a_duda1 13.05.05, 11:58 Szukam pracy w Warszawie głównie przez internet. Obecnie nie mieszkam jeszcze w Warszawie ale w najbliższym czasie planuję przeprowadzkę. Jak na razie nie mam żadnej odpowiedzi. Czy to ma wogóle sens ? (szukanie przez net) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro Re: Praca szukana przez internet IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 13.05.05, 12:01 nie Odpowiedz Link Zgłoś
a_duda1 Re: Praca szukana przez internet 13.05.05, 12:05 To mnie pocieszyłeś. Moja koleżanka właśnie tak znalazła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:41 SŁUCHAJ MOZNA ZNALEŻĆ PRZEZ INTERNET OWSZEM ALE JESLI JESZCZE JEDNAK NIE MIESZKASZ TU TO MOZE BYĆ PROBLEM DOJECHAC NA SPOTKANIE REKRUTACYJNE.JA TAK ZNALAZŁAM NIERAZ ZAPEWNIAM TYLKO NAJLEPIEJ JESLI TO POWAŻNE PORTALE TYPU HRK,PRACUJ.PL ITD POZDRAWIAM I POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Praca szukana przez internet IP: *.com.pl / 62.233.185.* 13.05.05, 19:24 jestem w takiej sytuacji jak Ty pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:38 Też szukam pracy przez internet w Warszawie. I na razie z podobnymi efektami, chociaż posiadam doświadczenie w swojej dziedzinie. Ale nie wiem, czy nie powinniśmy podawać jakiegoś fikcyjnego warszawskiego adresu zamieszkania, bo adres z "terenu" może zraża potencjalnego pracodawcę? Może tu jest pies pogrzebany. Zadałam taki temat - ale jakoś mało mam odpowiedzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Praca szukana przez internet IP: *.com.pl / 62.233.185.* 13.05.05, 20:23 też się nad tym adresem zastanawiam , mam jeszcze pytanko kiedy zamierzasz wyjechać do Wawy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:34 to zależy - od pracy właśnie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: Praca szukana przez internet 13.05.05, 20:36 Też tak szukam ale podobno znów wracają stare dobre metody z roznoszeniem cv i wysyłaniem ich zwykłą pocztą.Przeglądam głównie aaaby i raz mnie zaprosili na rozmowę z której zresztą nic nie wynikło.Najlepiej być na miejscu to oczywiste.Co do cv to podaję dwa adresy z zaznaczeniem który jest który. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Praca szukana przez internet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 21:52 To pewnie zależy od rodzaju pracy. Jeżeli jestes specjalistą to z pewnością tak, jeżeli sprzedawcą w sklepie to niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:19 a ja szukałam przez interek. Byłam na kilku spotkaniach i w końcu znalazłam i przeprowadzam się. Mieszkanie też przez interek:) Więc ma to sens. Nie zniechęcaj sie i powodzenia:) Jedyny minus to to ,że na spotkanie daleko dojeżdżać i czasem się zastanawiałam nad straconym dniem i kasą - ale to już za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:32 szukaj przede wszystkim na stronach firmowych. Tam znajdziesz zawsze aktualne oferty. Niektóre firmy nie zamieszczają ogłoszeń na portalach ani w gazetach - żeby do nich trafić, trzeba zaglądać na ich strony. Pozdrawiam i powodzenia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_duda1 Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:55 Cieszę się że nie jestem sama w swoich poszukiwaniach. Obecnie pracuję- mam umowę do końca sierpnia.We wrześniu czeka mnie jednak przeprowadzka do w-wy niezależnie od efektów szukania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:50 Ja też szukam pracy przez internet narazie bez żadnych efektów. Chciałabym sie przeprowadzić do Wawy jak znajdę pracę, ale narazie pozostało mi tylko wysyłanie ofert. Powoli tracę nadzieję, że mi się uda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:59 Nie boisz się tak jechać "w ciemno"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Praca szukana przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:22 Na miejcu będzie łatwiej o wszystko. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
a_duda1 Re: Praca szukana przez internet 20.05.05, 09:14 Trochę się boję. W sumie wychodzę za mąż i dlatego się przeprowadzam do męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Praca szukana przez internet IP: *.chello.pl 20.05.05, 11:02 Warto.Ja na te oferty, które wysyłałam pocztą dostałam odpowiedź. Nie dostałam pracy, ale skoro odzew był to znaczy że to ma sens. Nie uważam żeby bezpośrednie roznoszenie cv do firm dało lepsze rezultaty(tez tak robiłam).Przecież i tak nikt was nie dopuści do osoby rekrutującej-każą zostawić papiery i czekać na odpowiedź czyli wychodzi na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Praca szukana przez internet IP: *.aster.pl 20.05.05, 11:22 ... a ja zostawiłem swoje CV w ejoker.pl Tu przynajmniej wiem ile razy ktoś widział moje CV, mogę przeglądać oferty i proponować swoją kwotę i wiele innych, ale bez reklamy... . Jak chcesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_duda1 Re: Praca szukana przez internet 20.05.05, 13:29 Napisz coś więcej o tej firmie. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
a_duda1 Re: Praca szukana przez internet 20.05.05, 13:30 Usp chyba palnęłam głupstwo sorki! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec2 Re: Praca szukana przez internet 23.07.05, 15:40 Wydaje mi się,ze fajna pracą,nie wymagającą wysiłku jest oferta firmy"Logomedia".Wystarczy tylko odbierac emaile i wypełniać ankiety.Miesięcznie będziesz mógł zarobić nawet kilkaset złoty miesięcznie.Więcej informacji znajdziesz na stronie firmy:logomedia.pl/list.txt Do zgłoszenia będzie ci potrzebny mój numer identyfikacyjny(jako osoby polecającej pracę): ID:310675 Pozdrawiam i jestem przekonana,że pieniądze z tej pracy ci się przydadzą. Wiek i miejsce zamieszkania nie jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: Praca szukana przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:15 precz precz i tu przyszlas z tymi glupotami Odpowiedz Link Zgłoś