Gość: jarooo IP: *.lukman.pl 14.04.05, 22:29 praca za 1300zl netto w Wawie, jak myślicie warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Re: praca w wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:36 I tak i nie ... kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heidi Re: praca w wawie IP: *.crowley.pl 14.04.05, 23:24 sam sobie odpowiedz czy warto. masz inne propozycje, mozliwosci, kwalifikacje, ktore wycenilbys na tyle, ze nie warto? myslisz, ze skoro to warszawa, to za 1 300 nie warto. powiem ci tak. dzis dla mnie za tyle nie warto, ale 3 lata temu, kiedy studiowalam, a moja mama miala klopoty finansowe, pracowalam za ponizej 1000, a kwalifikacje i aspiracje mialam znacznie wieksze. dzis zarabiam wielokrotnosc, ale gdyby nagle zabraklo innych mozliwosci, a nie mialabym oszczednosci i z miesiaca na miesiac roslyby dlugi za niezaplacony czynsz, nie zadawalabym takich pytan. moze po prostu za dobrze ci sie wiedzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: praca w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:17 czlowieku bierz i sie nie zastanawiaj chyba, ze ktos Ci daje więcej ale nie przypuszczam. Ludzie za 600 pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: praca w wawie IP: *.acn.waw.pl 15.04.05, 21:53 moj maz zarabia niecale 800 netto, i jest nas trójka , małe dziecko, ja i on.I zyjemy w Warszawie.Mąż szuka roboty, ale nie ma nic konkretnego,1300 to by nas wzmocniło odrazu.Nie zastanawiąłbym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawka8 Re: praca w wawie IP: *.acn.waw.pl 15.04.05, 22:01 powiedz gdzie i kiedy sama sie tam zatrudnie heh 1300 mnie w zupelnosci usatysfakcjonuje a w wawie mieszkam od urodzenia i jeszcze dluzej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: praca w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:44 bierz w końcu to Warszawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś