Dodaj do ulubionych

Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie

09.01.22, 15:08
Chciałam zaproponować wątek, który może okazać się użyteczny dla rodziców ósmoklasistów z Warszawy i okolic. Co powiecie na to, żeby powymieniać się tu opiniami na temat szkół średnich?

Osobiście poszukuję opinii o szkołach:
IV LO im. Pileckiego w Piasecznie
II LO im. Emilii Plater w Piasecznie
III LO im. Cecylii Plater-Zyberkówny w Piasecznie
LXXXIV LO im. Bohaterów Narwiku w Warszawie
Technikum Lotnicze im. Bohaterów Narwiku w Warszawie
Obserwuj wątek
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 09.01.22, 15:40
      Idz lepiej na faca i tam poszukaj grupy. Np lookamLiceum albo moze jakies z Piaeczna. Tu cie zaraz zjedza ze to nie forum dla Warszawy
      • qwirkle Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 09.01.22, 15:54
        edycja_kopiuj_wklej napisała:

> Idz lepiej na faca i tam poszukaj grupy. Np lookamLiceum albo moze jakies z Pia
        > eczna. Tu cie zaraz zjedza ze to nie forum dla Warszawy

Ja bym odesłała do grupy fejsbukowej 'idziemygdzie.'
        • deszczu_kropelka Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 09.01.22, 17:48
          Dziękuję Wam bardzo smile
        • afro.ninja Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 09.01.22, 21:04
          Na tej grupie 90 procent postów to jest bump i XD.
          • qwirkle Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 09.01.22, 23:25
            afro.ninja napisała:

> Na tej grupie 90 procent postów to jest bump i XD.
            No bo jak ziom pyta, a nie masz nic inteligentnego do powiedzenia, a chcesz pomóc, to albo bumpujesz, albo wyrażasz swą radość XD z podobnym skutkiem jak bump (podbicie posta)
            • afro.ninja Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 10.01.22, 11:42
              Tam mało kto odpowiada, jak już to na priv. Nie ma tam żadnych konkretnych treści. W 90 prpcentach bump i XD.
              • qwirkle Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 10.01.22, 13:42
                afro.ninja napisała:

> Tam mało kto odpowiada, jak już to na priv. Nie ma tam żadnych konkretnych treś
                > ci. W 90 prpcentach bump i XD.

W tej grupie są i uczniowie i nauczyciele.

Wyobraź sobie przechlap, jak dany uczeń pisze niewygodną lub subiektywną opinię pod własnym nazwiskiem?
                Jak kiedyś zbierałam info o lo różnych, to serio, różne rzeczy uczniowie pisali, ale na priv.
              • bruy-ere Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 11:20
                afro.ninja napisała:

> Tam mało kto odpowiada, jak już to na priv. Nie ma tam żadnych konkretnych treś
                > ci. W 90 prpcentach bump i XD.

Guzik prawda, w ostatnich dniach widziałam tam kilka postów z opiniami o konkretnych szkołach (ciekawa lektura btw). Niektórzy nie boją się pisać, inni kierują na priv.
                • kurt.wallander Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 11:50
                  Sama tam zaglądam, i jeśli ktoś chce opinii o szkołach moich dzieci, to proszę o priv i leci info.
    • myfaith Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 12.01.22, 18:26
      Jest artykuł Tekst linku
      • deszczu_kropelka Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 12.01.22, 20:16
        Dzięki smile
        • moadek Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 10.05.23, 22:45
          Udało Ci się zdobyć informacje o Lo im Pileckiego a może dziecię jest w tej szkole ?
          • deszczu_kropelka Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 10:05
            Jedyny mój kontakt z tą szkołą to był dzień otwarty rok temu. To miejsce dla osób, które chcą się uczyć - taki był główny przekaz spotkania, podczas gdy inne odwiedzane przez nas placówki starały się przede wszystkim przekonać, że cechuje je przyjazna atmosfera, dzieje się tam dużo ciekawych rzeczy, itp. Niestety tylko tyle jestem w stanie Ci powiedzieć smile.
    • triss_merigold6 Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 11:37
      Bohaterów Narwiku jest we Włochach, napisz na priv.
      • deszczu_kropelka Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 15:28
        Triss, bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, ale pytanie już nieaktualne smile to wątek sprzed roku smile.
        • triss_merigold6 Re: Warszawa, Piaseczno - szkoły średnie 11.05.23, 15:38
          A, sorry, nie zwróciłam uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka