Dodaj do ulubionych

CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 20:49
Soijrzcie prosze na godzine mojego wpisu. Informuje Was juz teraz ze wyleci
Aldek a jesli stanie sie inaczej bardzo sie zdziwie. Skad ta pewnosc?
Wyslalam @ aby wylecial Maciek i otrzymalam odpowiedz, ktora cytuje:

"Bledna tresc - wyslij cyfre 1"
Jak Wam sie to podoba;))?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil111 Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.12.03, 20:56
      Chyba żartujesz, przecież oni mogą zrobić co chcą z wynikami i żadna sejmowa
      komisja śledcza nie będzie się tym zajmowała. Nie sądzę, aby odrzucali sms'y i
      nie chcieli zarobiać kasy.
      • Gość: m to ze przyszlo info o bledzie nie znaczy ze nie IP: *.u54.krakow.pl / 81.21.197.* 13.12.03, 21:33
        sciagli naleznosci za sms bo na 100% operator doliczy do rachunku!
        operatorzy nie analizuja tresci tylko sam fakt wyslania wiadomosci sie liczy!

KASE ZARABIAJA CALY CZAS!
        • Gość: ticzerka Re: to ze przyszlo info o bledzie nie znaczy ze n IP: 217.153.182.* 13.12.03, 21:39
          Ja też wysłałam żeby wypad zrobił Maciek, a jeśli odpadnie Aldek to utwierdzi
          mnie to w przekonaniu że Polsat nasze głosy ma w głębokim poważaniu.
          • Gość: Gość Re: to ze przyszlo info o bledzie nie znaczy ze n IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.03, 22:00
            A pewnie, że ma Was za tumanów.
            Okił produkuje chamski serial i chamski reality show uważając przeciętnych
            ludzi za idiotów.
            I jak widać po niektórych wpisach ma niestety rację.
            A w sumie tych smsów nie może być wiele. Jakby było dużo, głosowanie trwałoby
            kilka dni a nie parę godzin.
            Ważniejsze jest, że wzrosła sprzedaż Polocockty i innych szajsów tam
            reklamowanych.
            • Gość: telewidzka Re: to ze przyszlo info o bledzie nie znaczy ze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:24
              Gosc mam nadzieje, ze Twoj wpis nie dotyczy wiekszosci z nas. Jesli czytasz
              nasze posty to zapewne dostrzegles, ze ogladamy programy typu Bar czy Kawaler
              nie dlatego, ze sie nimi zachwycamy i zyjemy zyciem uczestnikow uwazajac ich za
              swoich idoli. Wrecz przeciwnie. Nasmiewamy sie, pietnujemy glupote, chamstwo,
              prostactwo i zaklamanie. Wskazujemy tez na nieuczciwosc i manipulacje
              producentow programow. Nie nasza wina jest, ze czasami podlaczaja sie do
              tematu wielbiciele wysmiewanych postaci i bronia ich. O gustach wszak sie nie
              dyskutuje.
    • Gość: telewidzka Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:18
      3 razy sprawdilam numer pod jaki wyslalam bo juz mi sie wydawalo, ze moze mam
      zwidy. Numer jednak byl ok bo nastepny sms przeszedl normalnie.
    • Gość: telewidzka mialam racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:57
      :)))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: dezerter Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:20
      będę zwięzły i standardowy. Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby wysyłać do
      Polsatu SMS-sy, dzwonić na 0-700, it.p. i jeszcze wierzyć, że ma to jakiś
      wpływ na emitowany program. Przykro mi, że tak ostro, ale luuudzie, jebnijcie
      się swoimi telefonami w głowy zanim dacie się podjarać telewizyjnym,
      prymitywnym jak by nie patrzeć, iluzjom.
      • Gość: do dezertera Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 07:27
        No coz dezerter odpowiem ci twoim jezykiem moze wtedy zrozumiesz. Nie trzeba
        miec nasrane w glowie i nie trzeba sie jebac telefonami zeby wierzyc, ze nawet
        w takich programach a moze przede wszystkim w takich, ktore oglada wielu ludzi,
        obowiazuje minimum uczciwosci i przyzwoitosci. I nie ma to nic wspolnego z ich
        niskim poziomem i zerowa wartoscia.
        • Gość: telewidzka Re: do dezertera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 10:15
          sorry poprzednia wypowiedz jest moja zamiast w temat wpisalam "w autora"
        • Gość: Morris Hehe, cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 10:18
          Ktoś chyba żyje złudzeniami z tym "minimum uczciwosci i przyzwoitosci" ?! Ale
          mam nadzieję że to było tylko ironicznie napisane i naprawdę w to nie wierzy.
          Takie programy nie są robione dla wyżej wymienionych celów.
          • Gość: trampek smrodek Re: Hehe, cool IP: *.it-net.pl 14.12.03, 12:07
            zaśmierdziało już wtedy jak jebisz zwrócił sie do aldka z pyt. co bedzie robił
            po programie , jakoś tak wyszło , że oczywiste jest ,że to on opuści program
            • Gość: Amadea Re: Hehe, cool IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.03, 13:36
              racja, a Aldek odpowiedział, że zaprasza zaraz wzystkich na imprezę do Ziębic
    • peggy Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! 14.12.03, 17:52
      Nie wiem, czy tak zawsze jest, bo nigdy nie zwracalam na to uwagi ale wczoraj
      podczas glosowania inny byl numer, pod jaki nalezalo wyslac SMS z trescia 1 a
      inny, aby wpisac w tresci 2. Moze wpisalas numer sugerujacy wurzucenie Aldka z
      trescia odpowiadajaca Mackowi?
      • Gość: L.A.U. Fryta IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.12.03, 13:48
        Czy ktoś wreszcie wywali tą cholerną Frytę? Oczywiście z programu, a nie tak
        jak Ken.
      • Gość: telewidzka Re: CHAMSKA MANIPULACJA W BARZE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:34
        peggy pisalam o tym wyzej 3 razy sprawdzalam czy sie nie pomylilam.
    • tropicielka nie na temat 15.12.03, 14:28
      nie no... jak wysyłasz sms-y na takie coś, to mnie się wszystko wyjaśniło, co
      do naszej ostatniej "dyskusji"
      ty to na powaznie oglądasz ...??? nie do wiary
      • Gość: telewidzka Re: nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:37
        tropicielka ty powaznie czytasz te watki? no nie do wiary przeciez ciebie to
        nic a nic nie interesuje:))
        A co do dyskusji jak bylas to uprzejma nazwac dyskutuje tylko z tymi, ktorych
        uwazam za rownych sobie partnerow, chocby tylko pod wzgledem kultury. Ty
        niestety nie spelniasz tych kryterow.
        • Gość: telewidzka i wszystko wiadomo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 21:17
          oto komentarz z oficjalnej strony Baru. I nie jest to komentarz telewidzow:))
          "Barmani odetchnęli z ulgą - Maciej, bo wygrał w głosowaniu telewidzów, a
          pozostała trójka - bo dosyć już miała pokrętnej, prowokującej i rozpętującej
          kłótnie postawy Aldka."

I dlatego Aldek bez wzgledu na ilosc smsow musial przegrac:)))
        • tropicielka Re: nie na temat 16.12.03, 08:44
          Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> tropicielka ty powaznie czytasz te watki? no nie do wiary przeciez ciebie to
          > nic a nic nie interesuje:))
          > A co do dyskusji jak bylas to uprzejma nazwac dyskutuje tylko z tymi, ktorych
          > uwazam za rownych sobie partnerow, chocby tylko pod wzgledem kultury. Ty
          > niestety nie spelniasz tych kryterow.

dyskusja napisałam tak: " dyskusja" ,a to ty mnie pierwsza obraziłaś w tamtym
          wątku . koniec. kropka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka