preparados 22.11.11, 15:25 Cześć Czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy ? Jakie warunki ? - wiem, że dają samochód służbowy, laptop, komórka. 1. Jak wygląda atmosfera pracy + jakie zarobki mniej więcej ? Dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: At Krotoszyn IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.04.12, 19:31 jeden wielki syffff, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy [...] IP: *.ekoera.pl 16.07.12, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudini Re: At Krotoszyn IP: *.polkowice.vectranet.pl 26.11.12, 11:37 napewno darek b. a nie darek w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudini Re: At Krotoszyn IP: *.polkowice.vectranet.pl 26.11.12, 11:51 ja pracowalem jako sprzedawca ph,elektryk magazynier w jednym ze sklepow.a mialem byc tylko ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 09:15 Jeżeli jesteś pracownikiem i masz podpisaną umowę o zakazie konkurencji, to możesz spokojnie negocjować. Na pewno pracujesz więcej niż 8 godzin (GPS w samochodzie), wystąp o zapłatę za nadgodziny. Sprawę wygrasz w sądzie pracy. Możesz żądać zapłaty za kilka lat wstecz, również za soboty. Podpowiedział mi to jeden z kierowników regionalnych. On robi notatki z wizyt w sklepach, zbiera pieczątki, potwierdza godziny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 16:02 O jakim kierowniku piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.ekoera.pl 02.12.12, 19:36 I tak za dużo powiedziałem. Pewne jest to, że gościu ma duże doświadczenie w sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.ekoera.pl 03.12.12, 16:12 Żart, chyba nie mówisz o D.B. z Bydgoszczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 14:40 A co masz powiedzieć. No przecież to byłby nietakt. A my wiemy swoje, ze to pan D.B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotka Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.12, 11:58 Darek, są święta. Daj mi spokój, zajmij się swoją rodzinką. Jeżeli jeszcze raz do mnie zadzwonisz to wiesz co zrobię..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: At Krotoszyn IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 11:39 Do Kotki: na gowork piszą, że koniec nadchodzi dla Pana D.B. i już nie będzie ciebie nękał. Piszą tam, że jest zbyt drogi dla A-T. Szkoda fajnie opowiadał na imprezach. Taki bajkopisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protot Re: At Krotoszyn IP: *.tvk.torun.pl 28.05.13, 18:02 Ta firma narusz prawo pracy podkładając do podpisu tzw weksle 2 na kwotę 50 tyś .Odpowiedzialność materialną regulują przepisy kodeksu pracy więc tutaj należy zastanowić się nad podpisaniem....hm.Jeszcze jedno na rozmowie mówią iż wynagrodzenie dla sprzedawcy to 1600 zł netto gdy podpisujemy umowę widać 900 zł brutto + kilka nagród pieniężnych co gwarantuje 1600 zł netto.O TYM FAKCIE MOŻNA DOWIEDZIEĆ SIĘ NA MIEJSCU PONIEWAŻ PODCZAS REKRUTACJI wprost o tym incydencie się nie mówi.Wobec mojej oceny jest dużo punktów zaczepienia,aby nie polecić firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pkoe288 Re: At Krotoszyn 24.03.20, 20:15 ja pracowałem sprzedawca chamstwo dyrki jezdza i szukaja za co zabrac zł ich tez powinni pozamykac odradzam i spytajcie się dlaczego w umowach o prace jest kwota podstawy 900 zł brutto Jesli ktoś chce zatrudnić to napewno nie zarobi w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś