Dodaj do ulubionych

Burdelowy strój w pracy

IP: 193.109.123.* 08.11.05, 12:23
witam, jakież było moje zdziwienie dziś rano gdy zobaczyłem koleżankę z pracy
w kabaretkach (takich z dużymi oczkami) i mini... Jakiś czas temu inna była w
bluzce z której prawie wypływałe jej (obfite zresztą) piersi. Pierwsze moje
odczucia były pozytywne, tutaj wyszedł ze mnie wzrokowiec, oczywiście zaraz
nastąpiła wizualizacja różnych konfiguracji (brzydkie nie są :) ale po
chwilowym zamroczeniu przyszła refleksja: co one chcą w ten sposób pokazać?
bo to że wszyscy kolesie się będą ślinić mają jak w banku, tylko potem niech
nie narzekają że "dziwne" komentarze leca w ich stronę... Poza tym moim
zdaniem to działa destrukcyjnie na atmosferę pracy, bo oprócz zgrzanych
samców na pewno koleżanki już je odpowiednio podsumują.
Obserwuj wątek
    • kaaarolinkaa Re: Burdelowy strój w pracy 08.11.05, 13:35
      No sa takie panny-sa. Byla u mnie w firmie taka jedna-nosila ogromne dekolty i
      bylo widac jej az brzuch ponizej piersi. Potem bluzka bez plecow-piersi bylo
      widac z boku, no a potem top- i od spodu:))) w sumie wszyscy w biurze widziel
      jej piersi z kazdej strony. Mysle ze takim laskom sprawia przyjemnosc gdy sie
      slinia faceci, a komentarzami sie nie przejmuja bo wychodza zalozenia ze baby
      sa zazdrosne z natury i nic nie poradzi sie na to. Zalezy wszytsko od firmy-
      gdzieniegdzie norma jest ze przychodzi sie jak najbardziej oryginalnie ubranym
      do pracy, moze byc to jak najdziwniejszy stroj i to jest ok. Ale z tego co
      widze, twoja firma do takich nie nalezy, wiec panna powinna byc normalnie ubrana
      • Gość: Ania Re: Burdelowy strój w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:54
        Ja na szczęście/nieszczęście pracuję w firmie gdzie obowiązują wyłącznie stroje
        eleganckie. Nie ma więc nikogo kto wpadłby na pomysł przychodzenia prawie nago.
        Ja sama uważam, że praca to praca a nie wybieg jednak umiejętnie zakrywając
        można duzo pokazać a śliniący sie faceci nie są najprzyjemniejszą rzeczą jaka
        kobiecie może się zdarzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka