. Jednak chodziłam tam do przedszkola, i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze je wspominam.:) Po za tym szkoła jest dobra, chodziło tam do podst. i do gim. wiele moich znajomych i nie uważam że są jakimiś "debilami". Ja jednak mimo wszystko, chodziłam do szkoły podst. nr. 195, i uważam że jest WSPANIAŁA! :) Te szkoły różni to, ze szkoła SF jest prywatna i za semestr płaci sie ok 1000 zł (z tego co słyszałam), a szkoła 195 jest szkołą publiczną . Odpowiedz Link Zgłoś