IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.04, 20:47
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16112&w=10388741&a=10731613
Ci wszyscy, którzy do tej pory sądzili, że meelka jest ładną, wykształconą
warszawianką, mylili się okrutnie.
Meelka jest typową przedstawicielką północnopraskiej żuli. Meelka nie objada
się pasztetem z puszki jak byle przyjezdni. Ona napierdala denaturat pod
chlebek.
Kto zna Warszawę, ten wie, że na Bródnie mieszkają w 90% alkoholicy, kurwy i
złodzieje. Bez szans na wyrwanie się ze swojego blokowiska. Bródniak tam
gdzie się urodzi, tam przeżyje te swoje marne życie napierdalając alkohol i
tam umrze. Bródniaki ze sobą żyją, ze sobą kopulują (no bo kto inny ich
będzie chciał) i przekazują te swoje zdegenerowane denaturatem geny następnym
bródniakom. Typowy chów wsobny.
Meelka chociaż ma jeszcze jakieś ambicje, pretensje do świata - może to
dlatego, że mieszkała "chwilę po urodzeniu" w Legionowie. Należy współczuć,
że nie udało jej się wyrwać z bródnowskiego getta.
Obserwuj wątek
    • Gość: opinia_przeciwna Re: meelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:41
      No teraz to ty przesadzasz w druga strone.

To prawda ze Brudzienko produkuje pewna grupe ludzi o okreslonym spojrzeniu na
      swiat i to spojrzenie dalekie jest od cywilizowanych standardow.
      Ja sam mam znam taki przyklad z autopsji - zakompleksiony i sfustrowany rasista
      wyzywajacy ludzi od kmiotow i zoltkow - niezwykle niesmaczny typ :(
      Meelka jest dokladnie taka sama - sadzac po jej postach.

Ale, nie mozna przeginac tez w druga strone - poniewaz stajesz sie taki jak ci
      dwoje.
      Znam tez wielu ludzi, ktorzy mieszkali lub mieszkaja na Brodnie bo tam ich
      rzucil los (glownie rodzice :) i uwazam ze rzucasz tutaj obelgi bez pokrycia.

Meelka - niech jej ziemia lekka bedzie !

Brudno - nie jest to najbardziej prestizowy adres w stolicy - ale wyluzuj troche.
      • Gość: Warszawiak Re: meelka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.04, 22:16
        Bródno znalazło się w granicach naszej stolicy tylko chyba dlatego, żeby
        spełnić marzenia komuchów. Zażulić i splugawić Warszawę. Czas naprawić ten błąd
        i zacząć nazywać rzeczy po imieniu - Bródno to nie Warszawa.

I to właśnie głównie takie Meenelki, lecząc swoje kompleksy, psują opinię
        naszemu miastu w Polsce i za granicą. Nikt nas nie lubi, bo łyse pały z
        tlenionymi panienkami w kreacjach ze Stadionu Dziesięciolecia rzucają na
        urlopie tekstami "w Warszawie to jest kurwa tak", "w Warszawie to jest kurwa
        śmak". Czas w końcu kurwa powiedzieć, że to nie jest reprezentacja Warszawy.
        Tacy kolesie i takie pindy to nie jest Warszawa. To jest margines.

• Gość: opinia_przeciwna Re: meelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 00:01
          Moze i prawda. A moze i nie. A na pewno uogolniasz bez sensu.

Czyzby jakis turniej dzielnic ?
          Palisadowa kontra Brodno ?

• Gość: Ethlinn Warszawiaku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.04.04, 17:22
          Skoro Bródno to nie Warszawa,(rozumiem że masz na myśli całą Warszawę po tejże
          stronie Wisły), to śmiem domyślać sie, ze rozumiesz, iz Warszawa to tak
          naprawdę tylko i wyłącznie rejon Starego Miasta. Czyżbys mieszkał zatem na
          Starówce, ze uważasz sie za Warszawiaka??? Bo jesli nie - to taki z Ciebie sam
          Warszawiak jak mieszkaniec Bródna;-P

• Gość: Warszawiak Ethlinnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 20:39
            Dziwny masz sposób rozumowania. Nigdy nie twierdziłem, że Warszawa ogranicza
            się do Starego Miasta. Byłoby to śmieszne. Warszawa to Śródmieście, Mokotów,
            Żoliborz, Ochota, Wola, Stara Praga. Warszawa to nawet Jelonki, Ursynów i
            Tarchomin. Warszawa to miesjce gdzie mieszkają normalni, cywilizowani ludzie.
            Na Bródnie, które tylko przez przypadek znalazło się w granicach naszej
            stolicy, mieszkają w większości żule, cichodajki i złodzieje, którzy swoim
            stołeczym adresem zamieszkania próbują zaleczyć swoim kompleksy.
            I taka pizda Meenelka, której jedynym życiowym osiągnięciem jest, że się
            urodziła na Bródnie, pisze na ogólnopolskim forum, jako jaśnie pani
            Warszawianka, że jej kurwa nie podobają się przyjezdni spoza Warszawy. Bo jej
            kurwa pracę zabierają! No to ja się pytam, skąd ona kurwa jest??? Ja też sobie
            nie życzę, żeby ta żulia z Bródna przejeżdżała codziennie przez most i
            wjeżdżała do Warszawy. Myto bym kurwa wprowadził i selekcję jak do lokalu na
            bramce bym przeprowadzał. Morda mi się nie podoba to fora ze dwora - za Wisłę
            do barakowozów! I czyściej od razu by się zrobiło w mieście i mniej by
            śmierdziało...
            • Gość: Ethlinn Re: Ethlinnie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.04.04, 15:18
              Po pierwsze jestem ona;-)
              Nie jest to mój tok rozumowania o którym piszesz, bo dla mnie Warszawa to
              Warszawa - czy to się komuś podoba czy nie, ma takie granice jakie ma, i nic na
              to nie poradzimy. Druga sprawa, to taka, że na Bródnie mieszka nie tylko meelka
              i stadko żulerii, ale równiez inni ludzie, i myślę ze mogą poczuć się dziwnie
              czytajac Twój post. Są takie miejsca w Warszawie których nie lubię i nie
              podobają mi się (np. Ursus, Młociny, czy Bródno właśnie), ale nie przyszłoby mi
              do głowy żeby twierdzić że mieszkają tam same matoły i że miejsca te nie są
              godne tego by nazywać je Warszawą. Smierdzieli znajdziesz dosłownie wszędzie, i
              nie ma co się awanturować, tylko robić swoje i tyle.
              • Gość: Warszawiak Ethlinnko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:13
                Ależ Ethlinnko! Nigdy nie pisałem, że na Bródnie mieszkają WYŁĄCZNIE żule i
                meenelka. Wyraźnie napisałem, że na Bródnie mieszkają w 90% alkoholicy, kurwy i
                złodzieje. Czyli 10% to normalni, cywilizowani obywatele.
                Biorąc pod uwagę fakt, że można być (co się często zdarza) jednocześnie
                alkoholiczką i kurwą, alkoholikiem-złodziejem oraz (co zdarza się niezmiernie
                rzadko) kurwą-złodziejką, szacuję, tak na oko, że normalnych mieszkańców Bródna
                jest 30%. I ja ich podziwiam. Szczerze. Ale Meenelki do tych dzielnych
                trzydziestu procent nie zaliczam.
    • Gość: baccio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 02:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Warszawiak do baccia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.04, 22:36
        Baccio - przyszła bródnowska yntelygencja.
        Aktualnie student trzeciego roku Wyższej Szkoły Dziennikarstwa, Marketingu,
        Prawa, Administracji, Politologii, Reklamy i Muzykologii. Na zajęciach z
        dziennikarstwa nauczyli go kończyć zdania czterema kropkami. Powiedzieli mu, że
        to dodaje autorowi wypowiedzi tajemniczości. A Baccio może zdolny nie jest, ale
        za to pracowity i umie słuchać dobrych rad. Następnym razem to nawet dwa zdania
        nam napisze.
        Oj, raduje się me serce, gdy widzę jak to młodzież z Bródna pięknie teraz
        pisze. Całkiem bez błędów ortograficznych. To zasługa studiów Baccia. Na drugim
        roku marketingu powiedzieli mu, że ludzie zauważają najpierw opakowanie a
        później zawartość. Chcesz sprzedać - nie możesz mieć felernego opakowania. Tak
        samo z pisaniem. Chcesz, żeby ludzie sycili swe zmysły głębią myśli wyrażoną w
        zdaniu - nie możesz zrobić byków. Baccio rozumny człowiek, dwa razy mu nie
        trzeba powtarzać, na stadionie kupił worda, włączył funkcję "sprawdź pisownię"
        i szaleje na forach, daje szyku. Czekam na kolejną erupcję erudycji.
        • Gość: baccio duren ten WArszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:15
          I tu sie mylisz! Ladujesz wszystkich do jednego wora razem ze soba. Na
          szczescie moge wykrzyczec NIE JESTEM Z WARSZAWY!!!!!!!!!!! I jestem z tego
          powodu barszo dumny/na!!
          • Gość: Warszawiak Re: duren ten baccio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 20:19
            Szybko się uczy ten nasz baccio.
            Dokładnie, baccio. Jesteś z Bródna = nie jesteś z Warszawy.
            Wykrzycz to z całych sił. I bądź z tego dumny.
            • Gość: baccio Re: duren ten baccio- czyzby?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:29
              Zwisa mi twoja opinia a raczej zdanie, do piet mi nie dorastasz, malo tego, nie
              jestes godzien ich pocalowac...
              • Gość: Warszawiak Re: duren ten baccio- czyzby?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:29
                No to coś zrób, żeby ci przestał zwisać! Przynajmniej raz na tydzień.
                Raz na tydzień podobno wystarczy.
                Tak powiedział ksiądz na lekcjach życia seksualnego.
                • Gość: baccio Re: duren ten baccio- czyzby?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:48
                  lol!!! jak to pilnie ksiedza slucha i zabiera sie za dawanie "dobrych rad"

Matolku, a przyszlo ci do glowy, ze nie jestem facetem???
                  • Gość: Warszawiak Re: duren ten baccio- czyzby?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 18:23
                    Jeżeli nie jesteś facetem i ci zwisa, to kim jesteś? Kobietem???
    • Gość: Nina Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.03.04, 22:45
      na Bródnie.
      Mieszkańcy tej nie najpiękniejszej z dzielnic - nie deprecjonujcie się bez
      potrzeby!
      Pozdrawiam
      mieszkanka Kabat
      • Gość: Fuzzy Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.04.04, 00:28
        Masz rację w 100%

Pozdrawiam,
        Fuzzy
        Mieszkaniec Kabat
        • Gość: Warszawiak Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 20:43
          Proponuję, żeby Fuzzi, mieszkaniec Kabat, pozdrowił Ninę, też przypadkowo
          mieszkankę Kabat. Hejka.
          • nauma Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają 02.04.04, 11:47
            Na Bródnie mieszka moja ciotka, siostra cioteczna i jeden z moich kumpli. Ja
            sam wychowałem się na Nowym Mieście, ale całe może życie związane było z
            Wierzbnem. W związku z tym, panie "Warszawiak", zmień ksywę, bo tylko
            utwierdzasz wszelkiej maści oszołomów w przekonaniu, że Warszawiacy to idioci.
            Flaki mi się wywracają, jak słyszę takie zatrącające o szowinizm na poziomie
            zawodówki (klasa "spawanie") poglądy.
            • Gość: baccio Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 15:22
              popieram !!!! i podpisuje sie pod tym wszystkim czym moge! :)
              • Gość: Warszawiak Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:15
                A że niewiele możesz to podpisujesz się stawiając trzy krzyżyki.

PS. Spadaj, cieciu, jak nie masz nic do powiedzenia.
              • Gość: baccio Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:49
                Sfrustrowany dzieciak wrocil ze szkoly i musi sobie ulzyc!
            • Gość: Warszawiak Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:25
              "W związku z tym, panie "Warszawiak", zmień ksywę, bo ..."

Mam zmienić nicka W ZWIĄZKU z tym, że twoja ciotka, siostra cioteczna i jeden z
              twoich kumpli mieszkają na Bródnie a ty wychowywałeś się na Nowym Mieście a
              całe twoje życie związne było z Wierzbnem??? Nie widzę ZWIĄZKU.

PS. Jak to jest wychowywać się na Nowym Mieście, całe życie być związanym z
              Wierzbnem a teraz mieszkać w Brwinowie. Tęsknisz trochę? Jak myślisz, czy
              meenelka też ciebie miała na myśli zabraniając ci pracować w Warszawie. No bo
              przecież mieszkając w Brwinowie nie jesteś już dla meenelki, prawdziwej
              Warszawianki z Bródna, Warszawiakiem.

PS2. Jak tam w Brwinowie? Przestali kraść samochody? Oczyścili już to
              gówbagienko w parku?
              • Gość: baccio Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:51
                bla bla bla bla

wiedzial co powiedzial

synku idz odrob lekcje a potem baw sie siecia
                • Gość: Warszawiak Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 18:26
                  Rozumiem, że chcesz coś powiedzieć tylko nie wiesz jeszcze jak.

PS. Nie wysilaj się. Nikogo to nie zainteresuje.
                  • Gość: baccio Re: Znam b. przyzwoitych ludzi którzy mieszkają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 19:29
                    nie mam o czym z takim dupkiem gadac
                    • Gość: Warszawiak nudny jesteś ciecciu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.04.04, 20:29
                      Nie chcesz gadać - to nie gadaj. Możesz na przykład zamiast tego pójść na
                      grzyby.
                      Podobno na Bródnie w piwnicach ostatnio wyjątkowo obrodziły. Aha i na ostatich
                      piętrach w wieżowcach - zaraz koło zsypu, też kolonie grzybków niczego sobie.
                      Palce lizać. W sam raz na zagrychę pod dzisiejszą flaszeczkę.
                      • Gość: Warszawiak Re: nudny jesteś ciecciu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.04, 20:46
                        Ktoś odgrzał wątek meenelki o wrednych przyjezdnych. Szkoda. Odgrzewam zatem
                        kontrwątek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka