magda_s4 Jaki tam wstyd? 31.12.03, 00:32 Powiedział to, co cisnęło się na usta, tylko nikt nie miał odwagi tego przyznać. A że bez woalu? Wałęsa też bez woalu, a Honoris Causa doktorat ma. Aha, a ten cały Will Young rzeczywiście sfasolował Morrisona. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 31.12.03, 12:11 Tzn. zgodzę się, że w oczach zagranicy przynosi wstyd, ale na miły Bóg, chyba nie wierzycie, że w programach typu Idol jest cokolwiek spontanicznego i niereżyserowanego. On ma grać rolę chama i gnoja i taką gra, również w swoim programie, a prywatnie może być przemiłym gościem. Ja bym się nie zdecydował podpisywać czegoś takiego swoim nazwiskiem, ale rola, jaką się gra, nie świadczy o aktorze. Lubić go oczywiście również nie mam powodu, więc opowiem wam kawał: Przychodzi facet do Urzędu Stanu Cywilnego i mówi, że chce zmienić imię: - A jak pan ma na imię? - - Alfons. - - No wie pan, niech się pan zastanowi, bo to są koszty, a imię jak imię... może się źle kojarzy, ale przecież byli nawet królowie o tym imieniu... - - No tak, ale z nazwiskiem to mi to imię już w ogóle nie pasuje. - - A jak się pan nazywa? - - Wojewódzki. - Odpowiedz Link Zgłoś
petek4 Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 31.12.03, 13:48 tak ty pewnie chciala bys zeby to zalatwil w pelni dyplomatycznie... ani temu ani temu (ochyda). jak dla mnie to sluchanie kuby bylo dobra zabawa... humor kuby mi odpowiada. dobrze pojechal z tymi ludzmi, a uzywanie jezyka polskiego zamiast angielskiego.... JEST W KONCU POLAKIEM.jestes w angli... tak tam maniery rzeczywiscie sa inne...("wy angole jestescie tacy ku... pompatyczni" ;) pozdro... :P slownianin Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 31.12.03, 15:34 petek4 napisała: > tak ty pewnie chciala bys zeby to zalatwil w pelni dyplomatycznie... ani temu a > ni temu (ochyda). jak dla mnie to sluchanie kuby bylo dobra zabawa... humor kub > y mi odpowiada. dobrze pojechal z tymi ludzmi, a uzywanie jezyka polskiego zami > ast angielskiego.... JEST W KONCU POLAKIEM.jestes w angli... tak tam maniery r > zeczywiscie sa inne...("wy angole jestescie tacy ku... pompatyczni" ;) > pozdro... :P slownianin nastepny polski moron sluchaj wschodnio europejski kole - nie chodzi o to by nikomu nie dogadal ale te krawaty, kieliszki, olowek w nosie itd. no poprostu matol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.eastlink.ca 31.12.03, 21:21 z ostatniej chwili:))) Polish judge Kuba Wojewodzski was a popular target among his fellow judges at the taping, especially after he took a shot at British Idol Will Young, who sang Light My Fire by The Doors. "You looked like Mr Bean singing Jim Morrison," said the wild-haired Wojewodzski. "If I was part of the Morrison family, I'd sue you." wstyd jaki tam wstyd... ale zeby tylko gorzej Kuba nie narozrabial w tej Anglii, bo jeszcze bedziemy musieli skladki pieniezne zbierac na obrone Jego, no chyba ze spi na funtach..hahaha....pozdrawiam i podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wajper do bani IP: *.icpnet.pl 31.12.03, 21:27 Idiota, idiota ijeszcze raz idiota. Osmiesza siebie, a takze cala POLSKE. T- shirty z napisem nie napisze jakimi, krawaty ludzi którym sie nie powodzi i wodka. Kretyn. nie zdziwil bym sie gdyby go wywalili ze studia. Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 01.01.04, 04:23 Ależ, moja droga. Czym tak się bulwersujesz? Pęga militarno - gospodarczo - kulturalna Ostatnio to MY!!!! A przedstawicielom tej teorii zagotowało się w dupci. Co znaczy w "mózgu" Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coca cola Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 07:36 Krolopa i Wojewodzkiego do jednego wora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denay A jaki tam wstyd... IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.04, 23:54 Heh! Nie ogladalam i zaczynam zalowac. Dlaczego??? Bo jak poszlam do pracy dwa dni temu do pracy wiekszosc znajomych zaczela mnie pytac o Kube. I nie slyszalam zadnych negatywnych uwag na jego temat. Byli nieco zszokowani otwartoscia, ale jakos nie zauwazylam zmiany mojego wizerunku (i innych pracujacych tam Polakow) w oczach innych nacji. Zeby wszystko bylo jasne - mam jedno obywatelstwo - polskie. Mieszkam czasowo w Niemczech. A pracuje razem z Amerykanami, Anglikami i Niemcami. Niemiec zreszta stwierdzil, ze przerzucil na wersje angielska zobaczyc czy daja to samo co na RTLu - niemiecka byla tak przeslodzona, ze az mdlilo. Takze drodzy rodacy Ci w kraju, za granica jak i pochodzenia polskiego po kiego licha robic taki dym??? A ze podobno winny sie tlumaczy w dodatku bez prosby o to wytlumaczenie to juz mnie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: A jaki tam wstyd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 08:29 No i maly prasowy cytacik dla tych, ktorzy twierdza, ze powinnismy sie wsydzic Niemiecka telewizja RTL, pokazując relację ze "Światowego Idola", dokonała manipulacji. U nich Kuba Wojewódzki podaje Ali Janosz wódkę. Kuba flaszki podarował, ale... Australijczykowi. Czy to błąd w montażu, czy też dla Niemców oczywistość, że Polak wódkę może dać tylko Polakowi? Rzecznik prasowy firmy Grundy Light Entertainment, współproducenta "Idola" w Niemczech najpierw stwierdził, że widział, jak Polak dawał wódkę Polce. Potem, po rozmowie z kolegą, twierdził już, że nie wie, skąd pomyłka w niemieckiej relacji. Na koniec, po rozmowie z jeszcze innym kolegą, powrócił do pierwszej wersji i uznał, że to Niemcy mają rację. Polak dał wódkę Polce. My wiemy na pewno: wódka była dla Australijczyka. Świadkiem tego zdarzenia była cała widownia. Także menedżer Alex, Robert Grażdan Knaź, który potwierdza: "Wódkę dostał Australijczyk, a Ala rozmawiała z Kubą jedynie o jego nawróceniu religijnym". Nagrodą w "Światowym Idolu" jest możliwość międzynarodowej kariery. Na internetowych stronach "Idola" trwają dyskusje. Wszędzie pojawia się nazwisko Wojewódzkiego. Najbardziej atakują go... Polacy. Wśród internautów jest także wielu dumnych z Kuby. Rekordy popularności nasz juror bije w Kanadzie. Internauta "Marcel" pisze: "Mam wszystkie wypowiedzi polskiego jurora. On jest zabawny". Dowcipy Wojewódzkiego przypadły też do gustu Amerykanom. "Polski juror rządzi!". Ale są i tacy, którzy przekonują, że Kuba był pijany. Inni twierdzą, że chciał się upodobnić do jurora z USA, Simona Cowella. A on był po prostu sobą. [Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NG Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.cust203-87-30.qld.chariot.net.au 02.01.04, 00:09 Mieszkam od 23 lat w Australii i pierwszy raz musialem sie wstydzic przed moimi znajomymi ze jestem Polakiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 05.01.04, 11:26 zastanów sie czy to był program dla ciebie.czy dla twoi znajomych, przed którymi się tak wstydzisz, ten program to jakas religia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 03:12 A ja uważam ze zrobil to co chciał. A chciał sie jeszcze bardziej wypromowac. Facet ma juz 40 i swoje 5 minut. Niech sie wyszaleje. A jak kiedys Kuron powiedział do prezydenta Francji "że jak się zesramy to będzie gówno" to też było wielkie halo - a dziś- nie ma ani tego halo ani tez Kuronia!!!! Zaraz zniknie i Wojewódzki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Inni tez sie wstydza za swoich sedziow! IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 02.01.04, 04:26 Przegladnelam kilka angielskich i kanadyjskich forum zeby sie dowiedziec co mowia o Kubie. Najbardziej rozzaleni byli dyskutanci na forum fanow Will'ego Younga ale to chyba bylo do przewidzenia :) Na forum kanadyjskim znalazlam pare opinii pozytywnych (ze ich rozsmieszyl i ze ogolnie mial racje). A najsmieszniejsze jest to ze inni tez wstydza sie za swoich sedziow! Widzialam komentarze Kanadyjczykow utrzymane dokladnie w tym samym tonie co niektore komentarze Polakow na tym forum - ze ich sedzia sie zblaznil, ze byl za ostry, ze oni sie teraz beda musieli wstydzic przed swiatem, itd. Oto probki: ctv1.ctv.ca/message_board/topic.asp?TOPIC_ID=33662&whichpage=2 "A lot of the other countries singers were alright, even good, but the Canadian judge didn't seem to think so. Even the polish judge whom all the other judges were making fun of was making a good comment or two. Is this the kind of person that we want representing Canada?! I feel totally ashamed of him!!" "I totally agree with Miss Bailey the Canadian judge was a joke," "I must say that watching 'world idol'was nothing but a bad joke. I thought there would be some very good performances and some semblance of fairness with the judging. I hoped that 'Farley Flex' would be representing Canada, as he is the most sincere and truthful judge that we had in CI...instead we put in 'Zack' who made a royalpersonof himself and totally embarrassed this country as a representative. He is only out to make a name for himself, and he dragged down the reputation of Canadians with his self-serving, simon-wannabe, comments and insults. " :)) Simonowi tez sie dostalo. Takze rodacy - relax! Bez paniki. Tym bardziej ze nie widzialam ani jednego komentarza w stylu "co za kretyni mieszkaja w tej Polsce ze takiego sedziego wyslali" - nie, nawet ci ktorzy Kube znienawidzili czepiali sie po prostu jego samego a nie Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.01.04, 08:11 Kto do cholery powiedział, że cały świat musi mówić po angielsku i w czym angielski jest lepszy od polskiego. Wojewódzki doskonale pasuje do tego programu - jaki chałowy program taki juror. Wojewódzki przynajmniej nie ma kompleksów i nie głaszcze wszystkiego co zachodnioeuropejskie lub amerykańskie. A jak ktoś mieszka u anglosasów, którzy generalnie wszystkie nacje mają gdzieś to musi się liczyć z tym że go oleją. Mnie nikt w Polsce nie olewa bo jestem u siebie. Pozdrawiam rozsądnych ludzi bez kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:31 Ludzie, jeszcze ze 250 i będzie ponad 1000. Piszcie wszyscy na ten wątek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:32 Chodziło mi oczywiście o 250 postów......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokortkadm Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:47 No ja też myśklę że Kuba Wojewódzki przynosi wstyd Polsce. Ja w ogóle wątpię, czy on na prawdę czuje sie Polakiem. Gdyby był nim na prawdę, to chociażby Alicja nie podobała mu się wcale powinien zamknąć gębę i nic nie mówic na jej temat. Bo to właśnie świadczy o ludzich, swoi i rzucają kłody pod nogi- swoim ludziom. Chamstwo... Ja od początku go nie lubiłam. Ja tamnie powiedziałabym że on zna się na muzyce. Leszczyński, Zzpendowska ale nie ten cham Wojewódzki. Wszystkim się podobało w jury, niekiedy, a nie on oczywiście musi się wyróżnić i powiedzieć inne zdanie bo nie byłby to Kubuś, ble nienawidze tego chama. Schowaj się głupi padalcu. Ja myślę, że każdy powinien szanować innych ludzi, a nie obrażać ich za to że się odważyli i chcieli coś zaprezentować. oni to lubią, chociaz nawet nie umieją śpiewać, ale robią to bo lubią. Każdy powinien zajmować się czymś co lubi. Ja oczywiście szanuje ludzi którzy mają swoje zdanie, ale muszą też szanować zdanie innych. A jeżeli juz się wypowiadają na kogoś temat, to w taki sposób by kogoś nie zranić. Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 02.01.04, 12:39 popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
the.independence Cwaniak 02.01.04, 14:09 Angielska prasa zzera ludzi pokroju tego pana. Butny zadufany zapatrzony w siebie bufon. Ktos powinien zdjac temu panu "klapki z oczu". Mieszkam w Londynie. Jezeli ktos nie zna jezyka angielskiego to siedzi cicho, bo nikt nie bierze go tu powaznie. A czym pan "wojewoda" chcial zawojowac publike? Niewatpliwie jest w Polsce autorytetem i niezlym krytykiem muzycznym ale co najwyzej "osiedlowym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Cwaniak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 14:19 Trala, lala. Pozostali jurorzy Kubie nawet do pięt nie dorastają. A juz najbardziej kreowany przez media "idol" Simon - zwykły cham i prostak /ośmielający sie nazywać Kubę kretynem/, którego opinie zupełnie rozminęły się z wynikami głosowania. Itaki facet ma ustawiać listę zwycięzców??????????? Nie mamy zupełnie czego się wstydzić, nasz reprezentant w jury sprawdził się i popędził kota zadufanym w sobie Angolom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 14:35 No może sposób w jakim przekazał swoje odczucia co do Idolów nie dla każdego jest do zaakceptowania to trudno niezauważyć iż do 3 osób się niepzyczepił i powiedział że są OK dzwiewczyna Z USA oraz gosciom z Norwegii i Belgii i co?? to oni wlasnie wygrali...więc co tu tu więcej mówić brawo KUBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowiec Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.toya.net.pl 02.01.04, 14:46 idol to jest kicha na maxa i wszyscy uczestnicy idola to ludzie bez talentu, ktorzy sami nie potrafia niczego osiagnac, bez sztabu ludzi za soba. publicznosc tego programu to ludzie ktorzy sie karmia niepowodzeniami innych i sami nie maja sie tez czym pochwalic. a poglad mowiacy ze wszyscy ludzie na calym swiecie powinni mowic i spiewac po angielsku to naprawde totalnie wiesniarski zabobon. wstyd mi za polakow tych w polsce i tych poza jej granicami bo to same prostaki i chamy, ktore probuja zablysnac swoim angielskim i udaja ze w polsce jest ok i ludzie sa kulturalni. wcale tak nie jest. polska to kraj chamow, zebrakow i dziwek. mowmy ludziom prawde. polske po miesiacu wywala z unii europejskiej, bo inaczej ue sama sie rozwali dzieki polakom. swiat jest smieszny i wszyscy ludzie na nim :) pozdrowienia i szczesliwego nowego roku. kochajcie sie ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 212.244.252.* 02.01.04, 15:45 Niestety Wojewódzki to kabotyn i wysyłanie go na kursy dobrego zachowania i tak nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 193.0.117.* 02.01.04, 17:17 Najzabawniejsze, że mało kto załapał dowcip o mówieniu po polsku do 100- milionowej międzynarodowej publiczności. Przecież KW doskonale zna angielski. To był żart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: California Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.tides.org 02.01.04, 17:32 Zgadam sie z Magda Kuba Wojewodzki to idiota. Mieszkam w San Francisco i ogladalem "idola" ze znajomymi amerykanami i bylo mi przykro.Kuba Wojewodzki JEST NIESTETY potwierdzeniem dla amerykanow ze polacy to idioci. Bycie kontrowersyjnym nie oznacza idiotyzmu. W Polsce jest wiele kwalifikowanych osob ktore mogly zajac jego miejsce.Niestety znowu wyszlismy na glupkow Kuba - Nauka jezyka angielskiego tez by sie przydala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaeta_cgi Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 05:15 Jak mieszkasz w San Trashisco to sie nie wypowiadaj. Nie ma cie tu i nie wiesz o czym piszesz. Sam fruwam miedzy kangurami a ojczyzną często i nie mam problemu z alienacją narodowosciową. A Kuba? Koń jaki jest każdy widzi, ujmy nie przyniósł, a jego komentarze są tłumaczone i będą bo jako jedyne były trafne na tyle żeby trafiły do ludzi i to nie mówiących naszym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaeta_cgi Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 05:21 Jednak napisałem z domu, na Sylwka trza było być u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.01.04, 17:59 On pokazuje, kretynko, że są jeszcze myślący Polacy niepoddający się pop- sieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziza Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 62.233.183.* 02.01.04, 21:27 jakas dziwna jestes!robia z programu eurowizje,gadaja jakies beznadziejne frazesy - masz glos, masz dobry wyglad..."idole"mialcza jak koty,janoszka beznadziejna - woda sodowa na maxa walnela - jedyny normalny to kuba, norweg i belg. wykonawca nie moze byc anemiczno-flegmatyczny!a krytyk nie moze glaskac wszystkich.i dobrze ze wojewodzi jest taki bo niektorzy nie powini robic tego do czego nie maja predyspozycji...a w inny sposob nie mozna im tego powiedziec najlepiej bezposrednio.wszystkie jego slowa podzielam w 100%. muza jak na dansingi dla emerytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boneutralny Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 217.153.160.* 02.01.04, 23:56 Mieszkam w Polsce, ale wstydziłem się tak samo jak Ty i nie mogę zrozumieć dlaczego my Polacy musimy strzelać sobie takie samobóje. Przyrzekłem sobie, że nigdy nie będe oglądał Polsatu ani żadnej innej stacji, która zaprosi tego zarozumiałego gówniarza w wieku średnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoy Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.04, 11:59 Trochę przesada w stwierdzeniu, ze K.W. przynosi wstyd Polsce. Przynosi on wstyd przede wszystkim sobie samemu. Prawdą jest że mówi co mu przyjdzie do głowy, bez żadnej selekcji i refleksji. Niektórzy to lubią. Nie ma ani stylu ani mądrości, pierdnie gdzie i kiedy chce. Jak małe dziecko. Zabawne, słodkie ale nikt od niego nie wymaga niczego więcej niż rozkosznych min i gestów. Jak coś powie to wszyscy się cieszą, że umie mówić. Dajmy mu spokój niech bawi dorosłych a dzieci dowartościowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
creditfilms Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 03.01.04, 06:03 Polska ma juz dobra opinie w Europie. To nie ta sama biedna Polska co 10 lat temu. Polacy tacy jak R. Polanski, Singer i inni udowodnili Zachodowi ze Polacy potrafia pisac ksiazki i produkowac filmy na skale swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 03.01.04, 11:10 Denerwuje mnie Will Young ktorego wersja Light my fire była tak straszna że Morrison przewraca sie pewnie w grobie.On spiewa jak mezczyzna bez jąder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babelu Re: IP: *.016.dsl.nsw.iprimus.net.au 03.01.04, 15:41 dobre bo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
kendraa Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! 03.01.04, 15:45 Sprawa Kuby Wojewódzkiego jest, trzeba przyznać, dosyć skomplikowana. Kubę można lubić lub nie, ale trzeba przyznać, że jest on postacią bardzo wyrazistą. Nie ma znaczenia w tym wypadku czy silił się on na naśladowanie kogoś innego, ponieważ jego komentarze (mimo iż nie zawsze najwyższych lotów), zostały zapamiętane przez widzów w wielu krajach i to jest niewątpliwie cenne. Widzę w tym wszystkim zupełnie inny problem, którym jest różnica kulturowa. To co jest śmieszne, tudzież sarkastyczne dla Polaków, w najmniejszym stopniu nie bawi obcokrajowców. Wódeczka? Krawat? "Pocałujcie wy mnie wszyscy w dupę"? Po co? Czy to było komukolwiek potrzebne? Wyglądało to trochę tak, jakby Kuba przyjechał na konkurs światowego Idola, nie oceniać, ale promować siebie. Myślę jednak, że nawet sam Wojewódzki nie spodziewał się, że wywoła aż taką burzę i teraz pewnie sam czuje lekki niesmak do tego co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.sptelek.com.pl 03.01.04, 20:38 a według mnie facet dobrze powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Kubusia Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: 213.199.237.* 03.01.04, 22:52 Może troche przesadził, ale w pełni sie z nim zgadzam!!! Takiej wiochy jaką był W.I. nie dało sie inaczej potraktować!!! ps. Ten "Idol" z anglii to jakiś przygłup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Kuba the Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 213.199.237.* 03.01.04, 22:55 Może troche przesadził, ale w pełni sie z nim zgadzam!!! Takiej wiochy jaką był W.I. nie dało sie inaczej potraktować!!! ps. Ten "Idol" z anglii to jakiś przygłup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steph Re: Kuba the Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.01.04, 23:25 Ten 'przyglup' z Anglii jest wyksztalcony w swietnych prywatnych szkolach oraz jestabsolwentem wydzialu Polityki na uniwersytecie. Alex nie dorasta mu do piet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozart Re: Kuba Wojewodzki przynosi wstyd Polsce!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 02:08 Buraka na Madagaskar! Jaka telewizja taki debil zatrudniony! Dziwie sie tylko dlaczego przyjmuja jego zaproszenia? Przezylismy Cejrowskiego przezyjemy Wojewodzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś