Gość: kiki IP: *.ipt.aol.com 31.08.04, 22:51 czy ktos z Was moze pracuje w tej firmie? Albo zna? Bede wdzieczna za wszelkie info. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Optimum Distribution-ktos zna?pracuje? IP: *.acn.pl 01.09.04, 00:42 hej, moja kolezanka byla tam szkoleniowcem od 1 marki....i po 3 latach prania mozgu miala dosc. to wszystko zalezy od stanowiska jakie zajmujesz/ ubiegasz sie. nie wszyscy maja predyspozycje do danego stanowiska, to zalezy od Twojego podejscia i umiejetnosci. powodzenia, jakkolwiek by tam nie bylo...a noz- widelec bedzie super? trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Optimum Distribution-ktos zna?pracuje? IP: *.ipt.aol.com 01.09.04, 00:46 wielkie dzięki za wypowiedź, daje do myślenia. Czekam na dalsze posty, może ktoś jeszcze? Interesuje mnie wszelkie info, zarobki, atmosfera pracy, możliwości rozwoju, etc. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Optimum Distribution-ktos zna?pracuje? IP: 195.164.30.* 01.09.04, 10:03 He he he na pewno szukasz tam pracy jako asystentka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Optimum Distribution-ktos zna?pracuje? IP: *.ipt.aol.com 01.09.04, 15:48 nie rozumiem? dlaczego akurat mialabym tam szukac pracy jako asystentka? Wiesz... powiem nieskromnie, ze z moim doswiadczeniem na zdecydowanie wiecej moglabym sobie pozwolic...Ha! A poza tym - ha!!! to akurat nie ja szukam, tylko moj narzeczony ma zamiar u nich sie ubiegac o prace, dlatego pytalam o ta firme. w kazdym razie jesli ktos cos wiec bede wdzieczna za info. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś