Dodaj do ulubionych

Topcan Piaseczno

17.06.10, 20:40
Czy ktoś ma jakieś świeże opinie o tym pracodawcy ? mam tam rozmowę
o pracę, ostatnie wpisy sprzed 2 lat, niestety nie najlepsze...
Z góry dziękuję..
Obserwuj wątek
    • Gość: hanah.vic Re: Topcan Piaseczno IP: *.lewandow.net.pl 18.06.10, 20:05
      Podbijam, może się czegoś dowiem:-)
    • Gość: jano Re: Topcan Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 14:30
      Hej ludzie , zobaczcie te dobre strony.Pracuje w Topcanie juz jakiś
      czas i naprawde Ci co piszą te obelgi to poprostu robić im się nie
      chce.Oczywiście raz bywa lepiej raz gorzej ale firma jest stabilna,
      umowę o prace ma kazdy .
      • Gość: hanah.vic Re: Topcan Piaseczno IP: *.opi.org.pl 28.06.10, 15:34
        Hej,
        Mnie ostraszyły dwie rzeczy; pracownicy pod nadzorem kamer, oraz
        kwota brutto którą mi zaproponowano na pracę na 2 zmiany plus
        sobota...
      • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 21:36
        "kotlet"- to ty?
    • Gość: ktos Re: Topcan Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 23:30
      Tej firmy nie da się nazwać normalnym miejscem pracy..ludzie..trzymajcie się z dala od tego syfu
    • Gość: colo Re: Topcan Piaseczno IP: 81.210.55.* 21.10.11, 12:15
      Nie przesadzaj, umowy zlecenie dają tylko na miesiąc , później jak się sprawdzisz to normalne papiery dostałem. Dużo pracy jest to fakt, ciężkie są końce miesiąca bo kampanie wychodzą.
      Ale jest pewnie , kasa na czas , rzadnego oszustwa.
    • Gość: Pająk Re: Topcan Piaseczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.11, 11:12
      Z tego co wiem właściciel się nie zmienił, a mnie straszył przed odejściem z firmy.. prawie doszło do rękoczynów..
      • Gość: pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic-2-waw-k-3-2-0.vectranet.pl 18.09.20, 21:03
        Czesc Pająk.Pracuję w tej firmie od niedawna.Chciałbym porozmawiac z Tobą na temat pracy w Topcan.Jesli mozesz,odpisz.
        Pzdr.Pracownik
    • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 21:25
      Wszystko co napisałeś to cała prawda.
    • Gość: Gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.home.aster.pl 09.05.12, 18:43
      Witam

Potwierdzam w 100%, Bąk jest chodzącym dowodem ze iloraz inteligencji może być ujemny, a biorąc pod uwagę jego pomysły musi być cudownym dzieckiem Sąsiadów z czeskiej bajki.

Odradzam pracę w tym miejscu
    • Gość: Ona Re: Topcan Piaseczno IP: *.centertel.pl 21.05.14, 11:52
      Bylam wczoraj na rozmowie. Fatycznie jesli tak traktuja olewajaco przyszlych pracownikow to jak musza obecnych. Rozmowa z lekkim opoznieniem 1 godzinnym. Brak zaproponowania czegos do picia ( na dworzu 26 stopni) w "wielkiej firmie" upal. Musza chyba faktycznie oszczedzac bo klima wylaczona. Ludzie ktorzy tam pracuja ciagle tylko podpisuja wnioski papierki itp. ktore podaje Pani.
      • Gość: pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.14, 20:50
        Klima nie działa bo koleżankom na dole jest za zimno:(
      • Gość: ciekawa Re: Topcan Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 10:03
        A wiesz może ile oferują w biurze? I czy podobna atmosfera?
        • Gość: jojo Re: Topcan Piaseczno IP: 81.210.55.* 29.05.14, 11:33
          A ile są w stanie obiecać... Tusk tyle nie obiecuje co oni.
          O podwyżkach można pomarzyć tylko... Ale obietnic się człowiek nasłucha...
          • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.14, 08:47
            To fakt... obietnice to ich specjalność...
            • Gość: Pagan Re: Topcan Piaseczno IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.14, 21:06
              Bedo premie! Co kwartał bedo! Czyli raz na cztery miesiące każdy wejdzie online na swój longin i pasword i tam znajdzie w systemie takim jak mają na lotniskach swoją premię :D Ehh... JJ nagina elementarne zasady matematyki w taki sam sposób w jaki ugina się asfalt jak po nim chodzi :D
              • Gość: Pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.14, 20:00
                Co kwartał powiadasz? dla mnie kwartał to TRZY miesiące, ale to będą te premie co miały być po ostatnich wakacjach czy te które miały być od stycznia czy te co miały być od sierpnia???
                W tej firmie nic się nie zmienia, nikt się nie rozwija, wszyscy uciekają - została tylko Ściana bez jaj żeby coś zmienić oraz jego wierny Toudi Podnóżek, też bez jaj żeby się odezwać. A do kompletu mają świętą krowę Topcanu - oni zostaną na zawsze, wszyscy inni uciekają tak jak klienci.
                • Gość: Pagan Re: Topcan Piaseczno IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.08.14, 21:09
                  Ja tam zawsze też myślałem, że kwartał to trzy miesiące, ale JJ ma na ten temat inny pogląd. Nie ma znaczenia, jeżeli coś się nie zgadza to i tak wina Miśka :D
                  • Gość: Pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.14, 21:43
                    Tylko pamiętajcie "Nie dajcie d...." :)
                  • Gość: Pagan Re: Topcan Piaseczno IP: *.play-internet.pl 24.08.14, 15:12
                    A jeśli już dacie d.... to w konsekwencji i tak będzie wina Miśka. Jak to mawia JJ jedno jest pewne..... - wszystko to wina Miśka!!!
                    • Gość: Pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 21:05
                      Tyle tylko ze przy tej ilości dawania d... Misiek powinien mieć dodatek do pensji i służbową wazelinę w biurku ;)
                      Co nie zmienia sytuacji że i tak jest ignorantem technicznym i nie ma pojęcia co sprzedaje i co można zrobić w firmie, cud że jeszcze pracuje.
                    • nel3po Re: Topcan Piaseczno 04.12.14, 22:47
                      zmieniło się...wszystko już rozładowane...amen:)
                      • Gość: załadowana Re: Topcan Piaseczno IP: *.centertel.pl 04.12.14, 23:44
                        No tak
    • Gość: gjfjgfjj Re: Topcan Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.14, 11:29
      Witam. Jak dzis wyglada praca w tej firmie?
      • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.14, 11:35
        Coraz gorzej :)
    • nel3po Re: Topcan Piaseczno 04.12.14, 22:50
      no nie wiem...ostatnio zmieniło się....kto jadł ciastka od rudolfa z okna ten wie.... i rozładowane...ap o za tym masakra...
    • Gość: Albin2 Re: Topcan Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.14, 12:28
      Ty Albin ( pracownik , gość) to na tym forum cały czas się udzielasz, masz zdrowie chłopie a wiedzy żadnej!
      • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.14, 14:47
        Czyżby ktoś u władzy bronił dupy? :)
      • Gość: Albin Re: Topcan Piaseczno IP: *.opera-mini.net 06.12.14, 14:54
      • Gość: Albin Re: Topcan Piaseczno IP: *.opera-mini.net 06.12.14, 15:03
        Nie tylko ja pisze, nie pochlebiaj firmie. A co do moich wiadomosci to policz sam ile osób odeszlo przez ostatnie miesiace i z postprodukcji i z drukarni. Ludzie znikaja z dnia na dzien. Ile lasek wyleciało z biura, Nie Dajcie Dupy zostal sam ze starej ekipy. Ile odob ucieka po rozmowie wstepnej albo po 1 dniu jak zobacza warunki pracy i stosunek do ludzi. A ty jak chcesz podrzucic wazeliny bo sobota nudna w firmie to zmien kompa bo po IP widac skad piszesz.
      • Gość: Pagan Re: Topcan Piaseczno IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.12.14, 00:34
        Dlaczego nie mogę pozbyć się wrażenia, że Albin2 to JJ? :-)
        • nel3po Re: Topcan Piaseczno 17.12.14, 14:58
          Raczej Arkadio Magenta face:) hahaha...
          • Gość: albin Re: Topcan Piaseczno IP: *.opera-mini.net 18.12.14, 17:55
            Nie, nie to pisała jakaś wazelina a JJ i Arkadio tylko czytali mu przez ramię czy dobrze pisze :) A tak przy okazji ciekawe czy to Arkadio zasuwa czarna audica po chodniku wzdłuż Okulickiego do bramy swego dziecka, mam nazieje ze trafi burak na drogówkę!
          • Gość: jj Re: Topcan Piaseczno IP: 31.11.179.* 24.01.15, 18:54
            Raczej Klaudia.
            • Gość: wolf Re: Topcan Piaseczno IP: *.centertel.pl 25.01.15, 00:27
              Kto to jest????
              • Gość: Pagan Re: Topcan Piaseczno IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.01.15, 00:48
                Ten, no... Najlepszy pracownik Topcanu EVER! Przypomnijcie mi jak się nazywał... Himalaje... Tatry... coś w ten deseń?
                • Gość: fiona Re: Topcan Piaseczno IP: *.centertel.pl 25.01.15, 00:52
                  Coś z tkaniną!
    • Gość: gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.centertel.pl 07.03.15, 23:24
      Michał co Ciebie skłoniło do takiej refleksji?
      Michał............
    • Gość: Gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.internetia.net.pl 16.03.15, 12:47
      pracowałaś u nich w biurze? byłam niedawno na rozmowie, zaoferowali mi pracę w Piasecznie. Wchodzić w to?
      • Gość: były pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.15, 17:20
        NIE, TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA OD TEJ FIRMY
        • Gość: Gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.internetia.net.pl 17.03.15, 18:46
          dzięki za info, cenna wiadomość
      • Gość: Były Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.15, 18:40
        Chłopie nie pytaj. Spie.......aj
        • Gość: były pracownik Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.15, 19:04
          Tak właśnie :) popieram :) jak najdalej od tego syfu, od zakłamanych "prezesów" :) obiecywane stawki za godzinę....hmmmmm z kosmosu :) nie do osiągnięcia przez pracowników :)
      • Gość: Gość Re: Topcan Piaseczno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.15, 15:02
        Uciekaj, chyba że nie masz nic innego. Pracując w biurze zawsze kończysz w Obsłudze klienta, przyjmując zamówienia od klientów. Sławetny JJ po okresie próbnym, najchętniej wdepcze cię w ziemię, żebyś poznała swoją wartość jako pracownika i nie podskakiwała o podwyżki. Jeśli czegoś nie wiesz to klient jest twoim Panem-on błędów nie popełnia tylko ty. Jeśli postawiona na forum przed innymi pracownikami (trzeba podkreślić kto popełnia błędy i napiętnować) popłaczesz się to JJ poinformuje cię że zwoje zachowanie powinno być businessowe-nie ma tutaj miejsca na udawaną wrażliwość.... Wnioski wyciągnij sama.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka