Gość: tadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:39 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blop Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 09:59 i zero kobiecości,babochłop na sterydach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 11:41 Zgadzam się - odrażająca postać ale co ona robiła w Barze? Czyżby była z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 11:59 psychol maxymalny, za duzo testosterony, wszystkich atakuje ktorzy nie trzymaja jej strony, dzisas, a ten glos jak chlop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.resetnet.pl 18.12.03, 13:36 Ona powinna się leczyć,jej ryj już mówi otym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.cafekontakt.pl 20.12.03, 14:14 Ona się nie nadaje nawet do zoo o zaostrzonym rygorze. Być może jej matkę zerżnął jakiś orangutan i powstało takie coś, co teraz nawet Kraol Darwin, gdyby żył, nie dałby rady nijak sklasyfikować. Przepraszam za ten ordynarny osąd, ale niestety po ziemi chodzą też i takie rzeczy, których nie da się opisać językiem profesora Miodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halunia Re: gorzej to transwestyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 02:04 współczuje wszystkim ktorzy mieli z nia kiedykolwiek do czynienia, ona jest tak ograniczona, ze w ogole innych do glosu nie dopuszcza poza tym jest brzydka jak noc listopadowa i zachowuje sie jak facet a moze nawet jak zwierze. ale tego ze byla w barze nie widzialam, powiedzcie co wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CałaJa Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 15:55 Oj, tak. Jak ona się zachowuje? Ta jej głupota śmieszna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magilla_goryl Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: 80.55.171.* 20.12.03, 19:52 A ja ją kocham, zwłaszcza te metalowe g...o w pysku! Zrozpaczony Magilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.lnet.pl 20.12.03, 20:01 sorry ze tak sie wychylam ale o kim wy wogole mowicie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:57 Gość portalu: strzalka napisał(a): > sorry ze tak sie wychylam ale o kim wy wogole mowicie????????? Ooooo "Kawalera..." się nie oglądało.Wstyd,wstyd.To taka jedna laska z tego stada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka. Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:11 dzieki za wyjasnienie bo ja tez sie glowilam kto to zwlaszcza ze nie ogladam Baru od poczatku a i teraz niezbyt systematycznie.rozumiem z tych wypowiedzi, e pojawila sie w barze i wyciela jakis numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/t IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 20.12.03, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/ IP: *.lnet.pl 21.12.03, 12:35 co ona robila e jeBarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.03, 18:29 I.Grodecka pojawiła się na wizji- myślę ,że to było umyślne pokazanie jej przez kamery-bodajże jak wychodziła M.Modra?lub Iwona?Kamery pokazały ją kiedy rozmawiała z którąś z uczestniczek(w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć z którą).Kiedy z nią rozmawiała oglądała się ciągle na kogoś kto ją przywoływał.Trwało to przez chwilę,myślę ,że osoby które ogladały Bar i Kawalera do wzięcia zauważyły jej obecnośc na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.chello.pl 22.12.03, 19:51 widzialem ja dzis na Centralnym jechala do 3miasta moj kolega nie chcial wsiasc z nia do pociagu ;) Odpowiedz Link Zgłoś