Dodaj do ulubionych

pracownik fundacji

IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 30.07.04, 23:07
taki do czarnej roboty - prace biurowe i pomoc przy organizacji imprez
charytatywnych - jakiej sumy można zażądać?
Mam rozmowę we wtorek...pomóżcie, proszę...może ktoś z
was pracuje w jakiejś fundacji...

Pliiis...:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kajka Re: pracownik fundacji IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 31.07.04, 14:27
      Proszę, podpowiedzcie mi chociaż ile można zażądać...nie mam zielonego pojęcia..
      • Gość: asia Re: pracownik fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:47
        Ja zarabiam 522 PLN 18 godzin w tygodniu
    • Gość: axx Re: pracownik fundacji IP: 207.191.243.* 31.07.04, 17:07
      Nie przejmuj sie suma. Przyjmij to co ci zaoferuja. Ale do czasu. Jak podejmiesz prace to staraj sie rozpoznac wszystkie detale co robia ,jak uzyskuja
      pieniadze ile placa,komu sie oplacaja. Jak sie tego dowiesz to zalozysz wlasna fundacje i bedziesz robic to samo. Fundacja moze sie zajmowac
      wszystkim a najlepiej chorymi dziecmi(bo to wzrusza). Sa oczywiscie i inne tematy. Zakladam ze jestes w stanie poprowadzic taki business.
    • Gość: Jasiek Re: pracownik fundacji IP: *.acn.waw.pl 31.07.04, 23:54
      Hej, do jakiej fundacji? Pracowałem kiedyś na takim stanowisku na jkie Ty się
      strasz. Wszystko zależy jaka to fundacja- tzn. czy mają pieniądze, jakieś granty
      dotacje itp. zawsze w takiej sytuacji są pieniądze na administracje, czyli
      możesz wiecej dostać. Ja kilka lat temu, w Warszawie, w dużej i dobrze
      działającej F. miałem okoł 1500 netto, plus czasami "premie".
      Jak masz jakiesz pytania, to pytaj, postaram się odpowiedzieć. Powodzenia
    • Gość: kajka Re: pracownik fundacji IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 01.08.04, 10:40
      Dzięki.:-)
      Powoli mi się rozjaśnia w głowie. Nie mam na razie pojęcia jak duża i "bogata"
      jest ta fundacja. Rozmowa dopiero przede mną - wiem tylko, że zajmuje się
      dożywianiem dzieci w szkołach.
      Dzięki za podpowiedzi, bo naprawdę nie miałam zielonego pojęcia, jakiego rzędu
      sumę można zażądać - niedawno wróciłam z zagranicy i mogłabym podać np. 3000
      netto...:-))))
      Ale chyba fundacja ma powiązania z jakąś dużą dobrze prosperującą firmą...
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka