Dodaj do ulubionych

LS Aiport services

14.08.11, 21:08
kiedy wkoncu zrobia porzadek z tym smiesznym obsrancem Stefaniukiem.zwalnia ludzi bo ma taki kaprys.cały zarzad na to przyzwala.zatrudniaja ludzi z ulicy.potem sa wypadki.Stefaniuk ta pała obsadzil sie kolesiami i ich trzyma.rotacja pracowników jest ogromna.a oni siedza dalej.starzy brygadzisci, kierowcy, kilku na płycie.kolesie od 20 lat.razem kradli z walizek a teraz sie trzymaja zeby jedne drugirgo nie wydał.banda Rumunów, jeden w liderni kierwonicy, jeden na cargo i jedna w paxach.wszyscy to samo nazwisko Strzyz.... rodzinka.w tej firmie nie liczy sie czy jestes solidnym pracownikiem, a licza sie tylko znajomosci, kolesiostwo.totalne dno i dziadostwo.przestrzegam przed ta firma zmarnowany czas tylko.
Obserwuj wątek
    • Gość: były pracownik Re: LS Aiport services IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 03:42
      To samo moge napisać o lot catering , to dopiero jest dziadostwo,zwalniają ludzi bez pardonu,nawet przed ochronką emerytalną,liczą się się tylko pracownicy z byłej firmy prezesa czyli z wypożyczalni kaset wideo.Zero poszanowania dla pracownika , ale mam nadzieje że w koncu ktoś dobierze się do dupska prezesowi bo w końcu to własność państwa a nie prywata.Zwalnia polaków a zatrudnia ukraińców za głodowe stawki,a firma przypomina obóz pracy.Przestrzegam naprawde nie warto, bo zarobki słabe na poziomie sprzedawcy w mc donald.
      • Gość: echo123 Prezio w LC IP: *.compi.net.pl 28.11.12, 15:03
        Byłem na rozmowie. Zdałem egzamin ale jak go zobaczyłem i usłyszałem to mi wszystkie klapki bezpieczeństwa spadły. Jego pytania o sposoby rozwiązywania "spraw" to cis w krocze. Kiedy teraz czytam o tych zachowaniach to dzięki mojemu duchowi opiekuńczemu, że mnie złapał za ja.... i wypędził do domu. Został tam koleś o nazwisku chyba Baltazar i trochę szkoda go ale może nie znam jego osobowości.
    • Gość: wujek Dżordż Re: LS Aiport services IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 12:23
      totalny syf.zwalniaja ludzi z doswiadczeniem zatrudniaja nowych za połowe stawki.mozesz byc suer solidnym pracownikiem, starac sie a i tak cie wyje..bia.Stefaniuk kierownik na płycie zwalnia ludzi nie podajac przyczyny.no tak to jest jak umowy sa na czas nieokreslony.Polski rzad na to zezwolil.i takie obsrance jak Karolek maja pole do popisu.swoja droga ciekawe jest dlaczego starzy pracownicy jego kolesie sa nietykalni.czyzby dupowłazy i strzelajacy z ucha?????
      • Gość: wujek Dżordż Re: LS Aiport services IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 12:25
        umowy na czas okreslony oczywiscie.co rok rzedłuzanie o rok.i wypad na koniec
    • Gość: pracownik ls Re: LS Aiport services IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 00:45
      zrobia zrobia powolutku z nim jak i z innymi z krakowa gnojami tymi co mysla ze sa nietykalni
    • Gość: pracownik Re: LS Aiport services IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 00:53
      LUDZIE PISZCIE PRAWDE O TEJ FIRMIE TO WIELKI SYF NACIAGAJA LUDZI TO SAMO W KRAKOWIE JEST CWANIAKI MYSLA ZE Z LUDZI ZROBIA NIEWOLNIKOW TACY BRYGADZISCI CO NIC NIEUMIEJA TYLKO POD...RDALAC TEZ JUZ SZYBKO SKONCZA KARIERE...
    • Gość: fhz Re: LS Aiport services IP: *.202.118.20.cable.dyn.cableonline.com.mx 31.10.12, 16:58
      ZGADZAM SIE W 100%. W Krakowie też są zwolnienia a sposób w jaki się zwalnia ludzi, którzy mają wieloletni staż i to nie tylko w tej dennej firmie są traktowani jak kryminaliści. Pani kierownik/dyrektor nie potrafi osobiście zwolnić pracownika normalnie w ciągu dnia w normalny dzień. Pracowników wzywa KZ pod koniec zmiany, zabiera wszystkie przepustki tak, że potem nie można nawet otworzyć drzwi aby się przebrać. Jest to żenujące, upokarzające. Firma bez podstawowej kultury w organizacji! PRZESTRZEGAM KAŻDEGO KTO BĘDZIE SIĘ TAM CHCIAŁ ZATRUDNIĆ - WYZYSK, BRAK RZETELNOŚCI NA KAŻDYM KROKU!!! JEŚLI SIĘ TAM ZATRUDNISZ ZAPEWNE NA WIOSNĘ TRAKTUJ TĘ PRACĘ -TYMCZASOWO!!!!
    • Gość: janek Re: LS Aiport services IP: *.centertel.pl 27.11.12, 15:29
      Jednak wszędzie złodziejstwo. Między zakończeniem szkolenia a podpisaniem umowy tydzień na czarno....wyzysk.
      • jgosciu Re: LS Aiport services 28.12.12, 00:57
        To i tak dobrze, że nie kazali ci jeździć pojazdami bez uprawnień :) W Krakowie taka praktyka jest dopuszczalna jak i praca samotnie bez dozoru na visitor bo przepustek brak. Nawet brygadziści każą ludziom bez kat C prawa jazdy jeździć odladzarkami.
    • Gość: SigmaBelt Re: LS Aiport services IP: *.jmdi.pl 27.11.12, 18:28
      niestety, ls as to patologia maczana w ekstrementach
      • Gość: TOLA Re: LS Aiport services IP: *.free.aero2.net.pl 07.12.12, 14:16
        Niestety, ale rowniez potwierdzam opinie kolegow. zajmuje sie wywazaniem, odpowiadam w jakiejs czesci za bezpieczenstwo ludzi i samolotu, na loadsheecie widnieje moje nazwisko, i jak cos sie stanie to oczywiscie beda mnie scigac a nie firme. Zarobki jak na ta prace i stres sa smieszne zarabiam 3000zl brutto. Ostanio faktycznie pozbywaja sie ludzi i to bez pardonu i dziwne ze tych z najwiekszym doswiadczeniem. Ci pseudo menadzerowie nie maja pojecia o zarzadzaniu, nie wiedza co to zarzadzanie zasobami ludzkimi, wszelkie zmiany przeprowadzane sa z nienacka i nikt nic nie wie i nie wiadomo czemu to ma sluzyc. Jest takie stare madre powiedzienie, ze ryba psuje sie od glowy i tu sie to sprawdza w 100%. W zyciu nie widzialem takich partaczy i nieudacznikow, jesli chodzi o zarzadzanie.
    • Gość: jjjj Re: LS Aiport services IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 22:33
      mam 25 lat pracy, uprawnienia wszelkie moziwe, zadnych zwolnien, dyspozycyjnosc 100% bo nie mam rodziny, nagrody ect - i nagle z dniana dzien WON - bezpardonu
      • Gość: gość Re: LS Aiport services IP: *.play-internet.pl 04.02.13, 22:56
        Jestem byłym pracownikiem tej zasranej firmy. kiedyś była spoko ale to za czasów LGS. teraz jak ten gnój Paruzel się dorwał do władzy to rozwalił całą firmę. Zwolnił najlepszych pracowników z paxu, rampy, koordynacji. Razem z Opalińskim, Stefaniukiem, Gajdą powinni iść do pierdla na długie lata za działanie na szkodę firmy. Ostrzegam, nikt nie zna dnia ani godziny, łamanie prawa pracy to porządek dzienny tej firmy. Szansę na utrzymanie i karierę mają tylko dziewczyny które wskakują do wyra prezesikowi co przyjechał z jakieś wiochy z ziemi kieleckiej. Dziś starych doświadczonych zwalniają a biorą z UP na ich miejsce i biorą dotacje.
        • Gość: ziom Re: LS Aiport services IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 12:24
          Z ręką na sercu nie polecam!!! To firma z typu "maszynka do mięsa", specjaliści od wyciskania siódmych potów i wywalania na bruk po wykorzystaniu. Jak to działa? Służę uprzejmie. W necie ich ogłoszenia ukazują się "sezonowo", tak tez i wygląda praca w tej "firmie". Najpierw nabór z wszelkimi "ceremoniałami" aby jeleń wbił się w poczucie wartości własnej i nabrał 100% przekonania, ze jest kimś wyjątkowym. Potem, zazwyczaj wbrew początkowym zapewnieniom (umowa na okres roczny) - umowa na okres 3 miesięcy próbnych. Tak się dziwnie składa, że owa "firma", największe zapotrzebowanie i nabór prowadzi w okresie letnim (wakacje, urlopy, wyjazdy w ciepłe kraje = wzmożony ruch na lotnisku). Praca w układzie feudalnym. Pomimo "świetlanych perspektyw" roztaczanych przed biednym jeleniem podczas rekrutacji, codzienność to walka o wszystko! Począwszy od baterii do skanerów, poprzez i owe skanery również a na zwykłej logistyce skończywszy. W tej firmie wszyscy leją na wszystko i wszystkich, więc jeżeli ktoś ma misję i lubi bić się nawet o to co mu się prawnie należy - to polecam! Promowani są kablarze, dupowłazy i durne ciołki, ci maja zapewnioną dożywotnią wegetację w owej "firmie". Dlaczego wegetację? No chyba, że ktoś uważa płacę na poziomie 1500zet netto, za wyżyny pieniężnych gratyfikacji. Na zakończenie Twojej owocnej współpracy z LS Services, dostaniesz wypowiedzenie. Tak, wiem, że to praca na okres próbny, chodzi o formę. Mianowicie, nie dowiesz się wcześniej, że Twój czas minął, o nie! Nie wydusisz tego z nikogo. Pisemko dostaniesz cichcem, pocztą, do domciu - tak, że pracując do ostatnich godzin w tej firmie nie wiesz czy przedłużą umowę czy też nie. Oto cała perfidia działania owej "firmy". Aha, jeszcze drobiazg, zanim zdecydujesz się sprzedać im swój pot i zdrowie. Te grosze, dostajesz za 8 GODZIN CIĘŻKIEJ FIZYCZNEJ PRACY, W SKRAJNIE NIESPRZYJAJĄCYCH WARUNKACH, PRZERZUCAJĄC 4-6 TON WALIZ!!!...Wybór należy do Ciebie.
          • Gość: Aviator Re: LS Aiport services IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 12:55
            Rozumiem ze ostatni post dotyczy pracy przy załadunku samolotu a jak z innymi stanowiskami w tej firmie? Pytam tu o Obsługę pasażerska albo koordynatora obsługi naziemnej. Aktualnie na ich stornie pojawiaja sie jakies ogloszenia i zastanawiam sie po prostu czy warto.
          • Gość: ootoko Re: LS Aiport services IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.14, 18:01
            zgadza sie wszystko...syf!!!
    • Gość: loco Re: LS Aiport services IP: *.sm-gorczewska.com.pl 06.02.15, 16:31
      Co sądzicie na temat tej kreatury Grzegorza W..dla tych co nie kojarzą to ostatnia r . chodzi o tego posrańca z irokezem na tym paskudnym łbie. Nie rozumiem jak można być taką podłą świnią ...dla tych co jeszcze nie kojarzą tego pedała to podpowiem środeczek ...agne..:):):)...ale chyba wszyscy wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi...to wyjątkowa gnida .Ostrzegam świeżych pracowników żeby zwrócili uwagę na tą mendę a starych pracowników proszę o opinię na temat tej grubej świni której robienie komuś na złość jest chyba jedynym celem w życiu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka