Dodaj do ulubionych

MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:35
Od min. 2 lat co poniedziałek ukazują się ogłoszenia o pracę w firmie MEDLAB.
Dotyczą głównie tych samych stanowisk m.in.: import, logistyka, kontrola
jakości. Zatanawiam się:
- czy ludzie po prostu nie wytrzymują?
- czy firma zwalnia co tydzień?
- czy chodzi o to, żeby pracownicy mieli pietra - bo non stop ukazują się
ogłoszenia na ich stanowiska?
- czy po prostu właściciel bądź jakiś dyrektor figurant nie ma zajęcia, więc
bawi się w rozmowy kwalifikacyjne i dowartościowuje widząc zestresowanych
kandydatów o dużo wyższych od niego kwalifikacjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.05, 23:25
      Słuszne spostrzeżenie. Oferty rzeczywiście co tydzień. Aplikowałam na jedno z
      nich. Dojazd z Warszawy dobry- gdyby ktoś się go obawiał. Firma - trudno
      powiedzieć. Mnie poraziła obsówka czasowa rozpoczęcia się rozmowy - 45 minut,
      pani była - nie powiem -miła na rozmowie, ale wcześniej przechodząc obok mnie
      parokrotnie nawet nie raczyła powiedziec, abym uzbroiła się w cierpliwość, że
      sorki, ale wypadło jej 5 innych zadań. Miałam chociaż czas poobserwować życie
      firmy -np.akurat zginęła jakaś przesyłka. W poszukiwania włączony była sam
      prezes który dosłownie wydarł się ze swojego pokoju z groźbą ukarania winnego.
      • Gość: Jurek Re: MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 03.03.05, 00:17
        Firma CIENKA i cieniutko placa po przyjeciu na "ZUPE".
        • Gość: aniabar Re: MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia IP: *.aster.pl 04.03.05, 17:16
          Miałam z nimi do czynienia jako odbiorca tego co sprzedaja. Na zamówione rzeczy
          czeka sie miesiąc. W porównaniu z innymi firmami tej branży to długo. Ze
          zwtotami też jest różnie. Ogólnie coś jest u nich nie tak i to odkąd pamiętam.
          • Gość: mała Re: MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.05, 21:56
            hej pracowałam tam jakiś czas temu.
            No cóż nie wytrzymałam tam długo. Najgorzej jest w dziale marketingu.
            Mam wrażenie, ze prezes lubi raz na jakiś czas kogoś zgnębić i wymienić na
            nowego. poznałam tam bardzo miłe osoby , które podobnie jak ja nie wytrzymywały
            z prezesem dłuże niż 3 - 4 miesiące. Nie polecam
            • Gość: gumi Re: MEDLAB - co tydz. te same ogłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:10
              moja mama tam pracowała. nie narzekała na nic oprócz pensji:) szef wciąż
              obiecywal podwyżkę.. i mu nie wychodzilo;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka