Dodaj do ulubionych

Praca w Eniro - Panorama Firm

IP: 82.160.18.* 21.08.05, 21:46
Witam,

Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do Eniro. Postanowiłem sprawdzić
na forum opinie o tej firmie. Niestety opinie sa w 80% negatywne. Niemniej
większość komentarzy dotyczy działów handlowych. A jak jest w innych działach
tej firmy np: w dziale informatycznym zajmującym się portalem internetowym pf.pl ?

DBA
Obserwuj wątek
    • Gość: atom Re: Praca w Eniro - Panorama Firm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 08:35
      Kiedyś ep.pf prowadził jakiś inny człowiek/firma. Moim zdaniem robił to o wiele
      lepiej. Eniro zakończyło z nim współpracę. Generalnie jest gorzej (z punktu
      widzenia klienta), ale bez przesady. Od ładnych kilku miesięcy obserwuję duże
      zmiany, jakie zachodzą w Eniro. Cięte są koszty, coraz więcej usług jest
      płatnych. Ta robota handlowców, nad którymi tu wszyscy płaczą, też nie jest
      jednoznaczna. Większość wyżala się, że została zwolniona, a nie, że są ciężkie
      warunki pracy. Tak więc raczej chcieliby tam pracować. Wygląda to tak, jakby
      zmienił się tam zarząd. Zwrócił uwagę na zysk firmy, odstrzelał nieefektywnych
      pracowników. Z tym zdobywaniem klientów też opisują coś nie tak. Przecież te
      książki są coraz grubsze, klientów jest coraz więcej. Myślę, że nie powinieneś
      słuchać frustratów. Nic nie tracisz. Jak okaże się, że jest tam syf, to
      odejdziesz. Może wyzwiesz jakiegoś palanta od bęcwała, zobaczysz jak z
      wielkiego managera zmienia się w mobbingowanego frajera. Najlepiej pogadaj z
      tymi gościami, którzy wcześniej prowadzili pf.pl. Obecnie prowadzą podobny
      portal 'Panorama Internetu', www.epf.pl
      Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka