Dodaj do ulubionych

Leszczynski wypada

IP: *.devs.futuro.pl 21.12.03, 22:52
wysylajcie smsy :D Gratulacje dla Kuby, Leszczynski sie pograzyl
Obserwuj wątek
    • Gość: batuszka najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 23:25
      ja zacznę od tego:
      w grupie 7 w spinclubie w tej edycji, po występie niejakiego;) Kuby Kęsego,
      który śpiewał "Speed King" Deep Purple i trochę w falset wszedł, Leszczu
      powiedział mu - "mimo twojego talentu ODMAWIAM CI PRAWA DO DOBREGO GUSTU"
      tydzień temu po wykonaniu Balonów nasz ulubiony juror wykryzczał w kierunku
      chłopaka: "jednej rzeczy NIE MOGŁEM CI ODMÓWIĆ - DOBREGO GUSTU, do tej pory"
      dzisiaj, ciągle o tym samym chłopaku, czyli Kubie: "chłopak jest inteligentny,
      MA DOBRY GUST MUZYCZNY"
      co będzie za tydzień?? co obstawiacie???
      • westpoint Re: najtdurniejsze wypowiedzi leszcza.... 21.12.03, 23:35
        Gość portalu: batuszka napisał(a):
        > co będzie za tydzień??

No za tydzień raczej nic nie będzie bo za tydzień nie ma koncertu :-)
        • Gość: batuszka Re: najtdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 23:40
          > Gość portalu: batuszka napisał(a):
          > > co będzie za tydzień??
          >
          > No za tydzień raczej nic nie będzie bo za tydzień nie ma koncertu :-)

sooooorki za pomyłkę, to dlatego, że się tak uniosłam pisząc o leszczu:):):)
      • kloidet Re: najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... 22.12.03, 00:16
        za następnym razem Leszczu się załamie (mam nadzieję), bo wygra Kęsy....:)
        co złego powiedziałam o nim to już powiedziałam i nie będę się powtarzać....
        a tak w ogóle gratuluję Ci batuszka spostrzegawczości :)
        • Gość: batuszka Re: najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 00:33
          dzięki:)
          ja też życzę Leszczowi zeby się chłopak załamał za 2 tygodnie (nie za tydzień -
          sorki za pomyłkę), moze sie wycofa z szoł biznesu i oszczędzi nam takich
          pokazów, jak np. dzisiejszy... Choć z drugiej strony teskniłabym za nim, bo co
          jak co, ale zawsze można się z niego posmiać....
    • Gość: b jeszcze jedna wpadka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 01:28
      • Gość: batuszka Re: jeszcze jedna wpadka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 01:30
        sorki, cos mi nie wyszlo:P
        chciałam dopisać do listy największych bzdur by leszczu jego wypowiedz o
        Brodce: "jesteś córką Kurta Cobaina" - Boze, Ty widzisz i nie grzmisz??!!??
        • agata_edziecko Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 12:19
          Do katalogu bzdur Leszczyńskiego:
          Drodzy państwo, proszę mnie dobrze zrozumieć. Dwie osoby dzisiaj szeptały,
          jedna krzyczała... dalej nie pomnę.
          Owszem, dwie osoby szeptały, ale na pewno nie był to Paweł Kowalczyk, jak
          sugerował juror z rybą w nazwisku. Zaprawdę, nie wiem, gdzie Leszczu zauważył
          szept w wykonaniach Pawła. Gratuluję bezstronności.

Natomiast przyznaję nagrodę za bezstronnośc Marcinowi Prokopowi, który jak już
          wcześniej podkreślałam, potrafi zmienić zdanie o uczestniku programu, nie bojąc
          się tym samym przyznać, że nie miał racji. Rzadki przypadek.
          • bigstrand Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 13:13
            > Natomiast przyznaję nagrodę za bezstronnośc Marcinowi Prokopowi, który jak już
            > wcześniej podkreślałam, potrafi zmienić zdanie o uczestniku programu, nie bojąc
            >
            > się tym samym przyznać, że nie miał racji. Rzadki przypadek.
            hmmm pozwole sobie zakwestionowac szczerosc intencji Prokopa. Odnosze wrazenie ze Prokop zmienil nieco taktyke tzn na bardziej zachowawcza czyli schlebiajaca publicznosci. Jakos nie mam zaufania do tego typka. Zwlaszcza po jego wypowiedzi ze on idzie do idola by wypromowac wlasna osobe.
            • agata_edziecko Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 13:28
              Być może masz rację, ja nie słyszałam tej jego wypowiedzi.
              Jednak wolta o 180 stopni w ocenie Kuby a teraz Kowalczyka to chyba dość
              kontrowersyjne. Z Kubą może i szedł pod publiczkę, ale czy można to samo
              powiedzieć o opinii o Pawle? Chyba jako pierwszy powiedział, że król jest nagi.
    • Gość: ewe Re: Leszczynski wypada IP: *.stacje.agora.pl 23.12.03, 07:32
      Niestety obawiam sie , ze Robertowi Leszczynskiemu wydaje sie , ze kreuje
      rzeczywistosc. Jego zniesmaczenie i krecenie glowa do kamery po tym jak sie
      okazalo ,ze odpadl Pawel mialo chyba oznaczac, ze ludzie popelnili jakis
      niewybaczalny blad.
      Panie Leszczynski niech pan wreszcie zrozumie, ze czasy kiedy dla nielicznych
      byl pan wyrocznia w sprawach muzycznych dawno sie skonczyly. Teraz jest pan
      sezonowym pracownikiem przy programie Idol oraz prowadzacym program muzyczny w
      czasie "najwiekszej" ogladalnosci o pana dzialalnosci na dyskotekach w czasie
      studniowek nie ma chyba co wspominac. Niech pan sie zastanowi dlaczego tak jest
      i dlaczego nikogo juz pana osoba nie kreci. Nich pan sie wreszcie obudzi i
      stawi czola brutalnej rzeczywistosci.
      Druga osoba, ktora nie wiadomo po co i dlaczego znalazla sie w jury Idola jest
      Maciej Malenczuk, ale ten przynajmniej w wywiadzie dla warszawskiego Radia 94
      mial odwage odpowiedziec na pytanie jak sie czuje jako juror w Idolu, ze czuje
      sie fatalnie i jak wezmie udzial w nastepnej edycji to nie jest mężczyzną. Mam
      nadzieje, panie Malenczuk, ze dotrzyma pan slowa, bo do tej pory pana i
      R.Leszczynskiego wystepy w Idolu to totalna katastrofa.
      • Gość: kubu Re: Leszczynski wypada IP: *.chello.pl 23.12.03, 09:04
        a mi to go troche zal
        podejrzewam, ze za kazdym razem kiedy odpada jego pewniak to Leszczu dlugo to
        odreagowuje u psychoanalityka
        bo przeciez fanatycznym glosem mowil ludziom jak maja glosowac
        ludzie tak nie glosowali
        znaczy sie go nie lubia

oj biedny biedny ;)
    • Gość: ewe Re: Leszczynski wypada IP: *.stacje.agora.pl 23.12.03, 11:16
      No tak wszak ida swieta trzeba byc ludzkim. Panie Leszczynski zal mi pana.
    • Gość: zona pyta.. Re: Leszczynski wypada IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 23.12.03, 18:05
      żona pyta uprzejmie leszcza gdzie można dostać taki żółty puder?
      • tato1966 Re: Leszczynski wypada 23.12.03, 20:34
        Kłaniam.
        A jak dla mnie, to tym razem Leszczyńskiemu zabrakło słowa-klucza. Poprzednio
        było to słowo "rewelacyjnie".
        Oglądając koncerty idolowe największą radość - jak większość ogładaczo-
        słuchaczy - czerpię porównując opinie żurów z tym, co moje (prawe) ucho
        słyszało. I wówczas wniosek nasuwa się sam: odkąd głosy żurów "jestem na
        tak", "jstem na nie" nie mają wpływu na werdykt, żury (pomijając seniorów)
        starają się poprzez swoje PROFESJONALNĄ WIEDZĄ PODBITE OPINIE zaistnieć w
        świadomości:
        a) publiczności
        b) szołbiznesu
        c) przyszłych pracodawców. (ewentualnie wybierz odpowiedź i wyslij esemesa do
        kogo chcesz, koszt - normalnie, jak to w esemesach w Twojej sieci)
        Rozumiem, że w przypadku Pana Maleńczuka (do którego, mimo treści jego
        niektórych opinii, nadal mam szacunek za twórcze dokonania) a=b=c bowiem
        doskonale w Idolu reklamuje ostatnia płytę Pudelsów.
        Kim jest Prokop, nie wiem (to znaczy wiem, że z MTV, ale to za mało). A
        Leszczyńskiemu zależy widać głównie na zrobieniu PIARU wśród nowych,
        ewentualnych pracodawców.
        Stąd moje wrażenie, że chce się Leszczyński zaczepić w charakterze dyrektora
        artystycznego przy kolejnych edycjach festuwalu Basowiszcze. Bo chyba
        ("wszystko co ze wschodu to dobre", "jestem rusofilem") nie w redakcji
        muzycznej białoruskiej telewizji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka