Dodaj do ulubionych

ile dostają projektanci/programiści Oracle'a w PZU

IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 20:16
Czy ktos orientuje się ile zarabiają projektanci/programiści ze znajomością
Oracle'a w dużych firmach ubezpieczeniewych jak PZU lub Warta.
Ostatnio pojawia się troche ogłoszeń z firm ubezpieczeniowych
i zastanawiam się czy nie wysłać CV.

PS
ale jeśli powiedzmy mniej niż 5000zł brutto to nie opłaca mi się tracić czasu
na pisanie CV i kasy na znaczek.

Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek powinno być ile zarabiają a nie dostają... IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 20:17
    • Gość: Paweł Re: ile dostają projektanci/programiści Oracle'a IP: *.aster.pl 20.08.05, 21:03
      z DOŚWIADCZENIEM TO OK 10.000-15.000
      • Gość: wojtek Re: ile dostają projektanci/programiści Oracle'a IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 22:38
        Czyli mając 10 lat doświadczenia, dostałbym, zakładając, że zostałbym przyjęty
        do pracy, całkiem rozsądna kasę. Muszę się więc zastanowić...czy zmieniać pracę
        Paweł, skąd masz takie informacje i czy one są wiarygodne?

• Gość: Paweł Re: ile dostają projektanci/programiści Oracle'a IP: *.aster.pl 20.08.05, 23:36
          Wojtek,

przepraszam, to był żart :(
          • agula60 Re: ile dostają projektanci/programiści Oracle'a 20.08.05, 23:56
            Dobry zreszta.
          • Gość: Marek ILE dostają? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.08.05, 08:48
            Ja wiem na pewno, ze ok 6000 PLN. Moja dziewczyna pracuje w PZU.
            • Gość: ania Re: do marka IP: 217.96.36.* 22.08.05, 13:35
              Hej marku, a nie orientujesz sie ile może zaśpiewać underwriter w Centrali
              PZU ??Jaka tam jest atmiosfera, czy częsro pracuje się po godzinach, błagam
              napisz coś więcej bo ubegam się tam o prace i nie chcę wpakować się na minę.
              • beatw Re: do ani 22.08.05, 14:06
                Pracuję w centrali PZU, w miom biurze są underwriterzy, atmosfera jest ok. na
                początku nie licz na więcej niż 2500 na rękę. chcesz więcej ingormacji to
                napisz do mnie na priv: beatw@gazeta.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: ania Re: beatw IP: 217.96.36.* 22.08.05, 14:48
                  napisałam Ci maila na skrzynkę, dzięki za odpowiedź.
                  A.
                • Gość: sylwia Re: do ani IP: *.spray.net.pl 19.09.05, 14:23
                  czesc, dostałam popozycje pracy w tetecentrum w PZU, czy to jest ciekawe???moze
                  wiesz cos na ten temat>???? ile sie zarabia... itp....???????plisssssss odpisz!
                  • Gość: elizka Re: do sylwi IP: *.acn.waw.pl 20.09.05, 14:46
                    cze, napisałaś, że dostałaś propozycję pracy w telecentrum (na Matuszewskiej?),
                    ale pewnie nie byłaś jeszcze na rozmowie, ja też jestem zainteresowana tą
                    pracą, jak będziesz na rozmowie, to daj znać, może napisałabyś mi jak
                    przebiegała i co proponują. Pracowałam tam, ale w innym dziale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka