Dodaj do ulubionych

Vital-Vera - PH

10.09.09, 23:53
Witam. Zostałem zaproszony do firmy Vital-Vera na rozmowę na stanowisko
Przedstawiciela Handlowego. Czy ktoś posiada jakieś info o pracy w tej firmie?
Jak sie pracuje itp? Będe wdzięczny za każdą informacje, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: dyzio Re: Vital-Vera - PH IP: 217.113.133.* 10.01.10, 21:59
      Ja pracuję w konkurencji ale słyszałem że tam jest o.k
      • Gość: gość Re: Vital-Vera - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 13:22
        fakt mają kary ale trochę się nie dziwię bo tylu próbowało ich w kosmos wysłać
        że po prostu są czujni. ale jak jesteś uczciwy to wszystko jest o.k
    • Gość: ja Re: Vital-Vera - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:24
      zapraszam do współpracy fajna mała firma wełniana piszcie odpiszę wolir@interia.pl
      • Gość: kazimierzpupek@wp. Re: Vital-Vera - PH-prelegent IP: *.aster.pl 16.03.10, 18:57
        Witam serdecznie,
        Zgodnie z Twoją deklaracją mam gorącą prośbę o bliższe info
        o firmie Vital-Vera. Jak wygląda rekrutacja i szkolenie oraz
        zabezpieczenie, np. weksel, czy nie ma jakichś pułapek i jak płacą?
        Ja mam 50-tkę, doświadczenie w handlu i ubezpieczeniach, lubię
        pracę z ludźmi, jestem dyspozycyjny. Mieszkam w Warszawie i tu
        poszukują PH-prelegenta. Czy w mojej sytuacji ma to sens?
        Proszę o wszelką poradę i konkrety dla podjęcia decyzji.
        Serdecznie pozdrawiam i wielkie dzięki. Kazimierz
        • Gość: gosc Re: Vital-Vera - PH-prelegent IP: *.acn.waw.pl 28.03.10, 21:56
          Pracowalem w tej firmie. Mozna zarobic nawet 9000zl, trzeba byc
          dobrym handlowcem. Ale są tez male problemy z nimi.Np kary finansowe
          za brak podpisu, za to ze nie na czas wyslesz dok itp. Placisz za
          paliwo po za pracą.Monitoruja ci samochod i takie tam. duzo osob
          odpada bo nie zarobisz jesli nie bedziesz dobry..Ogolnie moze
          byc..Pozdrawiam.
          • Gość: pawel Re: Vital-Vera - PH-prelegent IP: 80.50.129.* 03.04.11, 14:12
            Zgadza się można zarobić 9000 ale po co tam sie męczyć większość firm za ten sam obrót daje dużo więcej. Sprawdź oferty a przekonasz się sam a swoją drogą ?V-V ma najdroższe komplety w Polsce ja z droższymi się nie spotkałem. Jakość niestety średnia a w dzisiejszych czasach merynosy kończą karierę. W większości firm w cenie zestaw z Camela u nich kupisz też camel ale dwuosobowy . To już nie te czasy żeby wkręcać sobie że cena nie ma wpływu na sprzedaż .
        • reali-sta1 Re: Vital-Vera - PH-prelegent 06.06.10, 14:14
          Czytam, czytam i sobie myślę : nie ma to jak samemu się chwalić.Macie już różne
          chwyty, aby tylko wcisnąć ludziom produkty bez których można sie obejść albo
          kupić bez łaski o połowę lub więcej tanio. Np poduszka masująca Shiatsu u was
          840,- a w Allegro /nowa/ 150 zł. Jest różnica? I to jaka.
          • Gość: Andrzej Re: Vital-Vera - PH-prelegent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 21:34
            Najlepiej wyłożyć kawę na ławę: Jest to oszukańcza firma wykorzystująca naiwność często starszych i chorych ludzi. Jej przedstawiciele stosują nieuczciwy marketing, którego celem jest zysk za wszelką . Samorealizacja po trupach klientów.
            • Gość: Digi Re: Vital-Vera - PH-prelegent IP: 31.187.12.* 24.07.12, 11:30
              Zgadzam się. Uważam że praca tam nie może należeć do przyjemnych jak masz oszukiwać ludzi. ALe to już sumienie wasze...
    • Gość: nina Re: Vital-Vera - PH IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 14:46
      Witam.
      Jestem po rozmowie, mam wyjechać na szkolenie i podobno jakiś egzamin.
      Ktoś podeśle jakieś info czy warto jechać.
      Pozdro.
      • Gość: anka Re: Vital-Vera - PH IP: 80.50.129.* 03.04.11, 14:16
        Egzamin ? Tam nie ważne kim jesteś jak pracujesz ważne że mają być cyfry. Nie ma cyfr nie ma cie. Jest wiele innych firm które lepiej płacą i szanują pracowników.
        Jak czytam te opinie o karach to zastanawiam się czy są firmy bez kar , chyba nie !!!!
        V-V porażka . No i kasa nie na czas. A doliczyć się o hoho trzeba mieć mocne nerwy.
    • Gość: gosc portalu Re: Vital-Vera - PH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 12:28
      Firma zlokalizowana na gornym śląsku, prężnie działająca na rynku z dobrym zapleczem finansowym poszukuje prezenterów do prowadzenia prezentacji produktów wełnianych.
      Kontakt: 506 529 180
    • Gość: janusz Re: Vital-Vera - PH IP: 188.95.28.* 09.01.12, 16:52
      A ja uważam że moja mama została przez tą firmę naciągnięta w wyrafinowany sposób na zakup tandetnego materaca templus merynos za 2370zł i wciągnięta w niechciany kredyt.
      • Gość: janusz Re: Vital-Vera - PH IP: 188.95.28.* 09.01.12, 17:37
        Ten sam materac bez problemu można kupić za 680zł na www.kampol.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka