Dodaj do ulubionych

"Napiórkowski studio"

18.04.13, 17:39
Witam, ostatnio przejeżdżając ulicą Jana Pawła zauważyłam na budynku, w którym znajduje się pizzeria Da Grasso, szyld - "Napiórkowski studio". To nowy salon fryzjerski, którego właścicielem jest Mariusz Napiórkowski (taką informację znalazłam na Google). Czy ktoś korzystał wcześniej z usług fryzjerskich tego Pana i mógłby podzielić się opinią;)
Obserwuj wątek
    • srubka85 Re: "Napiórkowski studio" 18.04.13, 23:05
      Witam !!! Gorąco polecam usługi fryzjerskie u pana Mariusza, korzystam od kilku lat i wg mnie jest najlepszy z najlepszych ...
      • tomig1976 Re: "Napiórkowski studio" 19.04.13, 09:26
        Czyli warto zaryzykować? Jestem mocno rozczarowana umiejętnościami fryzjerów w Piasecznie, więc może wreszcie... Dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję, że nie będzie kolejnego rozczarowania:))
        • tomig1976 Re: "Napiórkowski studio" 20.04.13, 09:27
          Czy masz może numer telefonu do Pana Mariusza:))
          • alnaszara Re: "Napiórkowski studio" 22.04.13, 00:36
            Witam, ja również gorąco polecam usługi Mariusza. O to numer do salonu 533 864 991
            • tomig1976 Re: "Napiórkowski studio" 22.04.13, 17:10
              Bardzo dziękuję za numer:))
              • maranka Re: "Napiórkowski studio" 23.04.13, 09:46
                No ,przecież TO JEST fryzjer z Piaseczna - a konkretnie z Duetu
    • cancer_bl Re: "Napiórkowski studio" 07.05.13, 10:40
      Polecam Pana Mariusza jako fryzjera. Wcześniej pracował w Duecie i tam też chodziłam do niego przez kilka lat. Jak dla mnie godny zaufania i swoich włosów nie oddałabym w inne ręce.
      • pateryzanka Re: "Napiórkowski studio" 07.05.13, 11:22
        Jakich farb uzywa? I jakie ma ceny w porownaniu z duetem?
    • ania2601 Re: "Napiórkowski studio" 10.04.14, 11:35
      Witam,
      Mam wrażenie, że Pan Mariusz jest obecnie bardzo zajęty .......i chyba jakość usług przełożył na ilość....chyba, że się mylę, ale ostanio odniosłam takie właśnie wrażenie
    • aga67_07 Re: "Napiórkowski studio" 23.04.14, 15:23
      Pozytywne komentarze zachęciły mnie do odwiedzenia "studia". Strzyżenie wykonała jedna z Pań efekt po strzyżeniu bez rewelacji usługa niczym się nie wyróżnia z pośród innych salonów fryzjerskich (poza wyższą ceną;) Niestety salon chyba chcąc przyjąć więcej klientów zapomina o zachowaniu odpowiedniej czystości wokół stanowisk pracy:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka