Dodaj do ulubionych

Reserved...itp

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 20:59
jak to jest z praca w takich miejscach
duzo tego typu sklepow szuka teraz sprzedawcow, nie wiem, byc moze tylko na
wakacje, a moze chca na stale....nieistotne
czy ktos sie orientuje w zarobkach?

odpowiedzialnosc materialna....jest? bo przeciez maja swoich ochroniarzy

Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Reserved...itp 30.06.04, 08:00
      Gość portalu: anussska napisał(a):

> jak to jest z praca w takich miejscach
      > duzo tego typu sklepow szuka teraz sprzedawcow, nie wiem, byc moze tylko na
      > wakacje, a moze chca na stale....nieistotne
      > czy ktos sie orientuje w zarobkach?
      > odpowiedzialnosc materialna....jest? bo przeciez maja swoich ochroniarzy

co prawda nie Wawa, ale Małopolska. Średniej wielkości miasto: minimalna płaca
      ustawowa. Panie siedzące za kasą odpowiadają w jakiejś częsci za straty.
      Miejsce pracy: supermarket

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: mariusz_robert Re: Reserved...itp IP: *.osk.pl / *.osk.pl 30.06.04, 19:55
        kolezanka pracuje w reserved w gdansku w centrum handlowym
        zarabia 1200 brutto plus premia
        • a.kopiko1 Re: Reserved...itp 09.07.04, 19:42
          Pracowałam w Galerii Centrum w Wola Park - płacą bardzo mało a strasznie dużo
          oczekują. szczególnie denerwowało mnie to, że gdy miałam mieć dzień wolny to
          oni nagle mi mówią, że mam przyjść. Atmosfera owszem, ok, ale nic nie mogłam
          sobie zaplanować bo nie wiedziałam, czy nagle nie będę potrzebna w pracy. Wię
          złożyłam wymówienie.
          • Gość: monika Re: Reserved...itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:03
            pracuje akurat (ale to juz moje ostatnie dni pracy ) w h&m wiec nie polecam
            tego rodzaju pracy. Po pierwsze praca maksymalnie niewdzieczna (zarowno ze
            strony klientow jak i pracodawcy) , po drugie malo platna, po trzecie oczekuja
            od ciebie ze w tempie ekspresowym posprzatasz sklep, bedziesz obslugiwac
            klientow ipt. NIE POLECAM.
            Co do klientow to w Polsce brak im najmniejszej nawet kultury. Jednym slowem
            chamstwo.
            • Gość: lalique Re: Reserved...itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:36
              jak można dostać pracę w H&M?
            • Gość: monia Re: Reserved...itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:42
              zgadzam sie calkowicie pracodawcy to jedno ale o klientach w sklepach takich
              jak h&m (bo tam wlasnie pracowalam ) to mam takie zdanie :ze o kulturze to oni
              slyszeli ale chybatylko w telewizji. Daleko ich do bycia klientem.....bardzo
              daleka droga dla niektorzych niemozliwa do pokonania
              • Gość: lalique Re: Reserved...itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:43
                W h&m dają jakieś ogłoszenia jak szukają sprzedawców? Jak się załapać chodź na
                okres próbny?
                • Gość: cora Re: Reserved...itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:25
                  we
    • Gość: karolina Re: Reserved...itp IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 11:48
      Teraz na pewno szukaja sprzedawców do galerii Centrum w G. Mokotów. Wiem bo
      sama wczoraj złożyłam. Podobno jest tam niezle.
      • Gość: zorica Re: Reserved...itp IP: *.chello.pl 10.10.04, 09:35
        Dopiero znalezłam ten wątek, sorki za powielanie!

Ale moze jeszcze ktos coś skrobnie?

Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka