Gość: cds IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.12.03, 19:31 TVN pokazał jak Kwaśny efektownie zaliczył glebę przy wchodzeniu do śmigłowaca w Iraku. Co za ofiara losu z grubego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rew Lywin Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:28 Może znowu miał problemy z goleniem, jak w Katyniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:56 to pewnie jakiś uraz psychiczny po wypadku Millera gdyby wypieprzył się przy wychodzeniu to mogłoby oznaczać że chce efektowanie ucałować ziemię ( a raczej piasek) jak to miał w zwyczaju kiedys robić Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 26.12.03, 21:08 Gość portalu: wojtek napisał(a): > to pewnie jakiś uraz psychiczny po wypadku Millera > > gdyby wypieprzył się przy wychodzeniu to mogłoby oznaczać że chce efektowanie > ucałować ziemię ( a raczej piasek) jak to miał w zwyczaju kiedys robić to nie Kwachu calowal tylko Siwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: 217.153.159.* 26.12.03, 21:13 Czy Kwachu czy Siwy - to nie musicie się sprzeczać, jedno jest pewne neutralizując stres muszą się nawalić, a później takie efekty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imax Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.ok.wroc.pl 22.12.03, 21:08 a ja sie zastanawiam po co telewizja pokazuje takie obrazki? czy to jest wiadomosc dnia, ze prezydent mial rozwiazana sznurowke? wlasnie dziennikarze z tym swoim pedem do sensacji sa wspolodpowiedzialni za to cale bagno w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.chello.pl 22.12.03, 23:13 Ale to nie była zwykła sznurówka - to była sznurówka ze specjalnych z "pustynnych butów". Po prostu pan prezydent nie radzi sobie z rzeczami których nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 23.12.03, 08:54 Zima jest, mróz, ślisko było. Odpowiedz Link Zgłoś
flc99 Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 23.12.03, 11:18 Spoko. Juz niedługo prezydentem RP będzie Lepper albo inny podobny mu typ i on juz sobie da radę ze sznurówkami, butami, prasą, dziennikarzami, masonami i kim lub czym tam jeszcze. Wszyscy obliczalni ludzie tęskno beda wzdychać do czasów kiedy był Kwachu, no i było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 23.12.03, 16:29 Jeeeezu, ludzie, wywrócił się i tyle. Prezydentom nie wolno? :) Można parsknąć śmiechem i tyle, po co wylewać od razu tyle żółci. flc99, masz rację, niestety. Fanką Kwacha nie jestem, ale... coś mi sie wydaje, że rzeczywiście kiedyś jeszcze do niego westchniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.12.03, 21:53 A wzdychajcie sobie do czasow, nawet gdy był towarzyszem ministrem w komuszym rządzie. Krótka pamięć Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.12.03, 00:10 Teraz jest normalnie ???? Biedaku !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.radio.com.pl 24.12.03, 12:25 ha ha!!! Lepper nie musi sobie dawać rady ze sznurówkami. Może się najwyżej zaplątać we frendzle przy mokasynach. A co do Prezydenta, to wystroił się, jak szczur na otwarcie kanału. Widzieliście Busha w Iraku? No właśnie, miał wojskową kurtkę (i całą resztę). A nasz Grubcio wyciągnął z szafy najlepszy gajerek. Szkoda, że nie założył szpilek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: 217.153.159.* 26.12.03, 19:40 Kwachu zawsze "łoił" gorzałę przed ważnymi spotkaniami. To dobrze, że nie wybił sobie kłów - kiepsko by nas reprezentował. Jego wymowa angielska utraciła by na wytrawności - chyba, że dolałby w siebie gorzały. Jego strój - jak szczura na otwarcie kanału kanalizacyjnego bardzo mi się podobał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.12.03, 12:56 Ja mam wrażenie ze prezydent był nawalony i to nieżle, nie lecial jak człowiek który sie potknał, ale bezwładnie jak kłoda. Widzieliście jak wygladał jak wsiadał do samolotu? czapeczka naciagnięta az na nos, kołniez postawiony, zeby przypadkiem nikt nie zauwazył czerwonej gęby i zamulonego wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYŚLIWY Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.acn.pl 25.12.03, 23:57 Nienawiść i zawiść mózg ci wyżarły. W kupie mojego psa jest więcej szarych komórek Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 26.12.03, 21:16 amerykanski Krzak byl ubrany na sportowo i prezentowal sie poprawnie.hiszpanski Aznar takze wyskoczyl na sportowo w sweterku czyli ladnie i wygodnie.tylko nasz wystroil sie jak na bal sylwestrowy:) a ze TVN to pokazal to oznacza ze jest demokracja i wolnosc w mediach.ciekawe czy TVP pokazalo jak sie wyjebal bo nie ogladam tej komunistyczno sdl-owskiej propagandy. zreszta po wypadku Millera chyba musieli go na sile wepchac do helikoptera.lekkie znieczulenie ogolne napewno w tym pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedes Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 02:56 Szkoda, Ze nie oglądałem , Czy może można to ściągnąć z internetu ? (jakuś adres.....?) A pamiętacie jak łaził pijany w Katyniu? Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 27.12.03, 04:53 wygladalo jak najebany facio leci na morde padl plackiem jak kloda.zadnej reakcji podczas padania. a oni go za fraki i podniesli do gory Odpowiedz Link Zgłoś
bluela Re: WIDZIELIŚCIE JAK KWAŚNIEWSKI SIĘ WYGRUZIŁ W I 27.12.03, 08:55 BORowców, którzy z nim pojechali powinno się zdegradować. Jak się ma takiego "podopiecznego" to trzeba na niego uważać. Nie mogli go chwycić "w locie"? Czekają aż nasz miłościwie panujący sobie rączkę złamie? Albo nosek nie daj Boże? Co by na to Jolanta Kandydatka powiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś