Dodaj do ulubionych

ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ?

IP: *.chello.pl 01.06.05, 17:38
mam propozycję pracy, nie wiem czy przyjąć: samochód służbowy, karta paliwowa,
komórka, biurko z telefonem i komputerem. 2 tyś. brutto + prowizje, praca 8h.
powiedziano mi że średnio dziennie trzeba mieć 5 spotkań, 1-2 skuteczne. jęsli
ktoś tam w ten sposób pracował to proszę o wypowiedź - atmosfera, płace - jak
to się przedstawia????
Obserwuj wątek
    • Gość: mła Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.crowley.pl 02.06.05, 09:22
      przejrzyj forum, wiele jest wypowiedzi
      osobiście odradzam- pracowałem wiele lat...i dawno temu,
      ale sprawdz sam......jeśli chcesz

• dcio Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? 03.06.05, 23:39
        brzmi zachecajaco , mozesz dac jakis namiar?
    • Gość: minik Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:07
      daruj sobie,znam klimat, wyzysk na miare biedronki albo jeszcze gorzej
      Pozdr
    • Gość: esk Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.acn.waw.pl 06.06.05, 20:18
      ...i jeszcze notebooka dostajesz by na nim robic prezentacje. No i zalezy
      oczywiscie do jakiego dzialu bo sa katalogi i internet. masz do wyrobienia plan
      dnia i tygodnia,ja pracuje w telesprzedazy i mam o wiele nizsza pensje,ostatnio
      ktos ze sprzedazy bezposredniej sprzedal kontrakt za 45 tys zl no i dostal w
      nagrode wyjazd weekendowy i dyplom i ponoc 9 % prowizji....ogloszenia sa w
      cenie 200 zl-50 tys zl wiec wszystko zalezy od Ciebie i Twojeje wytrzymalosci
      na zadawanie co 10 min pytania: co dzis podpiszesz/sprzedasz? :)
      • Gość: anka Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:57
        ostatnio z tego działu wyleciało 70 osób... myślisz, że wszystkim coś było?
        szukaj czegoś innego
        • Gość: ana Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 00:38
          ostatnio to w eniro dzieja sie same zle rzeczy. zaczyna sie tez nagrywanie
          rozmow (jakis nowy system;))) mobbing...mobbing.. do inspekcji pracy z nimi
      • Gość: NIE_Eniro!!!!! Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 00:45
        notebooka????? ahahahahahaha.... ktos cos podpisal... pewnie z majorow na
        przyklad... albo jeden zloty strzal sie komus zdazyl... ludzie odchodza od Eniro
        (mowie i o klientach i o pracownikach). wcale sie nie dziwie. metody na wariata,
        szybkie sciagania faxow, oszukiwanie klientow... a zarobki gorzej niz zle i za
        prace ponad 9 godzin dziennie
    • Gość: kasia Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 00:40
      tak to sie przedstawia ze nie polecam. auto jak masz plan sprzedazowy, komorka -
      swoja, a do paliwa dolozysz. do tego dostajesz firmy ze trudno cos z nich
      podpisac... chyba ze lubisz robic z siebie wariata to... ja zrezygnowalam po 8
      miesiacach i nie narzekam
    • Gość: maly Re: ENIRO, PANORAMA FIRM ! PRACOWAŁ TAM KTOŚ? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 22.11.05, 12:43
      Endrju, jest z Tobą jeszcze jakis kontakt.
      jesli tak to pisz na mail-a
      p_r_z_e_m@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka