Gość: eroll IP: *.chello.pl 04.01.04, 12:50 nagrał jedną z lepszych piosenek wraz z zespołem Offside(tworzą go min byli muzycy Lombardu)spośród 15 eurowizyjnych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tokyo Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 12:52 No własnie też mi mignął w tv...Czy dobra ta piosenka?Musiałabym jeszcze posłuchac, bo mam mieszane uczucia..Może dzis o 13.10 Go pokaza. eurowizja.com wow piosenka Ali sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 13:39 Kto Waszym zdaniem miałby największe szanse na Eurowizji? Nie przysłuchałam się jeszcze dokładnie wszystkim piosenkom, ale stawiam na Alę, Rozynka, Offside. Zupełną zagadką jest dla mnie, jak zostałby przyjęty występ Sistars. Ale reprezentować nasz kraj będą pewnie Łzy albo Blue Cafe, sądząc po wielkości fanklubów... Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Zagrobelny na eurowizję 04.01.04, 14:53 > Kto Waszym zdaniem miałby największe szanse na Eurowizji? W polskich eliminacjach najwieksze szanse beda miec Blue Cafe, Lzy i Janosz. Na Eurowizji z 15-stu propozycji najlepiej sprawdzilyby sie kawalki Planety, Offside'u i Janosz. Wniosek jest prosty. Niestety, wygraja Lzy lub Blue Cafe, a obie te piosenki sa tragiczne, totalnie nieeurowizyjne, po prostu nudne, nijakie. To jakis paradoks, bo dwa najgorsze, zdecydowanie odstajace poziomem od reszty utwory polskich eliminacji maja najwieksze szanse ze wzgledu na popularnosc owych zespolow. Z dwojga zlego juz lepsze Blue Cafe. Najbardziej podobaja mi sie Sistars, tyle ze na Eurowizje sie totalnie nie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 13:49 Hmm. Refren jest OK, przebojowy, nadaje się na eurowizję..Ale cała piosenka, zwrotki, muzyka, wydaje mi się kiczowata :/// Za kim jestem? Najbardziej za Alą, bo Jej piosenka jest najbardziej przebojowa, choć i Jej utwotek dla mnie nie posiada jakiejś wielkiej wartości artystycznej :P Kto jeszcze? No Rozynek jest OK, ALE ja Go nigdzie nie wyśle, bo wiem, że..fałszuje niemiłosiernie na zywo! No i moja trójka faworytów - zupełnie nie nadają sie na taki festiwal, ale te piosenki mnie sie bardzo podobają: Kasia Klich, Sistars i GOYA :))) P.S. Nie rozumiem fenomenu Blue Cafe ani Łez. Może jestem dziwna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.chello.pl 04.01.04, 14:19 hmmm zdziwie sie, jezeli Polske bedzie reprezentowal ktos inny niz Blue Cafe, albo Lzy i poziom proponowanych utworow nie ma tu zadnego znaczenia :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.chello.pl 04.01.04, 14:39 Również uważam że do Turcji pojadą łzy, zupełnie jak przed rokiem mam swoje ulubione kawałki ale one nie za bardzo nadają się na ten fetiwal, poza Offside podobają mi się kawałki:Rozynka, Kasi Klich i zaspołu Goya, jeszcze nie słyszałem piosenki planety ale myślę że nagrali coś ciekawego. Nie miałbym nic przeciwko gdyby wygrała Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 14:43 Najbardziej liczyłam na Planetę i..bardzo się zawiodłam :/// Sam zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:32 Zdecydowanie najlepsze sa Sistars, ale niech nie jada na Erowizje, bo to nie miejsce dla nich. Chyba niezle sprawdzilaby sie tam mala Ala. Ale niestety podzielam obawy reszty, co do Lez i Blue Cafe (jesssu co za text). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:24 Bardzo chcialbym zeby na Eurovizje pojechala "mała Ala", bo z tym utworem mialaby najwieksze szanse z calej 15-ki. Utwor jest dynamiczny, wpada w ucho po pierwszym przesluchaniu i Ala do takich utworow dobrze wypada na scenie. Az szkoda zeby sie taka piosenka zmarnowala (bo mniemam ze napisana jest specjalnie na ta okazje). Z innych zespolow sa tez piosenki fajne ale zadna nie nadaje sie moim zdaniem na eurovizje. Niektore sa o wiele ambitniejsze i ciekawsze ale nie dla widowni eurovizyjnej. Stawiam calkowicie na Ale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:30 a ja wlasnie tylko sistars nie moge odsluchac, bo cos nie halo jest z tym plikiem :/ niemniej nie wydaje mi sie, zeby odniosly powodzenie w Europie hip hop az tak popularny nie jest a tym bardziej polski zgrzebny hip hop :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Zagrobelny na eurowizję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:43 Polski hip hop to jakby nie to co lubie najbardziej, ale ten kawalek jest bardzo ok. Tylko w zyciu nawet bym do tego konkursu krajowego nie wpychala, chyba ze to taki osobliwy sposob promocji... Odpowiedz Link Zgłoś