Dodaj do ulubionych

freelander

15.01.04, 19:21
... od ładnych paru lat pracuję w różnych wymiarach, ale przeważa praca
dorywcza i na czarno ... jestem osobą wszechstronną ... komputery,
oprogramowanie, FMGC, aranżacja wnetrz i ogrodów, budownictwo, transport i
logistyka, administracja, pośrednictwo handlowe ... wysłałem swoje CV do
wszystkich posredników i do wybranych firm ... jestem ciekawy czm jest to
spowodowane, że nadal nie mam stałej pracy ... czy za dużo potrafię a może
odwrotnie ... czekam na wasze opinie ...
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: freelander 16.01.04, 14:58
      dmpx napisał:

> ... od ładnych paru lat pracuję w różnych wymiarach, ale przeważa praca
      > dorywcza i na czarno ... jestem osobą wszechstronną ... komputery,
      > oprogramowanie, FMGC, aranżacja wnetrz i ogrodów, budownictwo, transport i
      > logistyka, administracja, pośrednictwo handlowe ... wysłałem swoje CV do
      > wszystkich posredników i do wybranych firm ... jestem ciekawy czm jest to
      > spowodowane, że nadal nie mam stałej pracy ... czy za dużo potrafię a może
      > odwrotnie ... czekam na wasze opinie ...

ano pewnie dlatego tak jest, że jeśli pisałeś o wszystkich wymienionych przez siebie zaletach, rekrutujący stwierdzili zgodnie z pewną reklamą, że jeśli ktoś jest do
      wszystkiego... tylko czemu pracodawcy dali się wziąć na lep reklamie?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: axx Re: freelander IP: 209.136.102.* 17.01.04, 03:03
      Jestes idealnym wprost kandydatem na emigranta. Zatem wybierz kierunek . Nie bedzie ci zle. Powodzenia.
    • dolilo freelander czy freelancer? 17.01.04, 10:35
      Z twojego opisu wynika, ze albo jesteś Leonardo da Vinci albo tak naprawdę na
      wszystkim znasz się trochę, a na niczym dobrze. To może zniechęcać
      pracodawców.
    • dmpx Re: freelander 19.01.04, 15:45
      ... wszystkie wasze uwagi są trafne ... czyli chcę wyjechać bo mentalność ludzi
      mnie tu przeraża ... siedem fachów - ósma bieda ... a Leoś da Vinci to mój idol ...
      • Gość: fil Re: freelander IP: *.pool8022.interbusiness.it 19.01.04, 18:43
        sprobuj w LOCIE
        latasz?
        • dmpx Re: freelander 19.01.04, 19:10
          Gość portalu: fil napisał(a):

> sprobuj w LOCIE
          > latasz?
          niop jeszcze tego nie robiłem - ale z tego co wiem to nie jest tam tak hop siu -
          pracowało tam kilku znajomych - i ciężko tam się dostać - ciekawy jestem czy
          możesz tą mysl o LOcie rozwinąć - moze tam pracujesz ???
    • lolyta Re: freelander 19.01.04, 23:50
      Absolutnie sie nie dziwie pracodawcom. Osoba tak wsechstronna juz dawno by
      swietnie hulala "na swoim", a nie szukala pracyu kogos.
      • dmpx Re: freelander 20.01.04, 22:00
        ... tia miałem swój kawałek działalnosci i szło nawet nawet - tylko uległem
        wypadkowi i schodki z naszym kochanym i opiekuńczym ZUSem porzegnałem się ze
        wszystkim ... nie siedzę na pupie i mam co robić lecz z tym kapitałem moja
        pozycja na rynku byłaby śmieszna ... więc tak to wygląda ...
        • contento Re: freelander 21.01.04, 11:36
          A co prowadziłeś jesli mozna wiedzieć i gdzie , ja bylem w podobnej sytuacji
          tez probowałem wlasnych sil niestety sie nie udalo mnie akurat zdusily oplaty
          leasingowe , po prostu wydawalo mi sie ze nadludzkimi silami zastapie brak
          kapitalu rozpoczynajac biznes mialem doslownie 500 zł w kieszeni ;-)))
          biznes byl calkiem niezly ale nie wytrzymalem chyba psychicznie tez , wszyscy
          mi powtarzali aby wytrzymac do konca leasingu ale jak sie nie ma za co jesc nie
          mowiac o bilecie miesiecznym bo cala kasa ladowala w splacie sprzetu .Wiec sie
          poddalem .
          Teraz mam kilka nowych pomyslow tez brakuje mi kasy , jeden mam dosc fajny nie
          wymagajacy nakladu gotowki ale na poczatku zalatuje troszke akwizycja , no coz
          chyba bede musial sie poswiecic mam nadzieje ze bedzie to dochodowa akwizycja
          napisz z jakiego miasta klikasz moze polaczymy sily ? ;-))
          • dmpx Re: freelander 21.01.04, 19:25
            ... praca handlowca polega na swietej inkwizycji, czy jak kto woli - docieraniu
            do klienta, czy akwizycji - to są tylko suche nazwy, a na twoje pytanie odpowiem
            , że nie ograniczam się brażami działania - tylko popytem ... sprzedawałem
            komputery, oprogramowanie dla księgowych, wszelkiego rodzaju usługi, samochody,
            sprzęt agd - rtv i wiele innych żeczy - jeden jest ból , że trzeba się
            wszystkiego wykuć tip - top ... teraz sprzedaję wsio co mi wpadnie w łapy ...
            ale nie jest tak hop hop ... siak chcesz to ci mogę pomóc lub otworzyć furtke
            na odbiór tego co żenisz ... mój e-mail dmp@tlen.pl ... lub ten adres przez
            komunikator tlenu ... pozdrówka ...
    • dmpx Re: freelander 02.02.04, 20:15
      ... w koncu się ktoś odezwał ... a mianowicie - Ampico AIG Live ... maglowali
      mnie przez pięć dni ... i nadal nie wiem z jakim skutkiem ... dowiem się do
      srody ...
    • Gość: vita Re: freelander IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 21:55
      odpowiedź jest tyle prosta co dla Ciebie pewnie zabrzmi kąśliwie, ale takie są
      fakty:

po pierwsze: słabo znasz język angielski - zawód, którym teraz się parasz w
      języku angielskim pisze się freelancer ( wolny strzelec )
      po drugie: nie potrafisz określić trafnie nawet skrótu branży towarów
      łatwozbywalnych tj. FMCG
      po trzecie: podkreślane tutaj już, jeśli znasz się na wszystkim, prawdopodobnie
      nie znasz się na niczym ( dowody patrz wyżej )

czas dojrzeć i spojrzeć sobie prosto w oczy mówiąc, cholera coś ze mną jest nie
      tak...i wziąć się do jednej a konkretnej roboty
      • dmpx Re: freelander 04.02.04, 23:04
        Gość portalu: vita napisał(a):

> odpowiedź jest tyle prosta co dla Ciebie pewnie zabrzmi kąśliwie, ale takie

> fakty:
        >
        > po pierwsze: słabo znasz język angielski - zawód, którym teraz się parasz w
        > języku angielskim pisze się freelancer ( wolny strzelec )
        > po drugie: nie potrafisz określić trafnie nawet skrótu branży towarów
        > łatwozbywalnych tj. FMCG
        > po trzecie: podkreślane tutaj już, jeśli znasz się na wszystkim,
        prawdopodobnie
        >
        > nie znasz się na niczym ( dowody patrz wyżej )
        >
        > czas dojrzeć i spojrzeć sobie prosto w oczy mówiąc, cholera coś ze mną jest
        nie
        >
        > tak...i wziąć się do jednej a konkretnej roboty
        Prowokacjon zadziałalis i nie jestes orydzinalis ... pozzdrowialis ... nikt nie
        jest doskonalis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka