Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:22 Podobno w media markcie zarabiają po 1400 zł,czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: praca w media markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:44 może jakieś szczegóły? pracujesz tam? jeśli tak to na jakim stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocean Re: praca w media markt IP: *.media4.pl 21.02.05, 23:21 nie, nie pracuje w Media, ale pracowałem w Empiku Megastorze skąd Media Markt swojego czasu podkupił za jednym zamachem wszystkich pracowników działu muzyki, oferując właśnie takie warunki płacowe, o jakich napisałaś i stąd wiem, że tyle zarabiają. Oprócz tego są bardzo szczęśliwi w święta, bo dostają w prezeńcie drogi sprzęt elektroniczny i jeszcze parę fajnych rzeczy, ale to tak przy okkazji. Przypuszczam, że atmosfera pracy w Media też jest w porządku, bo nie słyszałem, żeby ktoś narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: praca w media markt IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 15:08 nieprawda.ja pracuje i mam 1400 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś