Gość: kama IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 03.02.05, 11:04 NOWY STYL kto zna??? podobno to firma poligraficzno reklamowa poproszę o wiecej informacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: NOWY STYL kto zna??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 11:37 A czasem nie jest to jeden z najwiekszych w Polsce producentów krzeseł? ..duża firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: NOWY STYL kto zna??? IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 03.02.05, 11:56 nie nie producent krzeseł napewno poligraficzno reklamowa interesuje mnie jak jest na rozmowie, atmosfera, płaca????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: NOWY STYL kto zna??? IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 03.02.05, 20:52 czy serio nikt nic nie wie na temat tej firmy???? interesuje mnie jaka umowa ??? jaka atmosfera??? jaka płaca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbq Re: NOWY STYL kto zna??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 23:24 zgadza sie, firma poligraficzno reklamowa. nie znam od strony pracownika, ale zamawiam u nich gadzety reklamowe z nadrukiem. firma raczej solidna, duzo reklamy na taksowkach jeżdżących po Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NOWY STYL kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:12 Jest to firma poligraficzna robiąca kalendarze i gadzety reklamowe, firma jest niewielka, ale prężnie działająca i znana na rynku. Kiedyś byłam tam w odwiedzinach i wydaje mi się , że klimacik jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś