ziontrain 09.12.03, 13:19 ... czy też kieruje nim Wielkie Uczucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:34 ja mysle, ze jesli w ogole cokolwiek nim kieruje to chuc najzwyklejsza, natomiast w kategorii DREWNO pierwsze miejsce bezwzglednie nalezy sie dialogowi na drewnianym poddaszu, kreconym nowatorsko kamera z reki rzygowne jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:37 naświetlcie mi czy to o czym piszesz było wczoraj?? bo załapałem się na fragment jak Koroniewska-Dowbor z Napiórem dyskuciła o jego uczuciu... Nie w temacie trochę jestem MjM, bo ja poyebany jestem i BARdel oglądam przecież... Akcję in Stettin jednak widziałem jak to Mosty młodszy kidnapingu dokonał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:44 ja widzialem tylko: scene na poddaszu scene przy stole w kuchni blizniaczej, jak teresa (moje numero uno) wplynela zwabiona zapachem swiezych buleczek i przez chwile grala beztroske, ale szybciutko wrocila do skurczu w zajadach i znowu przelaczylem a, i jeszcze mialem celnego wrzuta na njusa o bezplodnosci gonery i lzy byly w oczach pani sedziny Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:47 wjazd Teresy do kuchni pachnącej pieczywem gródeckim też załapałem (chyba oglądałeś tak jak ja - podczas werbungów na polszmacie rzucałem się na dwójkę) i nawet uśmiechała się przez chwilę... pytanie do wtajemniczonych: ten Napiórkowski na kompie coś tam tworzy?? bo monitor poduważyłem?? czyżby był jakims poetom, który w głuszy wiejskiej i anielskiej natchnienia szuka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:52 zaraz, zaraz, chwilunia jaka DOWBOR, chyba nie wiem czegos...? a tapiorkoski fielkip pisaszep jest (on tak mowi, przez nos) i czytal do tej pory swoje rozdzialy o milosci pani gospodyni agroturystycznej, tak czarowal ja slowem pisanem az w drewno zaczarowal a rola 'gosia' w serialu jest taka: do pukniecia i w odstawke, do pukniecia i w odstawke, do pukniecia i w odstawke Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:58 pisząc Dowbor wybiegam już delikatniuchno w fjuczer, bo bardzo bym chciał aby para ta połączyła się wezłem małżeńskkim i żeby tvp transmisję walnęła lajw z tej ceremoniji. Żeby Mosty młodszy i starszy byli jako rzucający kwiatki i ryż, żeby Steffen tańcował na weselu jak w reklamie ranigastu i chafcika zapodał podczas łapania muszki pana młodego, żeby Norbi zaśpiewał im 'Gołąbeczki dwa', żeby... Poniosło mnie, sorrka (albo 'sorry cię bardzo' - jak to dziewuchy od Czarka Mończyka w salonie fryzjerskim 'U Katrin' zwykły sobie dopierdalać) Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 14:12 Nie wiem czy chce ale napewno mu się uda Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 18:52 Hehe... Świetna dyskusja chłopcy :-) Jak chcecie być na bierząco z Barem i MjM to róbcie tak jak u nas w domu... JA ogladam MjM z mama i nagrywam Bar (niestety ja nie ogladam) a pozniej wlaczam mamusi Barowiczow :-P Każdy orze jak może... W sumie to my mamy 2 telewizory, ale nie ma jak kino familijne... Pozdrawiam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: KAMIS ŻYCIE ZE SMAKIEM IP: *.crowley.pl 10.12.03, 15:13 Mr Kamis vel Napiorkowski, marzy o miłości do Małgosi ale puknąc to laj not!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 18:20 nie, to gosia chce być pukana [tu moja myśl się urywa z powodu nadmiaru słów niezbyt kulturalnych] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.chello.pl 10.12.03, 18:27 ja nie pojmuję,jak takim młodym dziewczynom moga podobac sie duzo starsi faceci (vide Napiórkowski,boski Stiepan z "Klanu").no,ale cóż-o gustach sie nie dyskutuje.ja tam lubie młodszych facetów;)))chociaż latka lecą i pewnie oni niedlugo przestana lubić mnie;))na szczęście pracuje w instytucji,gdzie młodej krwi jest pod dostatkiem:))))zawsze będzie można pomarzyć;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 20:57 a co pracujesz w przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.chello.pl 10.12.03, 21:02 nie:)pedofilskich skłonności u sibie nie zauwazyłam:)to przybytek dla troche starszych dzieci.takich,co to chca miec mgr przed nazwiskiem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:06 to ulzylo mi:) Odpowiedz Link Zgłoś