Gość: john IP: *.devs.futuro.pl 21.12.03, 22:52 wysylajcie smsy :D Gratulacje dla Kuby, Leszczynski sie pograzyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batuszka najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 23:25 ja zacznę od tego: w grupie 7 w spinclubie w tej edycji, po występie niejakiego;) Kuby Kęsego, który śpiewał "Speed King" Deep Purple i trochę w falset wszedł, Leszczu powiedział mu - "mimo twojego talentu ODMAWIAM CI PRAWA DO DOBREGO GUSTU" tydzień temu po wykonaniu Balonów nasz ulubiony juror wykryzczał w kierunku chłopaka: "jednej rzeczy NIE MOGŁEM CI ODMÓWIĆ - DOBREGO GUSTU, do tej pory" dzisiaj, ciągle o tym samym chłopaku, czyli Kubie: "chłopak jest inteligentny, MA DOBRY GUST MUZYCZNY" co będzie za tydzień?? co obstawiacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: najtdurniejsze wypowiedzi leszcza.... 21.12.03, 23:35 Gość portalu: batuszka napisał(a): > co będzie za tydzień?? No za tydzień raczej nic nie będzie bo za tydzień nie ma koncertu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: najtdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 23:40 > Gość portalu: batuszka napisał(a): > > co będzie za tydzień?? > > No za tydzień raczej nic nie będzie bo za tydzień nie ma koncertu :-) sooooorki za pomyłkę, to dlatego, że się tak uniosłam pisząc o leszczu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kloidet Re: najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... 22.12.03, 00:16 za następnym razem Leszczu się załamie (mam nadzieję), bo wygra Kęsy....:) co złego powiedziałam o nim to już powiedziałam i nie będę się powtarzać.... a tak w ogóle gratuluję Ci batuszka spostrzegawczości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: najdurniejsze wypowiedzi leszcza.... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 00:33 dzięki:) ja też życzę Leszczowi zeby się chłopak załamał za 2 tygodnie (nie za tydzień - sorki za pomyłkę), moze sie wycofa z szoł biznesu i oszczędzi nam takich pokazów, jak np. dzisiejszy... Choć z drugiej strony teskniłabym za nim, bo co jak co, ale zawsze można się z niego posmiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: jeszcze jedna wpadka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 01:30 sorki, cos mi nie wyszlo:P chciałam dopisać do listy największych bzdur by leszczu jego wypowiedz o Brodce: "jesteś córką Kurta Cobaina" - Boze, Ty widzisz i nie grzmisz??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 12:19 Do katalogu bzdur Leszczyńskiego: Drodzy państwo, proszę mnie dobrze zrozumieć. Dwie osoby dzisiaj szeptały, jedna krzyczała... dalej nie pomnę. Owszem, dwie osoby szeptały, ale na pewno nie był to Paweł Kowalczyk, jak sugerował juror z rybą w nazwisku. Zaprawdę, nie wiem, gdzie Leszczu zauważył szept w wykonaniach Pawła. Gratuluję bezstronności. Natomiast przyznaję nagrodę za bezstronnośc Marcinowi Prokopowi, który jak już wcześniej podkreślałam, potrafi zmienić zdanie o uczestniku programu, nie bojąc się tym samym przyznać, że nie miał racji. Rzadki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 13:13 > Natomiast przyznaję nagrodę za bezstronnośc Marcinowi Prokopowi, który jak już > wcześniej podkreślałam, potrafi zmienić zdanie o uczestniku programu, nie bojąc > > się tym samym przyznać, że nie miał racji. Rzadki przypadek. hmmm pozwole sobie zakwestionowac szczerosc intencji Prokopa. Odnosze wrazenie ze Prokop zmienil nieco taktyke tzn na bardziej zachowawcza czyli schlebiajaca publicznosci. Jakos nie mam zaufania do tego typka. Zwlaszcza po jego wypowiedzi ze on idzie do idola by wypromowac wlasna osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: jeszcze jedna wpadka 22.12.03, 13:28 Być może masz rację, ja nie słyszałam tej jego wypowiedzi. Jednak wolta o 180 stopni w ocenie Kuby a teraz Kowalczyka to chyba dość kontrowersyjne. Z Kubą może i szedł pod publiczkę, ale czy można to samo powiedzieć o opinii o Pawle? Chyba jako pierwszy powiedział, że król jest nagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Leszczynski wypada IP: *.stacje.agora.pl 23.12.03, 07:32 Niestety obawiam sie , ze Robertowi Leszczynskiemu wydaje sie , ze kreuje rzeczywistosc. Jego zniesmaczenie i krecenie glowa do kamery po tym jak sie okazalo ,ze odpadl Pawel mialo chyba oznaczac, ze ludzie popelnili jakis niewybaczalny blad. Panie Leszczynski niech pan wreszcie zrozumie, ze czasy kiedy dla nielicznych byl pan wyrocznia w sprawach muzycznych dawno sie skonczyly. Teraz jest pan sezonowym pracownikiem przy programie Idol oraz prowadzacym program muzyczny w czasie "najwiekszej" ogladalnosci o pana dzialalnosci na dyskotekach w czasie studniowek nie ma chyba co wspominac. Niech pan sie zastanowi dlaczego tak jest i dlaczego nikogo juz pana osoba nie kreci. Nich pan sie wreszcie obudzi i stawi czola brutalnej rzeczywistosci. Druga osoba, ktora nie wiadomo po co i dlaczego znalazla sie w jury Idola jest Maciej Malenczuk, ale ten przynajmniej w wywiadzie dla warszawskiego Radia 94 mial odwage odpowiedziec na pytanie jak sie czuje jako juror w Idolu, ze czuje sie fatalnie i jak wezmie udzial w nastepnej edycji to nie jest mężczyzną. Mam nadzieje, panie Malenczuk, ze dotrzyma pan slowa, bo do tej pory pana i R.Leszczynskiego wystepy w Idolu to totalna katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Leszczynski wypada IP: *.chello.pl 23.12.03, 09:04 a mi to go troche zal podejrzewam, ze za kazdym razem kiedy odpada jego pewniak to Leszczu dlugo to odreagowuje u psychoanalityka bo przeciez fanatycznym glosem mowil ludziom jak maja glosowac ludzie tak nie glosowali znaczy sie go nie lubia oj biedny biedny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Leszczynski wypada IP: *.stacje.agora.pl 23.12.03, 11:16 No tak wszak ida swieta trzeba byc ludzkim. Panie Leszczynski zal mi pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pyta.. Re: Leszczynski wypada IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 23.12.03, 18:05 żona pyta uprzejmie leszcza gdzie można dostać taki żółty puder? Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: Leszczynski wypada 23.12.03, 20:34 Kłaniam. A jak dla mnie, to tym razem Leszczyńskiemu zabrakło słowa-klucza. Poprzednio było to słowo "rewelacyjnie". Oglądając koncerty idolowe największą radość - jak większość ogładaczo- słuchaczy - czerpię porównując opinie żurów z tym, co moje (prawe) ucho słyszało. I wówczas wniosek nasuwa się sam: odkąd głosy żurów "jestem na tak", "jstem na nie" nie mają wpływu na werdykt, żury (pomijając seniorów) starają się poprzez swoje PROFESJONALNĄ WIEDZĄ PODBITE OPINIE zaistnieć w świadomości: a) publiczności b) szołbiznesu c) przyszłych pracodawców. (ewentualnie wybierz odpowiedź i wyslij esemesa do kogo chcesz, koszt - normalnie, jak to w esemesach w Twojej sieci) Rozumiem, że w przypadku Pana Maleńczuka (do którego, mimo treści jego niektórych opinii, nadal mam szacunek za twórcze dokonania) a=b=c bowiem doskonale w Idolu reklamuje ostatnia płytę Pudelsów. Kim jest Prokop, nie wiem (to znaczy wiem, że z MTV, ale to za mało). A Leszczyńskiemu zależy widać głównie na zrobieniu PIARU wśród nowych, ewentualnych pracodawców. Stąd moje wrażenie, że chce się Leszczyński zaczepić w charakterze dyrektora artystycznego przy kolejnych edycjach festuwalu Basowiszcze. Bo chyba ("wszystko co ze wschodu to dobre", "jestem rusofilem") nie w redakcji muzycznej białoruskiej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś