Dodaj do ulubionych

Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszawie

24.02.10, 22:45
Witajcie, czy jest ktoś może kto tam pracował? Otrzymałam propozycję na stanowisko fryzjerki w tym salonie, ale słyszałam różne niepochlebne opinie o tym pracodawcy, wiecie może coś na ten temat? Bardzo proszę o opinie na temat tego miejsca.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.10, 12:06
      Witam, ja tam pracowałam. Radze sie mocno zastanowic. Te opinie nie biora sie z powietrza!!
      Można by długo opowiadać :(
      • wawa.3 Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw 19.03.10, 15:22
        Satowczo omijaj ten salon,praca od świtu do nocy,marne zarobki,urlop
        z łaski i poniżanie pracowników przy klientkach...
      • rafaellka Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw 20.03.10, 22:31
        A mogłabym prosić o jakieś bliższe informacje. Mogą być na maila, bardzo proszę, bo już sama nie wiem, czy się decydować. Od pracy nie chcę się migać, ale na poniżanie i wyzysk też sobie nie pozwolę.
        • Gość: pracownik Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: 94.75.89.* 21.03.10, 19:15
          A jakich konkretnie informacji chcesz? Powiem Ci tak: wszędzie tylko nie tam! Brak szacunku, praw, poszanowania godności. Cokolwiek tam nie zrobisz będzie źle, będziesz pracować to usłyszysz że za dużo zarabiasz, nie będziesz pracowac to Ci powie że jesteś "Panią do towarzystwa". Nigdy nie będziesz doceniona. A najgorsze jest kiedy klient i pracownik nie szanuje właściciela, wtedy jest koniec. A koniec tego salonu z tego co slyszałam jest bliski.
          • Gość: tyka Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 11:01
            Czyż to nie opinie fryzjerów ,którzy szukają szczęścia ,a nie pracy
            ,pozdrawiam
            • Gość: ktoś Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: 46.112.225.* 15.01.11, 23:12
              Pracy,pracy a nie kieratu!
              I chwalić anonimowość internetu,może negatywne wypowiedzi zmuszą pracodawcę do myślenia o pracownikach a nie tylko o sobie...
        • Gość: anita Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: 88.156.241.* 23.03.15, 08:25
          Praca w salonie P Ewy to koszmar najgorszy okres w moim życiu który mimo upływu czasu mnie prześladuje wszystkie złe opinie są prawdziwe lepiej zamiatać ulice niż tam pracować
    • Gość: ja Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 14:27
      Daruj sobie kobieto!!! jak chcesz byc poniżana , źle traktowana, pracowac do 23
      za gówniane 800 zł to proszę bardzo....
      • rafaellka Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw 12.04.10, 20:59
        Dzięki za opinie, pracy tam nie podjęłam,zaś decyzję nie ukrywam podjęłam korzystając w Waszych opinii i podpowiedzi. Cóż właścicielka będzie musiała znów rozejrzeć się za fryzjerami i kosmetyczkami.
        • Gość: Gorzka Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 19:01
          A ja pracowalam w tym Salonie przez trzy miesiace. Musialam odejsc z
          przyczyn osobistych, ale bede te chwile wspominac milo. Fakt, czasami
          zostawaolo sie nawet do 22, ale dlatego ze byli klienci, co chyba nie
          jest przejawem upadku salonu:) Pensja jest uzalezniona od
          umiejetnosci, istnieje mozliwosc udzialu w szkoleniach za darmo lub z
          duzymi znizkami, poniewaz salon jest dobrym klientem jednej z firm
          kosmetycznych. Jesli ktos nie boi sie pracy, to nie ma czego sie bac
          w tym salonie. Rowniez udziele informacji w tym zakresie. Latwo jest
          kogos obsmarowac w internecie i anonimowo, prawda?
          Pozdrawiam:)
          • Gość: Monika Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.13, 22:38
            Znam ten salon, często tam zaglądam i jeszcze nie spotkałam się z sytuacją, by pracownik był poniżany przy klientce. Co się dzieje na zapleczu, to nie wiem. Ale znam byłą pracownicę Panie Ewy (świetną maniciurzystkę), która została byłą pracownicą tylko dlatego, że pracuje na własny rachunek, ale wciąż jest w bardzo dobrych relacjach z Panią Ewą. Patrząc przez lata na przewijające się tam pracownice, to się nie dziwię, że wyleciały lub mogły być gorzej traktowane. Pani Ewa to profesjonalistka i nie toleruje nieuctwa, lekceważenia i bylejakości, bo wie, że dobry fryzjer w jej zakładzie, to zadowoleni klienci. To ona daje markę temu miejscu i nie może sobie pozwolić na pseudofryzjerki, co to porządnie nie potrafią ciąć włosów, nie rozumieją, że 1 cm to 1 cm, a kolor miedziany, to nie marchewka z żółtymi przebłyskami. Ja jak najbardziej polecam ten zakład.
            • Gość: Jowita Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 09:24
              popieram opinie poprzedniczki ,,, jestem klientką od lat salonu p Ewy Obarewicz ,,,, obserwuję potencjalne panie do pracy ww salonie ,,, podziwiam p Ewę za cierpliwość , chęć podzielenia się wiedzą i szkolenia pracowników ,,, realia są takie że panie ze świadectwem fryzjera nie potrafią nic ,,,od umycia głowy począwszy ,,,, byłam świadkiem rozmowy p Ewy z kandydatką do pracy ,,, 6 godz dziennie , soboty wolne ,,, hmmm pensja nooooooooo od 2500 wzwyż ,,, drogie panie zejdżcie na ziemię ,,,, może warto P Ewie zapłacić za stracone zdrowie powodzenia życzę
    • Gość: hzzx Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 21:40
      umówmy się, dobry to jest salon Denique w wawie
      • Gość: Gorzka Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 16:36
        Umawiac to sie mozemy po podaniu merytorycznych argumentow.
        • Gość: ja Re: Denique IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 22:34
          Merytoryczny..Ulubione słowo pana Motyki...
          • zawsze_femmefatale Re: Denique 18.06.11, 18:00
            fakt Pani Ewa jest fachowcem ,tego nie lubią pseudo fryzjerki,fakt jest wymagająca ale dzięki temu nauczyła mnie zawodu i szacunku do klienta,fakt jest atrakcyjną ,i kobietą ,przyciąga wyglądem swoim i swojego salonu,szkoda że panie fryzjerki próbowały kopiować wygląd i strój,nie wyszło ,a nie fachowość P Ewy a gdyby jeszcze przeczytały ze dwie książki w życiu to i wiedza o społeczeństwie byłaby szersza trzymam kciuki PANI EWO
      • zawsze_femmefatale Re: Denique 18.06.11, 18:09
        dobre ,,,,,,,,,,,,,
    • Gość: Lola Re: Praca w Salonie Urody Ewy Obarewicz w Warszaw IP: *.centertel.pl 16.06.15, 01:09
      Jako klientce mi sie bardzo podobalo a fryzura dlugo sie utrzymuje. Jestem na tak:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka