zoozolik 08.10.12, 16:34 hej, czy ktos cos wie na temat pracy jako przedstawiciel handlowy w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: CheckSpot AMR Group praca jako PH. IP: *.centertel.pl 11.10.12, 13:42 bylam wczoraj na rozmowie, chca zbudowac dzial sprzedazowy najnizszym kosztem... wynagrodzenie czysto prowizyjne, bez samochodu, bez komputera, moze dadza ci telefon. serwis jest bardzo malo rozpoznawalny i nie maja konkretniejszych planow zeby to uleglo zmianie, a jak kazdy wie konkurencja jest ogromna... chca zeby handlowiec chodzil po ulicy od sklepu do sklepu i sprzedawal... moooze ze jakis czas dadza samochod w ramach nagrody no ale jak sie sprawdzisz ze sprzedajesz bez samochodu i ci to wychodzi to nie sadze zeby chcieli cie tak nagrodzic. poza tym co to za sprzedaz, zero profesjonalizmu, maja swoje wymagania ale dobrzy handlowcy takze je maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: CheckSpot AMR Group praca jako PH. IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 17:45 Również jakiś czas temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Rozmowa była bardzo nieprofesjonalna... Osoba, która ze mną rozmawiała ewidentnie nie była kompetentna do przeprowadzania jakichkolwiek rozmów, nie potrafiła nawet odpowiedzieć na moje niektóre pytania ani nawet opowiedzieć mi o strategiach firmy, przede wszystkich tych, które prowadziłyby do rozwoju firmy lub pracownika na tym stanowisku, o które się ubiegałam. Atmosfera w firmie zdawała się być bardzo dziwna i napięta, nawet słyszałam jakieś wulgarne rozmowy pracowników. Nie wspominając o Panu Prezesie, który mierzył mnie wzrokiem w bardzo nieprzyzwoity sposób.. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryst76 Re: CheckSpot AMR Group praca jako PH. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.12, 09:02 Witam, ja również byłem kilka dni temu na rozmowie. Gość prowadzący rekrutację podszedł do tematu bardzo profesjonalnie i był super pozytywny. Kilka firm w swoim życiu już obskoczyłem i szczerze - chciałbym mieć takiego przełożonego. Mam nadzieję że do mnie oddzwonią, bo chciałbym z nimi pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzy Re: CheckSpot AMR Group praca jako PH. IP: *.play-internet.pl 03.11.12, 15:33 Ja również byłam na rozmowie w tej firmie, w środę. Spory hałas, i poczucie wszechobecnej "checi odniesienia sukcesu". Ludzie pracujący tam jak dla mnie bardzo są sfocusowani aby ten projekt odniósł sukces, zresztą wcale się im nie dziwię bo po prostu jest fajny :) dużo ciekawszy niż to co do tej pory dzieje się na naszym rynku internetowym. Co prawda musiałam chwilę poczekać, bo jeden z handlowców odbierał właśnie samochód, ale ktoś z firmy zajął się mną, zaproponował kawę i chwilę zagadał. Rozmowa poprowadzona bardzo profesjonalnie, człowiek odpowiedzialny za sprzedaż w Warszawie ma masę energii. Jak dla mnie - super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś NY Re: CheckSpot AMR Group praca jako PH. IP: *.zamosc.mm.pl 30.12.12, 17:38 oj dwa ostatnie posty ktoś z firmy pisał :) i to jest głupie! rozwijacie się i mamcie prawo robić błędy. Grunt by je naprawiać, ale nie poprzez ściemnianie :) i podszywanie się pod kandydata na pracownika! tak czy siak źle to jednak świadczy o firmie, kłamią od początku :( Odpowiedz Link Zgłoś