Gość: MaJ IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 23.02.05, 12:26 hej czy ktoś był może tam na rozmowie? interesuje mnie wszystko co dotyczy tej firmy, czy warto się tam wybrac? wiem że się zajmują finansami i ubezpieczeniami. pozdrawiam z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maj Re: UNIQA???????????????? IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 23.02.05, 23:57 nikt tam nie był??? warto tam iść????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: UNIQA???????????????? IP: *.komserwis.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:40 No nie wiem jak sytuacja przedstawia sie w Warszawie. ja byłem na rozmowie w Białymstoku, stanowisko - spec.od wyceny...Miałem być na okres próbny i na tzw.- "douczaniu".Jak mi pan powiedział, ze przez pierwsze trzy miesiące bede zarabiał 602 zł - musiałem wyjść.. Ale nie ma co porównywać - Białystok jest mniej hojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
ari_adna Re: UNIQA???????????????? 11.08.15, 19:17 Początkowo obiecują złote góry,stałą pracę w godzinach 8.00-16.00 i wysoką premię.Wszystko to wierutne kłamstwo.Praca w nadgodzinach codziennie i to po -średnio 12 godzin,a pensja-2000 netto...nie szukajcie tam pracy,wykorzystają Was i oszukają.Pod płaszczykiem pozornej życzliwości i współpracy-ciężka orka za bezcen.STANOWCZO ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś