Dodaj do ulubionych

Iza Grodecka to jakiś psychol...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:39
Obserwuj wątek
    • Gość: blop Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.03, 09:59
      i zero kobiecości,babochłop na sterydach
    • Gość: lilimarlene1 Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 11:41
      Zgadzam się - odrażająca postać ale co ona robiła w Barze?
      Czyżby była z Wrocławia?
    • Gość: racja Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 11:59
      psychol maxymalny, za duzo testosterony, wszystkich atakuje ktorzy nie trzymaja
      jej strony, dzisas, a ten glos jak chlop!
    • Gość: ania Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.resetnet.pl 18.12.03, 13:36
      Ona powinna się leczyć,jej ryj już mówi otym
    • Gość: Duncan Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.cafekontakt.pl 20.12.03, 14:14
      Ona się nie nadaje nawet do zoo o zaostrzonym rygorze.
      Być może jej matkę zerżnął jakiś orangutan i powstało takie coś, co teraz nawet
      Kraol Darwin, gdyby żył, nie dałby rady nijak sklasyfikować.
      Przepraszam za ten ordynarny osąd, ale niestety po ziemi chodzą też i takie
      rzeczy, których nie da się opisać językiem profesora Miodka.
      • Gość: halunia Re: gorzej to transwestyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 02:04
        współczuje wszystkim ktorzy mieli z nia kiedykolwiek do czynienia, ona jest
        tak ograniczona, ze w ogole innych do glosu nie dopuszcza poza tym jest
        brzydka jak noc listopadowa i zachowuje sie jak facet a moze nawet jak
        zwierze. ale tego ze byla w barze nie widzialam, powiedzcie co wiecej?
    • Gość: CałaJa Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 15:55
      Oj, tak. Jak ona się zachowuje? Ta jej głupota śmieszna jest.
    • Gość: Magilla_goryl Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: 80.55.171.* 20.12.03, 19:52
      A ja ją kocham, zwłaszcza te metalowe g...o w pysku!
      Zrozpaczony Magilla
      • Gość: strzalka Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.lnet.pl 20.12.03, 20:01
        sorry ze tak sie wychylam ale o kim wy wogole mowicie?????????
        • Gość: verte Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 20:57
          Gość portalu: strzalka napisał(a):

> sorry ze tak sie wychylam ale o kim wy wogole mowicie?????????

Ooooo "Kawalera..." się nie oglądało.Wstyd,wstyd.To taka jedna laska z tego
          stada.
          • Gość: telewidzka. Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:11
            dzieki za wyjasnienie bo ja tez sie glowilam kto to zwlaszcza ze nie ogladam
            Baru od poczatku a i teraz niezbyt systematycznie.rozumiem z tych wypowiedzi, e
            pojawila sie w barze i wyciela jakis numer?
            • Gość: Margaret Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/t IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 20.12.03, 22:30
              • Gość: strzalka Re: Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/ IP: *.lnet.pl 21.12.03, 12:35
                co ona robila e jeBarze?
                • Gość: lilimarlene1 Re: Grodeca wystepowala w Kawalerze do wziecia.n/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.03, 18:29
                  I.Grodecka pojawiła się na wizji- myślę ,że to było umyślne pokazanie jej
                  przez kamery-bodajże jak wychodziła M.Modra?lub Iwona?Kamery pokazały ją kiedy
                  rozmawiała z którąś z uczestniczek(w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć z
                  którą).Kiedy z nią rozmawiała oglądała się ciągle na kogoś kto ją
                  przywoływał.Trwało to przez chwilę,myślę ,że osoby które ogladały Bar
                  i Kawalera do wzięcia zauważyły jej obecnośc na ekranie.
    • kiitek Re: Racja, n/t 22.12.03, 09:08
    • Gość: kubu Re: Iza Grodecka to jakiś psychol... IP: *.chello.pl 22.12.03, 19:51
      widzialem ja dzis na Centralnym
      jechala do 3miasta
      moj kolega nie chcial wsiasc z nia do pociagu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka