Dodaj do ulubionych

Czy napiórkowski chce puknac goskę....

09.12.03, 13:19
... czy też kieruje nim Wielkie Uczucie?
Obserwuj wątek
    • Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:34
      ja mysle, ze jesli w ogole cokolwiek nim kieruje to chuc najzwyklejsza,
      natomiast
      w kategorii
      DREWNO
      pierwsze miejsce bezwzglednie nalezy sie dialogowi na drewnianym poddaszu,
      kreconym nowatorsko kamera z reki
      rzygowne jak nie wiem co
      • sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:37
        naświetlcie mi czy to o czym piszesz było wczoraj?? bo załapałem się na
        fragment jak Koroniewska-Dowbor z Napiórem dyskuciła o jego uczuciu... Nie w
        temacie trochę jestem MjM, bo ja poyebany jestem i BARdel oglądam przecież...
        Akcję in Stettin jednak widziałem jak to Mosty młodszy kidnapingu dokonał...
        • Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:44
          ja widzialem tylko:
          scene na poddaszu
          scene przy stole w kuchni blizniaczej, jak teresa (moje numero uno) wplynela
          zwabiona zapachem swiezych buleczek i przez chwile grala beztroske, ale
          szybciutko wrocila do skurczu w zajadach i znowu przelaczylem
          a, i jeszcze mialem celnego wrzuta na njusa o bezplodnosci gonery i lzy byly w
          oczach pani sedziny
          • sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:47
            wjazd Teresy do kuchni pachnącej pieczywem gródeckim też załapałem (chyba
            oglądałeś tak jak ja - podczas werbungów na polszmacie rzucałem się na dwójkę)
            i nawet uśmiechała się przez chwilę...
            pytanie do wtajemniczonych: ten Napiórkowski na kompie coś tam tworzy?? bo
            monitor poduważyłem?? czyżby był jakims poetom, który w głuszy wiejskiej i
            anielskiej natchnienia szuka??
            • Gość: s_l Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:52
              zaraz, zaraz, chwilunia jaka DOWBOR, chyba nie wiem czegos...?
              a tapiorkoski fielkip pisaszep jest (on tak mowi, przez nos)
              i czytal do tej pory swoje rozdzialy o milosci pani gospodyni agroturystycznej,
              tak czarowal ja slowem pisanem az w drewno zaczarowal
              a rola 'gosia' w serialu jest taka: do pukniecia i w odstawke, do pukniecia i w
              odstawke, do pukniecia i w odstawke
              • sonny07 Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 13:58
                pisząc Dowbor wybiegam już delikatniuchno w fjuczer, bo bardzo bym chciał aby
                para ta połączyła się wezłem małżeńskkim i żeby tvp transmisję walnęła lajw z
                tej ceremoniji. Żeby Mosty młodszy i starszy byli jako rzucający kwiatki i ryż,
                żeby Steffen tańcował na weselu jak w reklamie ranigastu i chafcika zapodał
                podczas łapania muszki pana młodego, żeby Norbi zaśpiewał im 'Gołąbeczki dwa',
                żeby...
                Poniosło mnie, sorrka (albo 'sorry cię bardzo' - jak to dziewuchy od Czarka
                Mończyka w salonie fryzjerskim 'U Katrin' zwykły sobie dopierdalać)
    • jacqueline Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 14:12
      Nie wiem czy chce ale napewno mu się uda
      • ekstradycja Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... 09.12.03, 18:52
        Hehe... Świetna dyskusja chłopcy :-) Jak chcecie być na bierząco z Barem i MjM
        to róbcie tak jak u nas w domu... JA ogladam MjM z mama i nagrywam Bar (niestety
        ja nie ogladam) a pozniej wlaczam mamusi Barowiczow :-P Każdy orze jak może...

W sumie to my mamy 2 telewizory, ale nie ma jak kino familijne... Pozdrawiam :-D
    • Gość: KIRA Re: KAMIS ŻYCIE ZE SMAKIEM IP: *.crowley.pl 10.12.03, 15:13
      Mr Kamis vel Napiorkowski, marzy o miłości do Małgosi ale puknąc to laj not!!!!!
    • Gość: didi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 18:20
      nie, to gosia chce być pukana [tu moja myśl się urywa z powodu nadmiaru słów
      niezbyt kulturalnych]
    • Gość: łezka Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.chello.pl 10.12.03, 18:27
      ja nie pojmuję,jak takim młodym dziewczynom moga podobac sie duzo starsi faceci
      (vide Napiórkowski,boski Stiepan z "Klanu").no,ale cóż-o gustach sie nie
      dyskutuje.ja tam lubie młodszych facetów;)))chociaż latka lecą i pewnie oni
      niedlugo przestana lubić mnie;))na szczęście pracuje w instytucji,gdzie młodej
      krwi jest pod dostatkiem:))))zawsze będzie można pomarzyć;)))))))
      • Gość: iksi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 20:57
        a co pracujesz w przedszkolu?
        • Gość: łezka Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.chello.pl 10.12.03, 21:02
          nie:)pedofilskich skłonności u sibie nie zauwazyłam:)to przybytek dla troche
          starszych dzieci.takich,co to chca miec mgr przed nazwiskiem;))))
          • Gość: iksi Re: Czy napiórkowski chce puknac goskę.... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:06
            to ulzylo mi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka