Dodaj do ulubionych

właśnie dają ostatni odc. KAWALERA

IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.12.03, 20:49
no i co dalej? z zajawek wynika, ze nie powinien wybrac ani jednej, ani
drugiej, bo obie płaczą. Czyżby wybrał prowadzącego?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 20:54
      hehehe ale cos mi sie wydaje ze blendina placze ze szczescia...
      • Gość: ania Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:10
        Nie czaje gościa... mowi ze juz czuje od jakiegos czasu ze wybral ta jedyna a
        całuje sie, przytula... z dwoma. Nie rozumiem bo jak sie kogos darzy jakims
        uczuciem to sie nie chce bliskosci innej osoby... eh no ale cóż...nie
        zrozumiem chyba nigdy tego pana :)
        • Gość: verte Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:17
          I tak wiadomo,że weźmie Izdę(to od Izabela) oczywiście.
        • Gość: g Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.12.03, 21:18
          musi sie trzymac kontraktu, bo kaza mu zwrocic koszty pobytu. biedaczek...
          • Gość: ania Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:23
            no tak fakt...masz racje...o ja głupia...wierzylam ze moze to tak naprawde ...
    • Gość: pn biedne gejatko i te launie co zostaly, ludza sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:21
      bidule a on ma kontrakt z agencji reklamowej ha ha ha
      • Gość: yyy oby wybral justyne IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:24
        bo Iza nie umie poprawnie i sensownie ani jednego zdania skleic
        • Gość: Skalar Re: oby wybral justyne IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:25
          oglądam i ogłądam i stwierdzić moge jedno: ale syf!!!!
          • Gość: yyy Re: oby wybral justyne IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:26
            mam nadzieje ze w nastepnym programie laska wybierze miedzy Facetami
          • Gość: g Re: oby wybral justyne IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.12.03, 21:27
            a ojciec bartka powiedzial o izie "ładnie się wysławia". w sumie bartek ma
            nieźle, gotowe materiały na żonę i kochankę.
            • Gość: yyy Re: oby wybral justyne IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:29
              ta iza nie jest brzydka, ale za prostacka
            • greg1001 Re: oby wybral justyne 10.12.03, 21:30
              dwie sa przyjebane. dobrze ze w ostatnim odpadla pani Wybacz - moja faworytka,
              wroci normalnego faceta se znajdzie.
              • Gość: g Re: oby wybral justyne IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.12.03, 21:34
                no ale justysia tez nie moze uchodzic za intelektualną gwiazdę. no i coś mi nie
                gra, że dla bartka to "kobieta życia". ble.
                • Gość: yyy Re: oby wybral justyne IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:35
                  mysle ze ona jest faktycznie w nim zakochana(co jest dla mnie zagadka)ale co
                  tam
                  • Gość: kasia a jednak blondi pustak a fuuu n/txt IP: *.crowley.pl 10.12.03, 21:41
                • Gość: ania Re: oby wybral justyne IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:37
                  Blondyny fryz chyba nie jest zbyt gustowny, wspolczuje jej ze ja akurat na jej
                  zareczyny tak uczesali :)
                  Nie no laski sa zalosne...samo to ze sa w tym programie daje chyba do
                  myslenia...
                  • Gość: Skalar Re: oby wybral justyne IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:40
                    te wszystkie och! i ach!, wzdychania i jęki - żałosne. dwa słowa: BAR RZĄDZI!
                • Gość: mar_de_cristal Re: oby wybral justyne IP: *.chello.pl 12.12.03, 19:06
                  przeciez Justyna to glupia pinda, az sie plakac chce:(((
                  Iza jest seksowna i nie gra matki-polki.
                  Justyna na pytanie matki kawalera "co umie" powiedziala, ze sprzatac i
                  prasowac - PROSTACZKA! tej matce chyba o wyksztalcenie lalki chodzilo.
                  kawaler jest glupi i przestraszyl sie zmyslowej babki.
    • Gość: pn Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:39
      oj Mike wyrzucil(ach te suty...)a Justyna wybranka porazka!!! I co ona miala z tylu glowy, jakas kula...popalone i naczapirzone wlosy, takze porazka. A on bidulek taaaaki niezdecydowany jak maciej z baru, to cecha wspolna zagubionych gejątek...
      • Gość: ania Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 21:44
        kurcze szkoda ze nie bedziemy mogli sledzic z zapalem ich dalszych losów !!
        ciekawa jestem jaka bedzie z nich para i jak dlugo przetrwaja jako super parka
      • ruda.102 Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA 10.12.03, 21:49
        No właśnie tak siedzę i zerkam na ekranik, patrzę, a tu Justysia wędruje po
        zaśmieconym płatkami róż czerwnym dywanie z jakimś pudlem przyczepionym do
        głowy... Z kawalera zwykła dupa wołowa, cała sceneria przesłodzona i tandetna,
        najlepszy z tego wszystkiego był chyba ten wysoki, czarnoskóry odźwierny z
        lewej ;-P KOSZMAR, KOSZMARRR.
    • Gość: pn Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:41
      a i jeszcze to: ten koles trzebie wyuczone formulki, 0 przekonania w tym co mowi...a ponoc to mialo byc uczucie...
      ps wybierajcie gekjkó do gejowskich programow a hetero do heteryckich, a nie na odwrot. Oba chetnie bym ogladnal;-D
      • Gość: hexef Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 21:43
        Gość portalu: pn napisał(a):

> a i jeszcze to: ten koles trzebie wyuczone formulki, 0 przekonania w tym co
        mow
        > i...a ponoc to mialo byc uczucie...
        > ps wybierajcie gekjkó do gejowskich programow a hetero do heteryckich, a nie
        na
        > odwrot. Oba chetnie bym ogladnal;-D

to by bylo dobre... GEJ DO WZIECIA hihihi ;))))
      • Gość: Hexef Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 21:44
        tylko zeby GEJ DO WZIECIA mial sens musieliby zalegalizowac zwiazki
        partnereskie buahaha ;))))))
        • Gość: Margaret Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.12.03, 21:49
          ..co z niego za palant
          nie wybral Izy-bo jest za ladna..i faceci za nia sie beda ogladali:D
          • Gość: ania Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.03, 21:54
            jeyne co mi sie podobało w tym programie to te kulki do jedzenia :P
          • Gość: g Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.12.03, 21:57
            jak bede chciala schudnąc to przed każdym posiłkiem bede sobie wyobrazac
            roznamiętnionego bartka z justynką. nie wiem, czy jest coś, co mdli bardziej.
            • moustique_ewa Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA 11.12.03, 22:34
              tez ogladalam i musze powiedziec ze z jednej strony ciesze sie ze ta chała sie juz skonczyla ale z drugiej - no przeciez to jest lepsze od kiepskich , mozna sie niezle
              posmiac:)
              justynka z pudlem przyczepionym do glowy wygladala fatalnie , bleeee
              ale cieszy mnie ze nie wybral izy bo przynajmniej nie bedzie sie ona musiala męczyc z takim gogusiem
              poza tym nie widze raczej bartka i justyny jako pary , przyjdzie proza zycia i jak okowity jej kaze myc okna i szorowac parkiety w ich nowym domu to ona juz chyba
              nie bedzie taka mila i naturalna za jaka ja niektorzy uwazaja
              pozdrawiam !
              • sosnowa_igielka Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA 11.12.03, 23:28
                To ona była miła?? Dla mnie taka mała żmijka, uśmiechem i to niezbyt słodkim,
                maskująca swoje prawdziwe emocje w stylu "najchętniej bym pazurami Izie oczy
                wydrapała lub nóż jej wbiła w plecy". I jazgot, jaki podniosła na tej górze
                razem z Izą... Boszzzzz!! Że też ten ciołek wtedy się na niej nie poznał.
                Zresztą oboje tacy niemrawi... Ona rozumiała, że on musiał inne całować,
                wybaczyła... A pewnie nie raz ją szlag trafiał.
                • anikl Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA 12.12.03, 00:07
                  A mi Justyna przypomina niejaką Monikę Sewioło (pierwszy Big brother)
                  Ten sam typ.

Wam nie?
                  • Gość: g Re: właśnie dają ostatni odc. KAWALERA IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 12.12.03, 00:59
                    i takie telenowelowe charaktery i takiez same emocje "kocham cie bartku
                    manuelu", "nienawidze cie izabelo manuelo" itd. itd.
                    • mijka na stronie bb był taki komentarz 12.12.03, 07:25
                      31-letni Bartek Okowity, tytułowy bohater TVN-owskiego reality show "Kawaler do
                      wzięcia", spośród 25 kobiet miał wybrać tę jedną, wyjątkową, najbliższą sercu.
                      W finale wybrał Justynę- studentkę anglistyki. Ale "uczucie" nie wytrzymało
                      poza ekranem. "Tak, jestem zakochany w Justynie"- twierdzi wciąż Bartek.
                      Chłopak zapewnia, że choć "Kawaler do wzięcia" się skończył, on nadal "chodzi"
                      z dziewczyną z programu. "Super Express" wyśledził jednak- Bartek mydli widzom
                      oczy. "Oni nie są razem"- mówi Olimpia, siostra Justyny. Dziewczyna przyznaje,
                      że drogi Bartka i Justyny rozeszły się tuż po programie. "Zawiodła się na nim.
                      Gdyby mu zależało, to by Justynkę adorował: na kawę, do kina zaprosił. A tu
                      nic! Wyszło, że w programie był nieszczery, tylko udawał uczucie do mojej
                      siostry. Faktycznie, Bartek to przystojny mężczyzna. Ale wygląd to nie wszystko-
                      dodaje. "Zawsze był ładny. Oprócz tego wrażliwy, uczciwy"- śmieje się mama
                      Bartka, Alina Okowity. Opowiada, że Bartosz był żywym chłopcem, nie sprawiał
                      problemów. "Nie palił, nie pił. Dzisiaj też nie. Chodził do klasy sportowej,
                      przez 8 lat trenował pływanie, zdobywał dyplomy i puchary. Po podstawówce było
                      technikum ogrodnicze. Potem Londyn i Sydney. Uczył się języka, pracował. Jego
                      pierwszą młodzieńczą miłością była Agnieszka"- dodaje. "Byłem szalony, tacie
                      wykradałem samochód i jeździłem do niej"- opowiada Bartek. Po Agnieszce były
                      kolejne. "Lepiej, że z dziewczętami chodził, niżby miał to z chłopcami robić.
                      Takie czasy, że różnie bywa"- dowcipkuje jego mama. Kobiety występujące
                      w "Kawalerze do wzięcia" często go oceniały. Dla jednych był
                      superfacetem: "Inteligentny, szarmancki", "Piękną ma sylwetkę! Co za żeberka,
                      tyłeczek!". Dla innych fircykowatym gogusiem, mężczyzną mdłym, bez charakteru,
                      co "do każdej maślane oczka robi". "Dziewczyny miały różne pretensje, ale ja
                      chciałem, by jak najmilej spędzały czas. Żeby żadnej nie zranić"- mówi Bartek.
                      Na ekranie widzowie oglądali przeróżne sceny: dziewczęta, walcząc o względy
                      Bartka, wyzywały się od "dup wołowych", "zer" i "ćwoków". Opowiadały
                      sobie: "Złapałam go za... Ma dużego". Złościły się: "Poszedł z nią na długi
                      spacer, a nas zostawił i stoimy jak to piąte koło u wozu!", "Każdą za rękę
                      bierze, przytula". Były szczere do bólu: "Jak znika za ścianą, zaczynam
                      tęsknić", "Spać nie mogę, brzuszek mnie boli", "Śni mi się", "Zakochałam
                      się". "Kiedy program leciał w telewizji, nie byłem w stanie wszystkiego
                      oglądać. Nie spodziewałem się, że między nimi bywało tak nieprzyjemnie. Czułem
                      się niezręcznie, głupio"- wyznaje Okowity. "I tak cud, że te baby nie
                      pozabijały się. One były na maksa nakręcone na Bartka"- śmieje się Justyna
                      Walewska, przyjaciółka Bartka. Znają się od kilku lat, często chodzą razem na
                      dyskoteki. "To była magia miejsca i chwili. Program kręcono przez pięć tygodni
                      w RPA, w cudownych plenerach. Wille, służące, romantyczne randki. Zdjęcia
                      zakończyły się dwa miesiące temu"- mówi Justyna o masowym "wytrysku" uczuć do
                      Bartka w wykonaniu dziewcząt z programu. Rodzice Bartka bali się, jak syn
                      wypadnie w telewizji. "Może za dużo się całował, ale plamy nie zrobił"- ocenia
                      go mama. Opowiada, że obcy ludzie dzwonią z gratulacjami. Tylko dlaczego Bartek
                      wybrał Justynę, skoro nie miał zamiaru z nią zostać? "Złapała mnie za serce.
                      Była szczera, otwarta, potrafiła mówić o uczuciach. Pytała, czy będę się nią
                      opiekował"- mówi Okowity. Justyna istotnie nie miała oporów, by wyznawać
                      miłość. "Zrobię wszystko, by być z Bartkiem"- mówiła, doprowadzając do szału
                      inne dziewczęta. "Bartoszu kochany, zostań moim aniołem stróżem!" -
                      prosiła. 'Justynka bardzo się otworzyła w programie i zaangażowała. To był
                      początek wielkiej miłości, ale... tylko z jej strony. Justynka zawiodła się na
                      Bartku. 'Ja już taki jestem, nie będę się do niczego zmuszał', 'Dzięki mnie
                      wygrałaś program'- powiedział jej na odchodnym. Ja na jej miejscu bym się
                      załamała, ale ona jest silna. Choć jej ciężko, zdusiła miłość w sobie i idzie
                      dalej"- mówi Olimpia, siostra Justyny. "Program to mało czasu, by zdobyć
                      pewność, czy spędzimy ze sobą całe życie"- stwierdza Okowity. Alina Okowity
                      bardzo chce, by jej syn ustatkował się już, miał żonę i dzieci. "My z mężem
                      jesteśmy szczęśliwym, kochającym się małżeństwem już 40 lat"- mówi. I dodaje,
                      że od początku nie wierzyła, że przez miesiąc, kiedy kręcono "Kawalera", można
                      się zakochać na zabój. W tym miejscu kończy się artykuł zamieszczony w "Super
                      Expressie". A jaka jest prawda o reality show "Kawaler do wzięcia"? Informacje
                      jakie do nas docierają wskazują na to, iż program był w pełni ustawiony i
                      wyreżyserowany. Główny bohater- 30-letni Bartek Okowity, to w rzeczywistości
                      model, którego sylwetkę można zobaczyć na reklamówkach popularnych
                      hipermarketów, a występujące w programie uczestniczki (między innymi pochodzące
                      z wyborów "Miss Polonia 2003") grały z góry narzucone role! Mało tego-
                      doskonale wiedziały, iż po programie nie ma mowy o dalszym związku
                      z "Kawalerem". Wszystko odbywało się na potrzeby telewizji. Pozorna miłość,
                      intrygi, wrzaski, kłótnie i obelgi miały podnieść oglądalność. Wizerunki pań
                      biorących udział w zabawie tak naprawdę nie miały nic wspólnego z ich
                      prawdziwymi obliczami, a za dobrze wykonaną pracę dziewczyny otrzymywały
                      odpowiednie wynagrodzenie.
                      • Gość: mar_de_cristal Re: na stronie bb był taki komentarz IP: *.chello.pl 12.12.03, 19:13
                        a to dobre podsumowanie dyskusji:)
                        ale tego koszmaru na glowie Justyny to dlugo nie zapomne;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka