Dodaj do ulubionych

At Krotoszyn

22.11.11, 15:25
Cześć

Czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy ? Jakie warunki ? - wiem, że dają samochód służbowy, laptop, komórka.

1. Jak wygląda atmosfera pracy + jakie zarobki mniej więcej ?

Dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: At Krotoszyn IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.04.12, 19:31
      jeden wielki syffff, nie polecam
    • Gość: Ciekawy [...] IP: *.ekoera.pl 16.07.12, 14:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: hudini Re: At Krotoszyn IP: *.polkowice.vectranet.pl 26.11.12, 11:37
        napewno darek b. a nie darek w.
        • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.icpnet.pl 26.11.12, 16:59
          Darek B z Bydgoszczy
    • Gość: hudini Re: At Krotoszyn IP: *.polkowice.vectranet.pl 26.11.12, 11:51
      ja pracowalem jako sprzedawca ph,elektryk magazynier w jednym ze sklepow.a mialem byc tylko ph
    • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 09:15
      Jeżeli jesteś pracownikiem i masz podpisaną umowę o zakazie konkurencji, to możesz spokojnie negocjować. Na pewno pracujesz więcej niż 8 godzin (GPS w samochodzie), wystąp o zapłatę za nadgodziny. Sprawę wygrasz w sądzie pracy. Możesz żądać zapłaty za kilka lat wstecz, również za soboty. Podpowiedział mi to jeden z kierowników regionalnych. On robi notatki z wizyt w sklepach, zbiera pieczątki, potwierdza godziny itp.
      • Gość: ciekawy Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 16:02
        O jakim kierowniku piszesz ?
        • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.ekoera.pl 02.12.12, 19:36
          I tak za dużo powiedziałem. Pewne jest to, że gościu ma duże doświadczenie w sądach.
          • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.ekoera.pl 03.12.12, 16:12
            Żart, chyba nie mówisz o D.B. z Bydgoszczy ?
            • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 14:32
              Nie
              • Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 14:40
                A co masz powiedzieć. No przecież to byłby nietakt. A my wiemy swoje, ze to pan D.B
                • Gość: Kotka Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 11:58
                  Darek, są święta. Daj mi spokój, zajmij się swoją rodzinką. Jeżeli jeszcze raz do mnie zadzwonisz to wiesz co zrobię.....
                  • Gość: ktoś Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 11:39
                    Do Kotki: na gowork piszą, że koniec nadchodzi dla Pana D.B. i już nie będzie ciebie nękał. Piszą tam, że jest zbyt drogi dla A-T. Szkoda fajnie opowiadał na imprezach. Taki bajkopisarz.
                    • Gość: protot Re: At Krotoszyn IP: *.tvk.torun.pl 28.05.13, 18:02
                      Ta firma narusz prawo pracy podkładając do podpisu tzw weksle 2 na kwotę 50 tyś .Odpowiedzialność materialną regulują przepisy kodeksu pracy więc tutaj należy zastanowić się nad podpisaniem....hm.Jeszcze jedno na rozmowie mówią iż wynagrodzenie dla sprzedawcy to 1600 zł netto gdy podpisujemy umowę widać 900 zł brutto + kilka nagród pieniężnych co gwarantuje 1600 zł netto.O TYM FAKCIE MOŻNA DOWIEDZIEĆ SIĘ NA MIEJSCU PONIEWAŻ PODCZAS REKRUTACJI wprost o tym incydencie się nie mówi.Wobec mojej oceny jest dużo punktów zaczepienia,aby nie polecić firmy.
    • pkoe288 Re: At Krotoszyn 24.03.20, 20:15
      ja pracowałem sprzedawca chamstwo dyrki jezdza i szukaja za co zabrac zł ich tez powinni pozamykac
      odradzam i spytajcie się dlaczego w umowach o prace jest kwota podstawy 900 zł brutto
      Jesli ktoś chce zatrudnić to napewno nie zarobi w tej firmie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka